Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gittiğin doktor seni boşu boşuna oyalamış resmen canım ama neyseki doğru doktoru bulmuşsun...Benim de 4 yaşında bir kızım var , ilk denemeyi aralıkta yaptık , o ay hamilr kaldım ama kimyasal geçirdim ocakta...şimdi de deniyoruz bakalım, çatlamaya kadar korunarak deneyeceğiz, spermin içeride beklemesi kötü bence, 3-5 gün bekliyormuş ya, bir risk ama nokta atışı yapalım dedik en taze sperm ve yumurtayla bu ay ovulasyon da kullandım ama ovu azizliğine uğradım sanırım bilmiyorum doğru mu yapıyoruz hayırlısı...

Günaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu

Eklentiler

• 20210419_103451.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20210419_103342.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20210419-105232_Negative Image.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 52
Aynen canim malesef öyle oldu.

Benimde bu 2. Ovulasyon denememiz bizde yumurtlama gunu ,öncesi ve çatlama günlerini değerlendiriyoruz inşallah bu ay tutmuştur

Nasıl olur bu ya hu. Hangi test yanlış acaba. Bir test daha yap dicem ama ona da güvenmezsin sen şimdi kan mı versen ki canım bilemedim.

Aynen canim malesef öyle oldu.

Benimde bu 2. Ovulasyon denememiz bizde yumurtlama gunu ,öncesi ve çatlama günlerini değerlendiriyoruz inşallah bu ay tutmuştur
İnşallah tutmuştur canım... sağlıkla gelsin..senin kızın kaç yaşında ? Ben aslında araları en fazla 4 yaş olsun istiyordum ama bu covid falan çıkınca bir bekleyelim bu neyin nesi dedik , derken 1 sene düşündük böyle bir ortamda gebelik, yeni bir bebek mantıklı mı diye, baktık hastalığın geçeceği yok, yapalım gitsin dedik, bakalım , mayıs ayına şutlandım ben nisan pas

Benim kızımda 5 yaşına basacak canim 2 haziran dogum günü.
Yaa sen adet mi oldun ?

Benim kızımda 5 yaşına basacak canim 2 haziran dogum günü.
Yaa sen adet mi oldun ?
Oyy kuzuma maşallah benimki de şubatta 4 oldu teyzesi ,araları 5 yaş olacak gözüküyor eğer hamile kalırsam...Kızımda ilk ayda hamile kalmıştım ama 2.uğraştıracak gibi , hayırlısı bakalım...

sorma 10 nisan’da adet oldum bat 15 nisandı hatta 17 martta olmuştum bir önceki de...nisandaki erken geldi biraz, ovu test yaptım ilk defa , ben de stres yarattı sanırım

Kızlarr ne ümidinizi tüketiyorsunuz biliyorsunuz benimde belirtim yoktu ki ben yumurtlamadan 2 gün yapmıştık birde çatlamayı değerlendirmiştik benim hiç yoktu ama rabbim nasip etti dua edin bol bol umudunuzu kesmeyin

İnşallah canım da daha önce gebelik yaşadığım için vücudumdaki değişikliklerden az çok anlayabiliyorum hayırlısı olsun bakalım.

Allah uzun ömürler versin canım. Valla bizimde ilki hiç ugrastirmadi şükür 2. ayda kalmıştım. Bu uğraştırdı ama sonu güzel olsun canım. Rabbim daha fazla bekletmesin. Bekleyen isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin

Adet olacakmış hissim var bugün sabahtan beri bi de bacaklarım ağrıyor benim hep regl öncesi bacaklarım ağrır daha da 9 gün var bat'a.
Canım bizim batlarimiz aynı sayılır benden 1 gün öncesin. Hiç belirtilere takılma her gebelik aynı olmaz illa belirti olcak diye Bisey de yok

Ovulasyon testi kullanmış mıydın kaçıncı gün göründü böyle?
Kullandim canimm bugün 14. Gün böyle cikti ilk dakikada 2 gün var adetime 10.günden beri yapiyorum böyle görünmedi gözle bugün öglen 11 e dogru bilmem kacinci idrarla yaptim ama sonuc dogru olabilirmi bilmiyorum 2 yildir olmuyor asilamaya gececektik bidahaki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…