- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Yükselir inşallah başka sorunlar çıkmasındaD vit b12 çok düşük =/
Yukselir tabi ihmal etme ama hayrli olsun bebisin=) benim yuksek hepsini onceden başladım da noldu bekliyorum hala=(Yükselir inşallah başka sorunlar çıkmasında
Nazlandıda nazlandıı haaa maşallah ne kendini gösteriyor nede başka bişey hadi bakalım inş bebiş gelsinYok olmadım henüz canım ya.6.güne girdim adet olacak gram göz yok
Regle 2 gün kala 24, regl 5 gün geçince 302 çıktı bugün gittiğimde kan tahliline gerek yok dedi ultrasondan bakalım bakınca zaten kese göründü
Kuzum kaç hafta oldun şimdiYükselir inşallah başka sorunlar çıkmasında
Dr 5 hafta dediKuzum kaç hafta oldun şimdi
Maşallah canım benim bende 1 hafta öndesinDr 5 hafta dedi
Şu an kahverengi şeklinde. Bana âdet olmuşum gibi geliyor. Sabaha belli olur zaten.Sadece kahverengi leke mi yoksa adet mi
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah Alllah gönlümüze göre versin hiç bir şeyi takma sende her şey stresle başlıyor rahat sakin bir hamilelik geçirelim hayırlısıyla kimseye kulak asmayalım moral bozmaya kendiyle kıyaslayan insan çok olacak , kıskanan hiç duymayalım sayılı gün çabuk geçer gün sayalım heyecanlaMaşallah canım benim bende 1 hafta öndesin
Aminn inşallah canım benim Allah razı olsunSağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah Alllah gönlümüze göre versin hiç bir şeyi takma sende her şey stresle başlıyor rahat sakin bir hamilelik geçirelim hayırlısıyla kimseye kulak asmayalım moral bozmaya kendiyle kıyaslayan insan çok olacak , kıskanan hiç duymayalım sayılı gün çabuk geçer gün sayalım heyecanla
Kalp atışını duyduktan sonra sanırım emin olucaz bende hala inanamıyorumAminn inşallah canım benim Allah razı olsun
Takmıyorum hiçbişey çok şükür şuan hala inanamıyorum varya sanki hamile değilmişim gibi okadar bekleyip de gelmesi gerçekten çok tuhaf yani sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tüm arkadaşlarımızda selamete ersin inşallah
Canım ben adet oldumNİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
İkinci yumurtanın 17.günüydü 16 gün geçti yumurtladım yani 17+16= 33 oldu çok tuhaf ya ne olduysaNazlandıda nazlandıı haaa maşallah ne kendini gösteriyor nede başka bişey hadi bakalım inş bebiş gelsin
İnş hamisşin inşallah bayan takıntı
Yaa bazı rüyalar gerçek olsaBende sahura uyandım ve demin rüyada kendimi hamilelik sonucumu.ogrenirken gördüm biri bana betan 60 çıkmış hamilesin mi ne falan o tarz bişey soluyodu☺ uyumadan önce burdan sanirim biri kendini rüyada. Hamile gördüğünü yazmıştı helen bilinç altıma yerleşmiş hayırlara vesile olur insallah
Haha ben benBende sahura uyandım ve demin rüyada kendimi hamilelik sonucumu.ogrenirken gördüm biri bana betan 60 çıkmış hamilesin mi ne falan o tarz bişey soluyodu☺ uyumadan önce burdan sanirim biri kendini rüyada. Hamile gördüğünü yazmıştı helen bilinç altıma yerleşmiş hayırlara vesile olur insallah
Sabahın ilk idrarla yaptım noldu negatf ben umudu kestim insallah sen de vardır =/Benmde cok