Akıntın nasıl oluyorBir de bende çok akıntı olmaya başladı. Başka hiç belirti yok. Âdet olacak zaman gögüslerim dolgunlaşırdı,bacaklarım belim ağrırdı. Karnım da şişlik sancı olurdu. Şimdi hiçbiri yok. Sadece yoğun akıntım var
Bendekinde daha farklı yazıyorB12 de referans arası 180-771 yazıyor benim tahlilde ama yine de 187yse bile 175 çok düşük değil canım hemen hallolur bi kutuda zaten bu hamileliklerin en iyi yanı bütün vitamin depoları fulleniyoranlatan ilgilenen Dr bulmak çok zor hastane özel değilse devletse daha Bi suratsız olurlar maalesef bu böyle ben 2 hamileliğimde de aynı doktora gittim gayet ilgili konuşkan tabi normal doğuramadım Bi daha ona gitmem asla dedimbu yüzden hep ama galiba yine ona gidicem adam akıllı doktor yok başka burda buldun mu da bırakmaman lazım iyisini sende inşallah gönlüne göre Bi doktor bulursun canım
Malesef
Genelde beyaz oluyor. Ara ara da şeffafAkıntın nasıl oluyor
Şu an 4 gün geçti. Test yapmayı düşünüyorum yarın. Normal gebelik testinde çıkar mı aceba? Ovulasyon testi de var. Onda da pozitif çıkıp hamile çıkanlar olmuş sanırımDediğim gibi vardır bunda da bir hayır sıkma canını minnoş seninleyse bugün yada yarın çıkar zatengünün ne kadar geçmişti
Elinde varsa test yap yarın ilk idrarınla çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama denemekten bişey çıkmaz benceŞu an 4 gün geçti. Test yapmayı düşünüyorum yarın. Normal gebelik testinde çıkar mı aceba? Ovulasyon testi de var. Onda da pozitif çıkıp hamile çıkanlar olmuş sanırım
Tsh tiroit hormonu canım gebelik öncesi ve gebelik boyunca maksimum 2.5 olmasını istiyorlar. Bu arada d vitaminin çok düşük. Tavsiyem temiz içerikli bir d vitamini almanBendekinde daha farklı yazıyorsonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
Aynen deneyim bakalımElinde varsa test yap yarın ilk idrarınla çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama denemekten bişey çıkmaz bence
İnşallahh Hadi bakalıımm Çok heycanlııAynen deneyim bakalımolmadı pazartesi sabah kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
Ay inşallahValla kuzum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama dün gece alt karnım adet sancısı olur gibi oldu bir süre sonra geçti ara ara kasık ağrıları oluyor ama erken daha yaa ama inşallah bebişlerimiz vardır bu ay sende var mı belirti
Sayfada takıp edemedim değeriniz kaç çıktıAmin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin
İnş hamisşin inşallah bayan takıntıŞimdi bana yine belirti ariyosun diyip kizmayiniki gundur koridora ciinca mutfaktaki yemek kokusu taa koridordan migdemi bulandiriyo benim aksama kadar ev kokuyo diye butun camlari balkonu actim ama simdi yine aynisi oldu
Napıyor Bacım regl olmadın inşallahİyi seninki ya tez çıkar ilçalarla birde bebiş beslenecek annesiİnşşallah istediğin gibi olur herşey canım hamiş olmakla bitmiyor işte Allah yardımcımız ola bu yollarda
Yok olmadım henüz canım ya.Napıyor Bacım regl olmadın inşallah
Ben bu ay geç yumurtladım sanırım o yüzden henüz gelen giden yok. Ne adet belirtisi ne başka bir belirti yok gibi
Regle 2 gün kala 24, regl 5 gün geçince 302 çıktı bugün gittiğimde kan tahliline gerek yok dedi ultrasondan bakalım bakınca zaten kese göründüSayfada takıp edemedim değeriniz kaç çıktı
D vit b12 çok düşük =/Bendekinde daha farklı yazıyorsonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
Akintim cok=)Bendede aynisi oldu akinti geliyo ayni zamanda
Âdet oldum ya az önce baktım kahverengi lekelenme şeklinde oldum. Yine sancım falan hiçbi şeyim yokİnşallahh Hadi bakalıımm Çok heycanlıı
Sadece kahverengi leke mi yoksa adet miÂdet oldum ya az önce baktım kahverengi lekelenme şeklinde oldum. Yine sancım falan hiçbi şeyim yok