- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Evet canım sadece yarın test yaparım evde bakalım belki silik de olsa çıkar ona göre daha dikkat ederimKuzum acele etme biraz bekle bence azcık sabır sonrası selamet biraz erken bence sonrasında üzülme hepinize dua ediyorum rabbim hayırlj haberler versin hepinize İnşallah
İyim çok şükür şuanlık bişey yok daha. Bir rüya gördümm takvime bakıyorum ayın 30u yazıyor diyorum ki nasıl yani günüm geçmiş hala olmamışım hemen test alıp yapmalıyım diyorum sonra valla kalbimin atışıyla uyandımCanımmm nasilsin bugün var mı birşeyler
Yaa inslallh ben de cok isterm beraber topik topik gezdgmz yetti gayriBenimde vucüt ısım değişkenlik gösteriyor, birde gögüslerim dolgun hafif acı sızlanma oluyor ağrı gibi, akıntım oluyor aralıklı olacak şekilde, arada bir kasık ağrım var ama anlayacağım türden değil kendimi dinlersem ancak. Birde midem de yanma oluyor diyorum oruçluyum ondan mıO bel ağrım vardı ya gitti nasıl olduysa olmaması çok güzel.
Ben olmadım test beni de yanıltmış olblr diyede düşündüm ben çok düşündüm ama boş düşünmek herşey olacağına varıyor.Seninle de gebe kalmış olmayı çok isterim Yaani
Tabii herşey imtihan değilmi zaten rabbim büyük inş mucizen seninle ben inanıyorum canımAmin cnaım. Verdiği de vermediği de imtihandır Rabbimin. Zaten yok olmasına alıştım olursa mucize olacak hemde çok büyük mucize. ben çok kapılmam biraz mantıkla giderim kendimi ikna eden cinsten insanım da o daha duygusalbirde yine başa sarmak var Mevlam güzel eylesin inşllah ne olacaksa.
Kismet cnm ya tek istedgm adet olasaksam hemen diger ayin calismarina baslamak
Bende kaskk ağrısı var bugün daha yoğunİyim çok şükür şuanlık bişey yok daha. Bir rüya gördümm takvime bakıyorum ayın 30u yazıyor diyorum ki nasıl yani günüm geçmiş hala olmamışım hemen test alıp yapmalıyım diyorum sonra valla kalbimin atışıyla uyandımsen nasılsın sende var mı bişey
Hadi bakalım hayırlısı inşallah bebiş seninledirEvet canım sadece yarın test yaparım evde bakalım belki silik de olsa çıkar ona göre daha dikkat ederim
Aa yarın mı yapacaksın. Test mi direk kan mı vereceksinBende kaskk ağrısı var bugün daha yoğunağır kaldırdım birazda ondan yarın test yapicam kuzum ben
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bebiş vardır bu ayPko olman kötü birşey değil kendine bu kötülüğü yapma lütfen okadar çok ki pko olup hamile kalan dünyanın sonu değil bizde 2 senedir uğraştık sen gibş her ay varsa varsa diye geçti sonra kendimi dinlemedim tutu verdi sıkma güzel canını rabbim geciktiriyors vardır bir bildiği inş bu ay ummuyorsun ya bebiş sana tutunmuş olsun
İnşallah kuzum sağol yarin erken gebelik testi yapacağım içimi biraz rahatlatırım belki görürsem bir umut inşallahÇok dikkat et Allah korusun. Varsa sağ salim duruyodur inşallah oracıkta
Yaa inslallh ben de cok isterm beraber topik topik gezdgmz yetti gayriama gebe olsam bilirim cnm. İki kimyasal bir de gebeligim var. Ucunde de haftasinda anlamistim. Benm akintim su gibi olurdu ordan bilirdm bu ay kupkuruyum olan akintm da yok sen ovulasyonu biraktn mi son durum ne acaba
O yüzden çarşambayı beklemeyi düşünmüyorum canımAa yarın mı yapacaksın. Test mi direk kan mı vereceksin
Haklısın işin ağır yorucu ve biraz tehlikeli bir iş.İnşallah kuzum sağol yarin erken gebelik testi yapacağım içimi biraz rahatlatırım belki görürsem bir umut inşallahyani işimden dolayı çok beklemek istemiyorum ve 5 gün kalıyor bata belki çıkar
Bende beklemek istemiyorumO yüzden çarşambayı beklemeyi düşünmüyorum canım
Gercekmi diyosunnn aglicammm su cizgiye bileee adet olacakmisim gibiyim bu test 14.gün needen bukadar silik ki simdi de onu düsünüyom Allahimmmm nolur yanilmim
Bence erken gebelik testi yapmalısın kesin çıkarBu normal test erken gebelik yapsam görünür dimi aksam ? Yoksa yarinimi beklim ates basiyo banan suan
Predictor mu kullandin. Eğer öyleyse ben de kaset test alacağımMerhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Eki Görüntüle 2829077
Günaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu