İnşallah hayırlısı olsun hakkimizdaBende öyle geçen ay gecikmeli olmuştum o zaman bekleyim ben bencede varsada yoksada artık. Amin inşallah sizinde vardır ama kendini biraz gizlemek istemiştir bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olsun hakkimizdaBende öyle geçen ay gecikmeli olmuştum o zaman bekleyim ben bencede varsada yoksada artık. Amin inşallah sizinde vardır ama kendini biraz gizlemek istemiştir bebiş
P tesi bende erken gebelik yapsam mi kiYapma canım pazartesiyi bekle
Bendede aynisi oldu akinti geliyo ayni zamandaAkşam iftar hazırlığı bir buçuk saat ayaktaydım alt karnım ağrımaya başladı yine.
4-5 gün kala yap canım bence.P tesi bende erken gebelik yapsam mi ki
Kııızzz biz aynı anda öğrenicez ha. Cumayı bekle beraber test yapalımBendede aynisi oldu akinti geliyo ayni zamanda
Sali gunu 5 gun kaliyo o zmn4-5 gün kala yap canım bence.
Tamam bekliycem zaten benm cumartesi gunu 14. Gun olcakKııızzz biz aynı anda öğrenicez ha. Cumayı bekle beraber test yapalım
Aaaa cok enteresan ama neden acaba cikti ? Igne falan kullanmis miydin?Sonradan negatifi gordum. Suan bati bekliyorum
B12 de sınır 187 ymiş bende 175 çıktı D vitamini testte göremedim valla b12 için verdi ilaç işte. Bir tane daha var dr onu da çok meth ettiler aynı hastanede onada bir gözükücem artık hangisine ısınırsam bu kadında ilgili bilgi veriyor ama maskeden mi bilmem güler yüz göremedim pek insan ilgi istiyor sonuçta ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorumAyy böyle insanlar çoğalsın aminn valla doktor ilgili olunca insan kendini güzel anlayıp ifade ediyor sen onu bırakma öyle doktora herzaman denk gelinmiyor. B12 kaça düşmüş d vitamininle merak ettim benimde düşük ben 3 aydır tedavi görüyorum. Atlatacaksın ever Allah
Hahahahaaa eger suphen varsa yap sekerim
Haydi yap yap
Bekliciiim salı gününü rüyamda gördüm salı günü pazardan gelip yapıp pozitif görüyordumYapma canım pazartesiyi bekle
Duyarsın inşallah allahın izniyle canım ben evde dinlenmeye devam kızdan fırsat buldukça pazartesi kan vericem işte tekrar bol bol dua ediyorum inşallah sağlıkla artar ilerler diyeİnşallah canım inşallah 27 sinde gideceğim inş ızamana kadar kalp atışıda duyabilsem sen nedurumdasın Canım
Artar Allah'ın izniyle canım güzel düşün güzel olsun inşallah yaz mutlaka kaç çıkacak bakalımDuyarsın inşallah allahın izniyle canım ben evde dinlenmeye devam kızdan fırsat buldukça pazartesi kan vericem işte tekrar bol bol dua ediyorum inşallah sağlıkla artar ilerler diye
Benimde öyleydi var diyorum inan bana canım bak hayırlısıyla sıradan hepiniz hamilesiniz bu ay inşallahAkşam iftar hazırlığı bir buçuk saat ayaktaydım alt karnım ağrımaya başladı yine.
Ben adet olucam sanirim belim agrim ve beyaz akintim var regl agrilari basladi belime vuruyoBelirtiler gebelik belirtisine benziyor canım. Test yaptınız mı testte çıkabilir sizin az kalmış.
Yazıcam yazıcam mutlaka canım sizlerde benim için dua edinArtar Allah'ın izniyle canım güzel düşün güzel olsun inşallah yaz mutlaka kaç çıkacak bakalım
Muhakkak vakti vardır.. Pişmanlık yaşıyorum çocuğum 3 yaşındayken neden düşünmedim diye.. Gecen sene niyetlendşk pandemi oldu. Bu sene olsun istiyoruz 4 aydır bisey olmadı bu ayda covid aşısı olacağım bayramdan sonra kısmet oğlum 5 yaşında Aralık açılıyor... İlk çocuğu olacaklara tek tavsiyem 2 yaşına basınca hemen 2.yi düşünsünlerLütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki isteyen herkesin bebişi olsun
Canım bugün test yapmadın mı?Ben adet olucam sanirim belim agrim ve beyaz akintim var regl agrilari basladi belime vuruyo