Ypk canim yapmadim adeti bekliyorum gelir yarin heralde negatif görmemek icin yapmadim hic amaCanım bugün test yapmadın mı?
Olsun Salıya ne kaldı ki beklerizBekliciiim salı gününü rüyamda gördüm salı günü pazardan gelip yapıp pozitif görüyordum
Normalde pazara öğlen giderim ama salı günü sabah gitcem demek ki
Benimde şuan sol alt karnım sızlıyor ve sol taraftan bel kemigim baya agriyor ne varsa solumda.varAkşam iftar hazırlığı bir buçuk saat ayaktaydım alt karnım ağrımaya başladı yine.
Yok canim kullanmadim. Bu daha ikinci denemem. BilemiyorumAaaa cok enteresan ama neden acaba cikti ? Igne falan kullanmis miydin?
Ben 14 nisanda adet oldum canım benim umutlar mayısa kaldı
Bekliciiim salı gününü rüyamda gördüm salı günü pazardan gelip yapıp pozitif görüyordum
Normalde pazara öğlen giderim ama salı günü sabah gitcem demek ki
Tamam tamam hamilesinŞimdi bana yine belirti ariyosun diyip kizmayiniki gundur koridora ciinca mutfaktaki yemek kokusu taa koridordan migdemi bulandiriyo benim aksama kadar ev kokuyo diye butun camlari balkonu actim ama simdi yine aynisi oldu
B12 de sınır 187 ymiş bende 175 çıktı D vitamini testte göremedim valla b12 için verdi ilaç işte. Bir tane daha var dr onu da çok meth ettiler aynı hastanede onada bir gözükücem artık hangisine ısınırsam bu kadında ilgili bilgi veriyor ama maskeden mi bilmem güler yüz göremedim pek insan ilgi istiyor sonuçta ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum
Ayyy insalllahTamam tamam hamilesin
Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinİyi seninki ya tez çıkar ilçalarla birde bebiş beslenecek annesiİnşşallah istediğin gibi olur herşey canım hamiş olmakla bitmiyor işte Allah yardımcımız ola bu yollarda
Ya sorma bugün gittik hastaneye. Önce Etimesgut Devlet Hastanesi'ne gittik. Pandemi hastanesi olduğu için acil de covidli hastalar var, bunu kabul ediyosanız dosya açalım dediler. Eşimde istemedi bir şey olur diye. Sonra Şehir Hastanesi'ne gittik. Ordakiler de kan almadı. Kesin hamile olup acil kanama falan varsa muayene edebiliriz acilde tahlil yapmıyoruz dediler. Sinir oldum hafta içi sağlık ocağına gidecem
B12 de referans arası 180-771 yazıyor benim tahlilde ama yine de 187yse bile 175 çok düşük değil canım hemen hallolur bi kutuda zaten bu hamileliklerin en iyi yanı bütün vitamin depoları fulleniyorB12 de sınır 187 ymiş bende 175 çıktı D vitamini testte göremedim valla b12 için verdi ilaç işte. Bir tane daha var dr onu da çok meth ettiler aynı hastanede onada bir gözükücem artık hangisine ısınırsam bu kadında ilgili bilgi veriyor ama maskeden mi bilmem güler yüz göremedim pek insan ilgi istiyor sonuçta ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum
Hadi yaa pandemiden dolayı hastaneler de değişti iyice hiç bişey yapmıyorlar artık çok acil olmadığı sürece. Hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da Bi hayır güzel haberi haftaiçi alırız inşallah bende merakla bekliyorum gidince haber verir misinYa sorma bugün gittik hastaneye. Önce Etimesgut Devlet Hastanesi'ne gittik. Pandemi hastanesi olduğu için acil de covidli hastalar var, bunu kabul ediyosanız dosya açalım dediler. Eşimde istemedi bir şey olur diye. Sonra Şehir Hastanesi'ne gittik. Ordakiler de kan almadı. Kesin hamile olup acil kanama falan varsa muayene edebiliriz acilde tahlil yapmıyoruz dediler. Sinir oldum hafta içi sağlık ocağına gidecem
İnşallah aklımda zaten. Buraya da yazacaktım ama çok sinirlendirdiler. Bugün sokağa çıkma yasağı var bide. Her şeyi göze alıp hastaneye gittik. O kadar rica ettim. En azından buraya geldiğimize dair bir kağıt falan verin çevirme var dedim. Onu da yapmadılar. Hevesimi kursağımda bıraktılar. Tek umudum hâlâ âdet olmamakHadi yaa pandemiden dolayı hastaneler de değişti iyice hiç bişey yapmıyorlar artık çok acil olmadığı sürece. Hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da Bi hayır güzel haberi haftaiçi alırız inşallah bende merakla bekliyorum gidince haber verir misin
Canım ilk gebeliğinde ağrı ve akıntı ne kadar sürmüştü? Benim ağrım 3 gün sürdü ve bitti resmen ağrım bitti dye üzülüyorumAaa onu da duydum canim bu arada agri ve akinti ilk gebeligimde vardi ama baska belirtim yoktu bende onda adet olacagim zannediyordum insallah vardir kuzu rabbim bekletmeden versin herkese
Bir de bende çok akıntı olmaya başladı. Başka hiç belirti yok. Âdet olacak zaman gögüslerim dolgunlaşırdı,bacaklarım belim ağrırdı. Karnım da şişlik sancı olurdu. Şimdi hiçbiri yok. Sadece yoğun akıntım varHadi yaa pandemiden dolayı hastaneler de değişti iyice hiç bişey yapmıyorlar artık çok acil olmadığı sürece. Hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da Bi hayır güzel haberi haftaiçi alırız inşallah bende merakla bekliyorum gidince haber verir misin
Dediğim gibi vardır bunda da bir hayır sıkma canını minnoş seninleyse bugün yada yarın çıkar zatenİnşallah aklımda zaten. Buraya da yazacaktım ama çok sinirlendirdiler. Bugün sokağa çıkma yasağı var bide. Her şeyi göze alıp hastaneye gittik. O kadar rica ettim. En azından buraya geldiğimize dair bir kağıt falan verin çevirme var dedim. Onu da yapmadılar. Hevesimi kursağımda bıraktılar. Tek umudum hâlâ âdet olmamak