Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm nasilsin bugün var mı birşeyler
İyim çok şükür şuanlık bişey yok daha. Bir rüya gördümm takvime bakıyorum ayın 30u yazıyor diyorum ki nasıl yani günüm geçmiş hala olmamışım hemen test alıp yapmalıyım diyorum sonra valla kalbimin atışıyla uyandım sen nasılsın sende var mı bişey

Yaa inslallh ben de cok isterm beraber topik topik gezdgmz yetti gayriama gebe olsam bilirim cnm. İki kimyasal bir de gebeligim var. Ucunde de haftasinda anlamistim. Benm akintim su gibi olurdu ordan bilirdm bu ay kupkuruyum olan akintm da yok sen ovulasyonu biraktn mi son durum ne acaba

Erken gebelik testimi de aldim çok saçma bir şekilde az idrarın birikince yapicam sabahı bekleyemem haydi bismillah

Tabii herşey imtihan değilmi zaten rabbim büyük inş mucizen seninle ben inanıyorum canım

Bende kaskk ağrısı var bugün daha yoğun ağır kaldırdım birazda ondan yarın test yapicam kuzum ben

Çok dikkat et Allah korusun. Varsa sağ salim duruyodur inşallah oracıkta

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bebiş vardır bu ay

Karsi komsumda 10 gecikti test yaptik sabah ve hamile benn degilimmm onu ruyamda guryodum 3 defadir banankorunuyoruz imkansiz dedi ama ben hamileain dedim ona hem ovulasyon testide yaptik t bolgesibcok kalin cizgi cikti dosyaya ekle yapiyorum resmi atacam atamadim gercekten ovulasyon testi kipkirmizi nett T cizgisi C denncok koyu cikti dogriymus yani

Humgarca harcarsan ovulasyon kalır mı ne bileyim olayın buraya geldiğini yok ki ovulasyon ahh olsa ayy canım orası öylede her uşak aynı belirti vermez ki. Allah bilir inşallah hayırlısı olur. Valla level atladık topikler de

İnşallah kuzum sağol yarin erken gebelik testi yapacağım içimi biraz rahatlatırım belki görürsem bir umut inşallah yani işimden dolayı çok beklemek istemiyorum ve 5 gün kalıyor bata belki çıkar
Haklısın işin ağır yorucu ve biraz tehlikeli bir iş.
İnşallah baksana dünkü arkadaşa 9 gün önceden çıktı maşallah inşallah senin bebişte çıkar

Gercekmi diyosunnn aglicammm su cizgiye bileee adet olacakmisim gibiyim bu test 14.gün needen bukadar silik ki simdi de onu düsünüyom Allahimmmm nolur yanilmim

Bu normal test erken gebelik yapsam görünür dimi aksam ? Yoksa yarinimi beklim ates basiyo banan suan
Bence erken gebelik testi yapmalısın kesin çıkar Hamile gördüğüm bildiğim insanların yarısından çoğu regl ağrısı çektiklerini söyledi, bence kötü düşünme

Predictor mu kullandin. Eğer öyleyse ben de kaset test alacağım

Günaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu

Canım testin de çizgide renk var mı yoksam böyle çizgi şeklinde mi? Benimde öyle sade net çizgim olmuştu negatifti. Bende buradan çok anlayamıyorum. İnşallah hamilesindir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…