Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendekinde daha farklı yazıyor sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım

Eklentiler

• AEBE9898-6B51-4D2A-818C-407F20604517.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 34
Dediğim gibi vardır bunda da bir hayır sıkma canını minnoş seninleyse bugün yada yarın çıkar zaten günün ne kadar geçmişti
Şu an 4 gün geçti. Test yapmayı düşünüyorum yarın. Normal gebelik testinde çıkar mı aceba? Ovulasyon testi de var. Onda da pozitif çıkıp hamile çıkanlar olmuş sanırım

Bendekinde daha farklı yazıyor sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
Tsh tiroit hormonu canım gebelik öncesi ve gebelik boyunca maksimum 2.5 olmasını istiyorlar. Bu arada d vitaminin çok düşük. Tavsiyem temiz içerikli bir d vitamini alman

Ay inşallah bende henüz hiç bir belirti yok normalde çok dinliyorum kendimi hatta iki ay evvel o kadar emindim ki sonunda regli olunca kendimi dinlememe kararı aldım bacaklarım ağrıdı göğüsüm çok erken şişti regli olmadan regli sanıcısı çektim sonuç hüsran o yüzden dinlemiyorum artık yani daha az dinliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…