Tek diyeceğim şey koş doktora Kan verMerhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Eki Görüntüle 2829077
Amiiiin canım amiiin, hepimizin yavrusuna inşallah...Allah uzun ömürler versin canım. Valla bizimde ilki hiç ugrastirmadi şükür 2. ayda kalmıştım. Bu uğraştırdı ama sonu güzel olsun canım. Rabbim daha fazla bekletmesin. Bekleyen isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin
Bat günümü beklicem artık varsa vardır yoksa yoktur hayırlısıNasıl olur bu ya hu. Hangi test yanlış acaba. Bir test daha yap dicem ama ona da güvenmezsin sen şimdi kan mı versen ki canım bilemedim.
Hadi bakalım inş hayırlı haberler gelsinnnn canım hep gecikme olurmuBenm dun adet opmam gerekiodu yumurtlamaya gore bugun de bisi yok gibi puff bu ay neden boyle oldu. Olsak da yeni aya baslasak yaaaa
Çok silik ama var sonuçta orda çizgi. erken gebelik testin varsa bir de onunla dene bakalım.Kullandim canimm bugün 14. Gün böyle cikti ilk dakikada 2 gün var adetime 10.günden beri yapiyorum böyle görünmedi gözle bugün öglen 11 e dogru bilmem kacinci idrarla yaptim ama sonuc dogru olabilirmi bilmiyorum 2 yildir olmuyor asilamaya gececektik bidahaki ay
Birde belim agriyor midem agriyor yaniyor 2 gündür ama dün gögüs hassasiyetim hafifledi sadece daha dolgunlar zaten ovuöasyondan 1 hafta sonra meme ucu hassasiyetim oldu sonra gecti daha sonra gögüs hassasiyetim geldi simdi oda hafifledi bi bel agrim ve mide agrim var allahim bolur gercek olsubOvulasyon testi kullanmış mıydın kaçıncı gün göründü böyle?
Yaaa belki yarın en büyük doğumgunu hediyeni alırsın
Valla yaaa amma bekledik seni guzum eğerki kızın olursa adını nazlı koy bu kadar nazlı olunmaz vallahiTemennim o yönde ama şeyim ne der bilemiyorum
Simdi almaya indim , israrla test yapmadim adet olmayi bekliyodum bugün sabah yok miktarda acik pembe silindim pecete gördüm adet oluyorum sandim test yapmadim.cok sonra bi denim dedim böyle coktiÇok silik ama var sonuçta orda çizgi. erken gebelik testin varsa bir de onunla dene bakalım.
Ayy vaaaarrr çizgiiGünaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu
Aaa nasıl yaniiii? Bu o kadar net bir çizgi kiMerhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Eki Görüntüle 2829077
Gercekmi diyosunnn aglicammm su cizgiye bileee adet olacakmisim gibiyim bu test 14.gün needen bukadar silik ki simdi de onu düsünüyom Allahimmmm nolur yanilmimAyy vaaaarrr çizgiisağlıkla al kucağına inşallah
Aaa nasıl yaniiii? Bu o kadar net bir çizgi kiAllah’ım inşallah doğru olan budur.
Kan verdinmi canım sende bende İlk defa bal tarçın çörek otu yaptımbende ol adı öle şeylergünaydın herkese benim bat 16 nisandı ama gelen giden yok malesef kan verdim ama çıkmadı beklemedeyim hala
@Yusra30 dediğin gibi bende bal tarçın çörek otu yaptım ara kanamada yaşadım hala regl olmadım bendede ters etki yaptı bu kür
Bu normal test erken gebelik yapsam görünür dimi aksam ? Yoksa yarinimi beklim ates basiyo banan suanAyy vaaaarrr çizgiisağlıkla al kucağına inşallah
Aaa nasıl yaniiii? Bu o kadar net bir çizgi kiAllah’ım inşallah doğru olan budur.
Baya net burda bende de silik cikti ozmn erken testte hic cikmaz neden böyle bu testler yaMerhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Eki Görüntüle 2829077
Gebelk yok cnm ya erken gebelkle kaset yaptm cikmadi olsa kesin cikardi catlama 4 nisandi testte dun adet olmam gerekiyordu. Ben catlama belirtilerini testin gosterdiginden iki gun sonra yasadm sanrm test beni yaniltti gitti bu ayim copeHadi bakalım inş hayırlı haberler gelsinnnn canım hep gecikme olurmu
Vercem iki gün sonra beklemicemKız madem görevlisin kan versene en temizi
Yav öle deme bak ben yumurtalama günlerini değerlendiremedim yumurtlamadan 2 gün önce yaptık sadece bide çatlama günü umudunu yitirme canımGebelk yok cnm ya erken gebelkle kaset yaptm cikmadi olsa kesin cikardi catlama 4 nisandi testte dun adet olmam gerekiyordu. Ben catlama belirtilerini testin gosterdiginden iki gun sonra yasadm sanrm test beni yaniltti gitti bu ayim copeadetim geciktigine gore gercekten de catlamam testin hosterdgnden sonraydi
Bekleme inş bebişim seninledir inşallahVercem iki gün sonra beklemicem
Belki 2.defa yumurtlamışsındır o tutmuştur. Bundan önce test yaptın mı hiç?Gercekmi diyosunnn aglicammm su cizgiye bileee adet olacakmisim gibiyim bu test 14.gün needen bukadar silik ki simdi de onu düsünüyom Allahimmmm nolur yanilmim