Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B12 de referans arası 180-771 yazıyor benim tahlilde ama yine de 187yse bile 175 çok düşük değil canım hemen hallolur bi kutuda zaten bu hamileliklerin en iyi yanı bütün vitamin depoları fulleniyor 😁 anlatan ilgilenen Dr bulmak çok zor hastane özel değilse devletse daha Bi suratsız olurlar maalesef bu böyle ben 2 hamileliğimde de aynı doktora gittim gayet ilgili konuşkan tabi normal doğuramadım Bi daha ona gitmem asla dedimbu yüzden hep ama galiba yine ona gidicem adam akıllı doktor yok başka burda buldun mu da bırakmaman lazım iyisini sende inşallah gönlüne göre Bi doktor bulursun canım 🙏🙏
Bendekinde daha farklı yazıyor 😀 sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım😀

Eklentiler

• AEBE9898-6B51-4D2A-818C-407F20604517.jpeg
    AEBE9898-6B51-4D2A-818C-407F20604517.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 34
Dediğim gibi vardır bunda da bir hayır sıkma canını minnoş seninleyse bugün yada yarın çıkar zaten ☺️ günün ne kadar geçmişti
Şu an 4 gün geçti. Test yapmayı düşünüyorum yarın. Normal gebelik testinde çıkar mı aceba? Ovulasyon testi de var. Onda da pozitif çıkıp hamile çıkanlar olmuş sanırım

Bendekinde daha farklı yazıyor 😀 sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım😀
Tsh tiroit hormonu canım gebelik öncesi ve gebelik boyunca maksimum 2.5 olmasını istiyorlar. Bu arada d vitaminin çok düşük. Tavsiyem temiz içerikli bir d vitamini alman

Valla kuzum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama dün gece alt karnım adet sancısı olur gibi oldu bir süre sonra geçti ara ara kasık ağrıları oluyor ama erken daha yaa ama inşallah bebişlerimiz vardır bu ay sende var mı belirti
Ay inşallah 🙏 bende henüz hiç bir belirti yok normalde çok dinliyorum kendimi hatta iki ay evvel o kadar emindim ki sonunda regli olunca kendimi dinlememe kararı aldım bacaklarım ağrıdı göğüsüm çok erken şişti regli olmadan regli sanıcısı çektim sonuç hüsran o yüzden dinlemiyorum artık yani daha az dinliyorum :)

X