Kedim varCanım ya 5 yıldır hiç olmadi mi ? Başka çocuğun var mi ?
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan dogal yolla gebe kalirsin kuzumKedim varolmadı canım çikolata kistim var, amh 0.78 yani düşük. Erken menapoz olacak dedi doktor. Ama bir Ümit bekliyorum bu zamana kadar tüp bebek yaptırmadık kendi olsun diye. Ama nasipten öteye köy yok. Bu yaz deneyeceğiz eğer olmazsa artık
Adaşız o zamanİnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan dogal yolla gebe kalirsin kuzum
Acaba adaş mıyız seninle benim adım Bahar
Erken gebelikte mi yaptın normal kaset mi yaa karalara bağlama nolur insanların iki gün geçiyor adeti öyle dönüyor pozitifeÇarşamba
Simdi yaptım negatf
Aynisiyim erken gebelik negstf ciktiKasik ve bel ağrım basladi karnimda sistiakinti son gaz devam ediyor lutfen adet olmayim yaaa
Erken=/ çöktüm benErken gebelikte mi yaptın normal kaset mi yaa karalara bağlama nolur insanların iki gün geçiyor adeti öyle dönüyor pozitife
Erken gebelik yapmadim normal gebelik yaptim negatif ama yunuetlamaya gore bata 6 donguye gore 11 gun varAynisiyim erken gebelik negstf cikti
+1Ben de dediğin ağrıyı yaşıyorum canım
Sol tarafta benimkisi de. Genellikle durağan bir ağrı ama bazen batıyor birden saplanma gibi
Aynı anda sevinelim inşallah bu ayHem batdaş hem adaş
Aslında çok haklısın ben kızımda bat gelmeden diyordum ki hamileyim biliyorum
Ama su an bunu diyemiyorum sanırım bu kendime itiraf edemediğim bir şeydi
Biliyor musun aynısı bende de var+1
Yumurtlamadan beri solda sanki Misket var gibi hissediyorumbazen bir anda sancı giriyor
Aminn inşallah canım.Aynı anda sevinelim inşallah bu ay
AmiiiinAminn inşallah canım.Bu topikte gebe kalmayan kalmasın
Humgarca harcarsan ovulasyon kalır mı ne bileyim olayın buraya geldiğini yok ki ovulasyon ahh olsaayy canım orası öylede her uşak aynı belirti vermez ki. Allah bilir inşallah hayırlısı olur. Valla level atladık topikler de
Adetinin 2 ya da 3.gününde hormon testlerine bakılıyor canım daha geç kalma ama. Regl bitince de ultrasonla bakıyorlarAdet olacakmış gibi ağrım var kızlar. Bu ay doktora görünmeyi düşünüyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor tahlil muayene felan için? Adetliyken mi bittikten sonra mı?
Teşekkür ederimAdetinin 2 ya da 3.gününde hormon testlerine bakılıyor canım daha geç kalma ama. Regl bitince de ultrasonla bakıyorlar