- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
Ben 16sına kadar belirti aradım sonra “saçmalama daha anca dölleniyordur” dedim kendime ve kestim aramayıTutmuştur inşallah canım benimde 15 nisan yumurtlama 16si da çatlama oldu beklemedeyim şuan. Belirti falan aramıyorum hepsi psikolojik çünkü
Canım inşallah dua et senin duan geçer bu ay ilk kez gün aşırı ve ovulasyonla denedik yumurtlaiklarimda sızlama var başka yoktu şimdi yine bel ağrım kasik ağrım olduBekleme inş bebişim seninledir inşallah
Canım sanki incecik bir çizgi var, kan ver istersen kesinleşirGünaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu
Kiz yasaklar var pandemi var otur oturdugun yerdeBir sonraki yumurtlamam da bayrama denk geliyor off memlekete gidersek onu da dağerlendiremeyebiliriz
Valla kuzum ne yalan söylim benimde içimden bir ses bu ay da olmadı diyo ve o kadar çok yoruldum ki nerdeyse üç yıl olmak üzere ve ben her ay bebek olacak mı olmicak mı diye düşünüyorum hep kafam dan da atamıyorum çok yoruldum ne yapacağımıda bilmiyorum artık tüp bebek bile denedim tek görünürde sorunumuz benim pko olmam şu anKızlarr ne ümidinizi tüketiyorsunuz biliyorsunuz benimde belirtim yoktu ki ben yumurtlamadan 2 gün yapmıştık birde çatlamayı değerlendirmiştik benim hiç yoktu ama rabbim nasip etti dua edin bol bol umudunuzu kesmeyin
Amiiin canım çook aminAmiiiin canım amiiin, hepimizin yavrusuna inşallah...Senin bat ne zaman ? Allah herkese kalbine göre versin...Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olacaksa doğsunlar inşallah
Çatlalamadan 14 gün sonra test yap deniyor canım. 16da çatlama olmuştur 30unda test yaparsan net sonucu verir. Belirtiler de normalde doktorlar regl gecikmesinden önce olmaz diyor ama forumlarda belirti yaşayanlar var beklenen regl haftasındaMerhaba kızlar Takvimde ovulasyon 14 ve 15 nisanı gösteriyordu bizde değerlerdik ama ben daha önce kızımda hiç ovulasyon hesabı yapmamıştım 2 günde bir ilişki olmuştu, bu sefer eğer tuttuysa ne zaman test yapmam gerekir.. bir de belirtiler ne zaman başlar
Hahahah yok kız belirti hemen olmuyor öyle gebeliği öğrendikten sonra anca olurBen 16sına kadar belirti aradım sonra “saçmalama daha anca dölleniyordur” dedim kendime ve kestim aramayıbugün akıntı oldu işte. İnşallah regl habercisi değildir
Valla yaaa amma bekledik seni guzum eğerki kızın olursa adını nazlı koy bu kadar nazlı olunmaz vallahi
Baya bi var o zamanÇatlalamadan 14 gün sonra test yap deniyor canım. 16da çatlama olmuştur 30unda test yaparsan net sonucu verir. Belirtiler de normalde doktorlar regl gecikmesinden önce olmaz diyor ama forumlarda belirti yaşayanlar var beklenen regl haftasında
Kuzum acele etme biraz bekle bence azcık sabır sonrası selamet biraz erken bence sonrasında üzülme hepinize dua ediyorum rabbim hayırlj haberler versin hepinize İnşallahCanım inşallah dua et senin duan geçer bu ay ilk kez gün aşırı ve ovulasyonla denedik yumurtlaiklarimda sızlama var başka yoktu şimdi yine bel ağrım kasik ağrım oldukanda çıkar mı 9 gün oldu yumurtlamadan bata 6 gün var? Yarın erken gebelik testi yapayım diyorum diğer gün de kan
Kismet cnm ya tek istedgm adet olasaksam hemen diger ayin calismarina baslamakYav öle deme bak ben yumurtalama günlerini değerlendiremedim yumurtlamadan 2 gün önce yaptık sadece bide çatlama günü umudunu yitirme canım
Yaptim canim bembeyazdi sonrkailer en son 10.gün yapmistim cikmamistiBelki 2.defa yumurtlamışsındır o tutmuştur. Bundan önce test yaptın mı hiç?
Belim cok agriyo ama adet olucam galibaYaptim canim bembeyazdi sonrkailer en son 10.gün yapmistim cikmamisti
Ayyy Allah'ım korktuğunuza uğratmsın inşallah insan ne kadarda olsa bekliyor işte inş bebiş sizinledir rabbim umudunuzu bitrmesin kuzumDoktor dedi ya on gün olsun yarın 8.günüm olacak gidecem bende bakalım ne olacakayy eşimde biliyor hasta olmadığımı hasta gibiyim demeye gelmiyor şoka giriyor tabi ki bebeğimiz olsun isterim ama herşey olblr çok kaptırma tamam mı diyerek avutuyorum sonuçta pozitif görmemiş biriyim üzülsün istemiyorm çok kapıldı
Ben test yaptm olsa cikardi diye dusunuyorm. Zaten belrti falan bisi yok adeti öncesi halindeym. Ama bir iki gun daha gecikse demekki test beni yaniltmis gercekten de yumurtam catlamadan catladi gostermis. Onu da gormek istiyorm ki testlerden vazgeceym oyleyse. Senin belirtilerin falan var canm insallh gebeliktir.
Pko olman kötü birşey değil kendine bu kötülüğü yapma lütfen okadar çok ki pko olup hamile kalan dünyanın sonu değil bizde 2 senedir uğraştık sen gibş her ay varsa varsa diye geçti sonra kendimi dinlemedim tutu verdi sıkma güzel canını rabbim geciktiriyors vardır bir bildiği inş bu ay ummuyorsun ya bebiş sana tutunmuş olsunValla kuzum ne yalan söylim benimde içimden bir ses bu ay da olmadı diyo ve o kadar çok yoruldum ki nerdeyse üç yıl olmak üzere ve ben her ay bebek olacak mı olmicak mı diye düşünüyorum hep kafam dan da atamıyorum çok yoruldum ne yapacağımıda bilmiyorum artık tüp bebek bile denedim tek görünürde sorunumuz benim pko olmam şu an
Nasip herşey nasibin ne ise seninle olsun inşallah canımKismet cnm ya tek istedgm adet olasaksam hemen diger ayin calismarina baslamak
Ayyy Allah'ım korktuğunuza uğratmsın inşallah insan ne kadarda olsa bekliyor işte inş bebiş sizinledir rabbim umudunuzu bitrmesin kuzum