- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Canım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
Hafif pembeydi kuzum , ama simdi erken gebelik testi yaptim negatif cikti 4 gün öncesine kadar olandan test yaniltti beni sanirimCanım testin de çizgide renk var mı yoksam böyle çizgi şeklinde mi? Benimde öyle sade net çizgim olmuştu negatifti. Bende buradan çok anlayamıyorum. İnşallah hamilesindir ya
Yaptim kuzummm negatif cikti az önce denedim ama ilk idrarlami yapmaliydim artik adeti beklim ben en iyi yaBence erken gebelik testi yapmalısın kesin çıkarHamile gördüğüm bildiğim insanların yarısından çoğu regl ağrısı çektiklerini söyledi, bence kötü düşünme
Pembelik varsa olması çok yüksek aslında en iyisi bat biraz geçsin öyle yap sağlıklı olur canımHafif pembeydi kuzum , ama simdi erken gebelik testi yaptim negatif cikti 4 gün öncesine kadar olandan test yaniltti beni sanirim
Basin sagolsun cok uzuldum Allah rahmet eylesinCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
Ben aldım yapmaya korkuyorm=/
Canım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
Yaa Allah im rahmet eylesin Cennet bahçelerinden yer versin inşallah sabırlar diliyorum canım benimCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
Kaç gün var canım benim bataBen aldım yapmaya korkuyorm=/
Evet predicor kullandım canımPredictor mu kullandin. Eğer öyleyse ben de kaset test alacağım
Başınız sağ olsunCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
ÇarşambaKaç gün var canım benim bata
Basin sagolsun cok uzuldum Allah rahmet eylesin
Alllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Babanneciğinin
Yaa Allah im rahmet eylesin Cennet bahçelerinden yer versin inşallah sabırlar diliyorum canım benim
Başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesinAllah razı olsun canlar; bekliyorduk covidden yoğun bakımdaydı. Ama yine de zor geldi; bir de bu dönemde hiç bir şey yapamamak kötü oluyor.
Rabbim merhametiyle rahmet eylesin
İşte beş yıldır bekleyince çocuk için insan deliriyorHahahah yok kız belirti hemen olmuyor öyle gebeliği öğrendikten sonra anca olur
Canım ya 5 yıldır hiç olmadi mi ? Başka çocuğun var mi ?İşte beş yıldır bekleyince çocuk için insan deliriyor
İnşallah bekleyen herkes kavuşsunBaya bi var o zamantamamdır 30 una kadar beklicem çok teşekkür ederim saglıkla kavuşalım bebişlere insallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.