Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutmuştur inşallah canım benimde 15 nisan yumurtlama 16si da çatlama oldu beklemedeyim şuan. Belirti falan aramıyorum hepsi psikolojik çünkü 🤣
Ben 16sına kadar belirti aradım sonra “saçmalama daha anca dölleniyordur” dedim kendime ve kestim aramayı 😄 bugün akıntı oldu işte. İnşallah regl habercisi değildir

Merhaba kızlar Takvimde ovulasyon 14 ve 15 nisanı gösteriyordu bizde değerlerdik ama ben daha önce kızımda hiç ovulasyon hesabı yapmamıştım 2 günde bir ilişki olmuştu, bu sefer eğer tuttuysa ne zaman test yapmam gerekir.. bir de belirtiler ne zaman başlar

Bekleme inş bebişim seninledir inşallah
Canım inşallah dua et senin duan geçer bu ay ilk kez gün aşırı ve ovulasyonla denedik yumurtlaiklarimda sızlama var başka yoktu şimdi yine bel ağrım kasik ağrım oldu 😔 kanda çıkar mı 9 gün oldu yumurtlamadan bata 6 gün var? Yarın erken gebelik testi yapayım diyorum diğer gün de kan 🤲

Kızlarr ne ümidinizi tüketiyorsunuz biliyorsunuz benimde belirtim yoktu ki ben yumurtlamadan 2 gün yapmıştık birde çatlamayı değerlendirmiştik benim hiç yoktu ama rabbim nasip etti dua edin bol bol umudunuzu kesmeyin
Valla kuzum ne yalan söylim benimde içimden bir ses bu ay da olmadı diyo ve o kadar çok yoruldum ki nerdeyse üç yıl olmak üzere ve ben her ay bebek olacak mı olmicak mı diye düşünüyorum hep kafam dan da atamıyorum çok yoruldum ne yapacağımıda bilmiyorum artık tüp bebek bile denedim tek görünürde sorunumuz benim pko olmam şu an 😣

Merhaba kızlar Takvimde ovulasyon 14 ve 15 nisanı gösteriyordu bizde değerlerdik ama ben daha önce kızımda hiç ovulasyon hesabı yapmamıştım 2 günde bir ilişki olmuştu, bu sefer eğer tuttuysa ne zaman test yapmam gerekir.. bir de belirtiler ne zaman başlar
Çatlalamadan 14 gün sonra test yap deniyor canım. 16da çatlama olmuştur 30unda test yaparsan net sonucu verir. Belirtiler de normalde doktorlar regl gecikmesinden önce olmaz diyor ama forumlarda belirti yaşayanlar var beklenen regl haftasında

Ben 16sına kadar belirti aradım sonra “saçmalama daha anca dölleniyordur” dedim kendime ve kestim aramayı 😄 bugün akıntı oldu işte. İnşallah regl habercisi değildir
Hahahah yok kız belirti hemen olmuyor öyle gebeliği öğrendikten sonra anca olur 🤣

Valla yaaa amma bekledik seni guzum eğerki kızın olursa adını nazlı koy bu kadar nazlı olunmaz vallahi

Doktor dedi ya on gün olsun yarın 8.günüm olacak gidecem bende bakalım ne olacak 🤗ayy eşimde biliyor hasta olmadığımı hasta gibiyim demeye gelmiyor şoka giriyor :KK70: tabi ki bebeğimiz olsun isterim ama herşey olblr çok kaptırma tamam mı diyerek avutuyorum sonuçta pozitif görmemiş biriyim üzülsün istemiyorm çok kapıldı :KK37:

Çatlalamadan 14 gün sonra test yap deniyor canım. 16da çatlama olmuştur 30unda test yaparsan net sonucu verir. Belirtiler de normalde doktorlar regl gecikmesinden önce olmaz diyor ama forumlarda belirti yaşayanlar var beklenen regl haftasında
Baya bi var o zaman 🙈🙈 tamamdır 30 una kadar beklicem çok teşekkür ederim saglıkla kavuşalım bebişlere insallah ❤️

