kırmızılar gelene kadar bekle canım benim ilk gebeliğimde kaset test hep negatif gösterdi 2-3 kere yapmama rağmen bende adetlerim düzensiz diye doktora başvurdum kanda çıktı canım bekle bakalımTertemiz bir negatif bat 21 nisan çıksa çıkardı diye düşünüyorumbelirtilerin hepsi psikolojik artık buna takılmıcam göğüs ucum kopacak gibi olmuştu çatlamıştı beyaz akıntım vardı ama maalesef test negatif mayısa şutlandım
Keşke öyle bir mucize olsa canımBelki daha idrara gecmemistir. Hemen umutsuz olmayın gününüzü bekleyin, belkide bebisin seninledir
Umut hep var umarım öyle olur canımkırmızılar gelene kadar bekle canım benim ilk gebeliğimde kaset test hep negatif gösterdi 2-3 kere yapmama rağmen bende adetlerim düzensiz diye doktora başvurdum kanda çıktı canım bekle bakalım
Her zaman umut vardır canım, benim 1 kızım var hemen gebe kalabilmiştim ama 2. İcin 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor demek ki daha zamanı varmış canim. Dediğin gibi herşeyin hayırlısıKeşke öyle bir mucize olsa canım9 ay oldu her ay umut ediyorum ama sonuç hüsran yinede hayırlısı Allahtan
Benim de 21 Nisan'da olacaktı yumurtlamaya göre, ben de meraklanıp bu sabah yaptım ama tertemiz negatif çıktı benim de. Bat bekliyorum artık.Tertemiz bir negatif bat 21 nisan çıksa çıkardı diye düşünüyorumbelirtilerin hepsi psikolojik artık buna takılmıcam göğüs ucum kopacak gibi olmuştu çatlamıştı beyaz akıntım vardı ama maalesef test negatif mayısa şutlandım
Aynen yeni bir ay yeni bir umutBenim de 21 Nisan'da olacaktı yumurtlamaya göre, ben de meraklanıp bu sabah yaptım ama tertemiz negatif çıktı benim de. Bat bekliyorum artık.
Hayırlısıyla en hayırlı zamanda olur diye düşünüyorum ben hep, olmadıysa vardır bir hayır. Çok bekletmez de hepimize nasip olur umarımAynen yeni bir ay yeni bir umutbenim kimyasal olmuştu Şubat ayında ve bata 3 gün varken bile hemen çıkmıştı ikinci çizgi o yüzden üzüldüm böyle tertemiz görünce bu topikte çok hamiş oldu bende baya umutlanmıştım ama nasip
Benm dun adet opmam gerekiodu yumurtlamaya gore bugun de bisi yok gibi puff bu ay neden boyle oldu. Olsak da yeni aya baslasak yaaaaSanada Günaydın canım. Valla halimiz duman benimde ara kananamam olmuştu adettim bittikten 4 gün sonra. Olmazsa yarın tekrar gidecem doktora.Sonuç ne olacak bakalım
Benm dun adet opmam gerekiodu yumurtlamaya gore bugun de bisi yok gibi puff bu ay neden boyle oldu. Olsak da yeni aya baslasak yaaaa
Beyaz akıntı normal hamilelikle ilgisi de olabilir olmaya da bilirYumurtlama testi negatif canım 14ünde yumurtladım
Kaset test regl gecikmesinden sonra sonuç verir bence hemem kötü düşünmeTertemiz bir negatif bat 21 nisan çıksa çıkardı diye düşünüyorumbelirtilerin hepsi psikolojik artık buna takılmıcam göğüs ucum kopacak gibi olmuştu çatlamıştı beyaz akıntım vardı ama maalesef test negatif mayısa şutlandım
Doktora gittiniz mi bir de neler yapıyorsunuz ovulasyon testi mi? İlişki sıklığı nedirKeşke öyle bir mucize olsa canım9 ay oldu her ay umut ediyorum ama sonuç hüsran yinede hayırlısı Allahtan
Evet hormonlarım normal yumurtalık ve rahmimde öyle kist vs. yok ama eşimde varikosel vardı 2. Derece ameliyat oldu ocakta 3 aya toparlar demişti doktor sperm sayımız biraz düşüktü 7 milyondu . Yumurtlama günlerimi pek değerlendirmedim ben bu ay ovülasyon testiyle denedim sadece birde ilişkiden hemen sonra kalkıp duş alırdım bekleme olmazdı belki de bu yüzden tutmuyor diye düşünüyorum bu ay tekrar doktora gidicem adet olmayı bekleyip çok kafama takıyorum eşimde tüp bebek yaparız Temmuz gibi diyor ama hem masraflı hemde manevi olarak insanı yoran bir süreç bunun için doğal hamile kalmak istiyorumDoktora gittiniz mi bir de neler yapıyorsunuz ovulasyon testi mi? İlişki sıklığı nedir
İlişki sıklığımız iyi haftada 5-6Doktora gittiniz mi bir de neler yapıyorsunuz ovulasyon testi mi? İlişki sıklığı nedir
Evet hormonlarım normal yumurtalık ve rahmimde öyle kist vs. yok ama eşimde varikosel vardı 2. Derece ameliyat oldu ocakta 3 aya toparlar demişti doktor sperm sayımız biraz düşüktü 7 milyondu . Yumurtlama günlerimi pek değerlendirmedim ben bu ay ovülasyon testiyle denedim sadece birde ilişkiden hemen sonra kalkıp duş alırdım bekleme olmazdı belki de bu yüzden tutmuyor diye düşünüyorum bu ay tekrar doktora gidicem adet olmayı bekleyip çok kafama takıyorum eşimde tüp bebek yaparız Temmuz gibi diyor ama hem masraflı hemde manevi olarak insanı yoran bir süreç bunun için doğal hamile kalmak istiyorum
Negatifleri göre göre kendimi buna hazırlıcam galibaHaklısın tüp bebek yıpratıcı bir süreç. Fakat her şey olağan durumdaysa engel olan stres olabilir.
tüp bebek yaparız diye kafanı rahatlatirsan aslında olma ihtimalini de arttirabilirsin gibi geliyor bana
Bir bile bilsem bende aynı düşüncedeyim lakin adet havam hiç yok kaç gündür. Daha önce bel ağrım filan vardı onlarda uçtu gittiiyiye yoruyorum canım yoksam başka türlüsü zor. Peki test yaptın mı sen?
Bir bile bilsem bende aynı düşüncedeyim lakin adet havam hiç yok kaç gündür. Daha önce bel ağrım filan vardı onlarda uçtu gittiiyiye yoruyorum canım yoksam başka türlüsü zor. Peki test yaptın mı sen?
2. İçin 1,5 yıl bayağı uzun olmuş canım, bunun için doktora gittiniz mi hiç ?Her zaman umut vardır canım, benim 1 kızım var hemen gebe kalabilmiştim ama 2. İcin 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor demek ki daha zamanı varmış canim. Dediğin gibi herşeyin hayırlısı
Tabiki de gittim canim benim kadar Doktora giden var midir bilmiyorum2. İçin 1,5 yıl bayağı uzun olmuş canım, bunun için doktora gittiniz mi hiç ?