Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya 5 yıldır hiç olmadi mi ? Başka çocuğun var mi ?
Kedim var 😄 olmadı canım çikolata kistim var, amh 0.78 yani düşük. Erken menapoz olacak dedi doktor. Ama bir Ümit bekliyorum 🙄 bu zamana kadar tüp bebek yaptırmadık kendi olsun diye. Ama nasipten öteye köy yok. Bu yaz deneyeceğiz eğer olmazsa artık

Kedim var 😄 olmadı canım çikolata kistim var, amh 0.78 yani düşük. Erken menapoz olacak dedi doktor. Ama bir Ümit bekliyorum 🙄 bu zamana kadar tüp bebek yaptırmadık kendi olsun diye. Ama nasipten öteye köy yok. Bu yaz deneyeceğiz eğer olmazsa artık
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan dogal yolla gebe kalirsin kuzum :dua:
Acaba adaş mıyız seninle benim adım Bahar 🤣

Adet olacakmış gibi ağrım var kızlar. Bu ay doktora görünmeyi düşünüyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor tahlil muayene felan için? Adetliyken mi bittikten sonra mı?

Humgarca harcarsan ovulasyon kalır mı ne bileyim olayın buraya geldiğini yok ki ovulasyon ahh olsa :KK70: ayy canım orası öylede her uşak aynı belirti vermez ki. Allah bilir inşallah hayırlısı olur. 💖Valla level atladık topikler de 🙈
😄😄 Bir dahaki levelde bulusmamak dilegiyle. Sen benden once baska topiklere gideckmissin gibi😄 neyse bura senin sayfa mecbr sahip cikacan😄

X