Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım benim bende 1 hafta öndesin
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah Alllah gönlümüze göre versin hiç bir şeyi takma sende her şey stresle başlıyor rahat sakin bir hamilelik geçirelim hayırlısıyla kimseye kulak asmayalım moral bozmaya kendiyle kıyaslayan insan çok olacak , kıskanan hiç duymayalım sayılı gün çabuk geçer gün sayalım heyecanla

Aminn inşallah canım benim Allah razı olsun
Takmıyorum hiçbişey çok şükür şuan hala inanamıyorum varya sanki hamile değilmişim gibi okadar bekleyip de gelmesi gerçekten çok tuhaf yani sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tüm arkadaşlarımızda selamete ersin inşallah

Kalp atışını duyduktan sonra sanırım emin olucaz bende hala inanamıyorum Allah herkese versin inşallah

Canım ben adet oldum Haber vereyim dedim.

Nazlandıda nazlandıı haaa maşallah ne kendini gösteriyor nede başka bişey hadi bakalım inş bebiş gelsin
İkinci yumurtanın 17.günüydü 16 gün geçti yumurtladım yani 17+16= 33 oldu çok tuhaf ya ne olduysa üstümü çoktan çıkarmıştım ilk defa böyle birşey yaşıyorum bir yandan iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bir yandan adet olursam kısmına hazırlıyorum pozitif olmadan hiçbir şey diyemiyorum canım benim senin güzel yüreğin güzel diyor inşlh dediğin gibidir

Kasığım da bi ağrı var gelip gidiyor enfeksiyon vardı ama o ağrı değil bu daha farklı ama neden oluyor bilmiyorum

Bende sahura uyandım ve demin rüyada kendimi hamilelik sonucumu.ogrenirken gördüm biri bana betan 60 çıkmış hamilesin mi ne falan o tarz bişey soluyodu☺ uyumadan önce burdan sanirim biri kendini rüyada. Hamile gördüğünü yazmıştı helen bilinç altıma yerleşmiş hayırlara vesile olur insallah

Yaa bazı rüyalar gerçek olsa inşallah öyledir

Haha ben ben salı günü test yapıyorum pozitif çıkıyor demiştim
Hadi inşallah ikimizin rüyası da bu ay düze çıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…