Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beta değerim pazartesi 121 di sabah kan verdim 761 çıkmış iyimi Rapunzel90
Çok iyi canım en az %60lık artması gerekiyor 48 saatte senin artışın gayet düzenli neredeyse %100 olmuş pazartesi 1500lerde olucak usgde görürsün kısmetse Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Belirtiler gebelik belirtisine benziyor canım. Test yaptınız mı testte çıkabilir sizin az kalmış.
Yaptim canim 2-3 gün önce falan yumurtlamanin en son 10.günü test yapmistim ama öyle belirgin pek bisi yoktu bekliyoril bakalim belim agriyo göbegimin ortasida sanciyo normalde afedersin adet öncesi Ishal olurdum suan bisi yok aksine kabiz gibiyim ama oructan kaynaklida olabilir su icmedigimiz icin yeterince kabizlik olabilir iste bekliyorum bakalim 28 günü dolduruup öyle test yapicam gecen gün baya tükettim testleri galiba

Üzüldüm o da zor durum. Ama merak ettiğim Canım o durum genelleme çocuk için ilişki olsun dediğin zamanlar mı oluyor? başka zamanlar sürekli olan birşey mi?

İnşallah canım inşallah 27 sinde gideceğim inş ızamana kadar kalp atışıda duyabilsem sen nedurumdasın Canım

Lütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki is

Lütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki isteyen herkesin bebişi olsun

Ayy böyle insanlar çoğalsın aminn valla doktor ilgili olunca insan kendini güzel anlayıp ifade ediyor sen onu bırakma öyle doktora herzaman denk gelinmiyor. B12 kaça düşmüş d vitamininle merak ettim benimde düşük ben 3 aydır tedavi görüyorum. Atlatacaksın ever Allah

Kaç gün önce yaptın? 7 gün önce belli olan var diyince bende pazartesi Bi yapsam mı diyorum ama geri vazgeçiyorum gelip gidiyo o yüzden soruyorum
Normalde salı günü olmam lazim. Ama geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum o yüzden tam olarak kestiremiyorum.

Yok olmayı da geçtim sınavım var da onlarla meşgulüm atlatayım yapacağım en azından sizin gibi gereksiz şeyleri atacağım. Çok şükür bu günlerimize hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…