- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
İlk gittiğin doktor seni boşu boşuna oyalamış resmen canım ama neyseki doğru doktoru bulmuşsun...Benim de 4 yaşında bir kızım var , ilk denemeyi aralıkta yaptık , o ay hamilr kaldım ama kimyasal geçirdim ocakta...şimdi de deniyoruz bakalım, çatlamaya kadar korunarak deneyeceğiz, spermin içeride beklemesi kötü bence, 3-5 gün bekliyormuş ya, bir risk ama nokta atışı yapalım dedik en taze sperm ve yumurtayla bu ay ovulasyon da kullandım ama ovu azizliğine uğradım sanırım bilmiyorum doğru mu yapıyoruz hayırlısı...Tabiki de gittim canim benim kadar Doktora giden var midir bilmiyorum
İll gittigim doktor yumurta tembelligi dedi 6 ay klomen 3 defa catlatma ignesi olumsuz oldu. Bir doktor değiştireyim dedim daha iyi bir doktara gittim ilk muayenede teşhisi koydu meğer bende ilk dogumdan sonra istmosel olmuş, sezaryen oldum ben dokunun tam iyilesmemesi sonucu içten dikişlerim açılmış ve bu gebeliğe engel oluyormuş. Ocak ayında histeroskopi oldum bu 3. Denemem histeroskopi sonrası doktor 6 ay zaman verdi olmazsa asilamaya geçecem artık