Canım inşallah dua et senin duan geçer bu ay ilk kez gün aşırı ve ovulasyonla denedik yumurtlaiklarimda sızlama var başka yoktu şimdi yine bel ağrım kasik ağrım oldu 😔 kanda çıkar mı 9 gün oldu yumurtlamadan bata 6 gün var? Yarın erken gebelik testi yapayım diyorum diğer gün de kan 🤲
Kuzum acele etme biraz bekle bence azcık sabır sonrası selamet biraz erken bence sonrasında üzülme hepinize dua ediyorum rabbim hayırlj haberler versin hepinize İnşallah

Doktor dedi ya on gün olsun yarın 8.günüm olacak gidecem bende bakalım ne olacak 🤗ayy eşimde biliyor hasta olmadığımı hasta gibiyim demeye gelmiyor şoka giriyor :KK70: tabi ki bebeğimiz olsun isterim ama herşey olblr çok kaptırma tamam mı diyerek avutuyorum sonuçta pozitif görmemiş biriyim üzülsün istemiyorm çok kapıldı :KK37:
Ayyy Allah'ım korktuğunuza uğratmsın inşallah insan ne kadarda olsa bekliyor işte inş bebiş sizinledir rabbim umudunuzu bitrmesin kuzum

Ben test yaptm olsa cikardi diye dusunuyorm. Zaten belrti falan bisi yok adeti öncesi halindeym. Ama bir iki gun daha gecikse demekki test beni yaniltmis gercekten de yumurtam catlamadan catladi gostermis. Onu da gormek istiyorm ki testlerden vazgeceym oyleyse. Senin belirtilerin falan var canm insallh gebeliktir.🙏

Benimde vucüt ısım değişkenlik gösteriyor, birde gögüslerim dolgun hafif acı sızlanma oluyor ağrı gibi, akıntım oluyor aralıklı olacak şekilde, arada bir kasık ağrım var ama anlayacağım türden değil kendimi dinlersem ancak. Birde midem de yanma oluyor diyorum oruçluyum ondan mı 🙈O bel ağrım vardı ya gitti nasıl olduysa 🙄 olmaması çok güzel. 👍
Ben olmadım test beni de yanıltmış olblr diyede düşündüm ben çok düşündüm ama boş düşünmek herşey olacağına varıyor. 🤗Seninle de gebe kalmış olmayı çok isterim Yaani 🌸

Valla kuzum ne yalan söylim benimde içimden bir ses bu ay da olmadı diyo ve o kadar çok yoruldum ki nerdeyse üç yıl olmak üzere ve ben her ay bebek olacak mı olmicak mı diye düşünüyorum hep kafam dan da atamıyorum çok yoruldum ne yapacağımıda bilmiyorum artık tüp bebek bile denedim tek görünürde sorunumuz benim pko olmam şu an 😣
Pko olman kötü birşey değil kendine bu kötülüğü yapma lütfen okadar çok ki pko olup hamile kalan dünyanın sonu değil bizde 2 senedir uğraştık sen gibş her ay varsa varsa diye geçti sonra kendimi dinlemedim tutu verdi sıkma güzel canını rabbim geciktiriyors vardır bir bildiği inş bu ay ummuyorsun ya bebiş sana tutunmuş olsun 🙏🙏🙏

Ayyy Allah'ım korktuğunuza uğratmsın inşallah insan ne kadarda olsa bekliyor işte inş bebiş sizinledir rabbim umudunuzu bitrmesin kuzum

Amin cnaım. Verdiği de vermediği de imtihandır Rabbimin. Zaten yok olmasına alıştım olursa mucize olacak hemde çok büyük mucize. ben çok kapılmam biraz mantıkla giderim kendimi ikna eden cinsten insanım da o daha duygusal 💟birde yine başa sarmak var 😁Mevlam güzel eylesin inşllah ne olacaksa. 🙏🏼

X