HahahahaaaBak yaparım test6 günüm var
Kiz ne guzel denk gelmisCanım ben 3 yıllık evliyim ve korunuyorduk hep mart ayında ilk kez denedik ve oldu Allahıma şükürler olsun
Çok iyi canım en az %60lık artması gerekiyor 48 saatte senin artışın gayet düzenli neredeyse %100 olmuş pazartesi 1500lerde olucak usgde görürsün kısmetse Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar beta değerim pazartesi 121 di sabah kan verdim 761 çıkmış iyimiRapunzel90
Yaptim canim 2-3 gün önce falan yumurtlamanin en son 10.günü test yapmistim ama öyle belirgin pek bisi yoktu bekliyoril bakalim belim agriyo göbegimin ortasida sanciyo normalde afedersin adet öncesi Ishal olurdum suan bisi yok aksine kabiz gibiyim ama oructan kaynaklida olabilir su icmedigimiz icin yeterince kabizlik olabilir iste bekliyorum bakalim 28 günü dolduruup öyle test yapicam gecen gün baya tükettim testleri galibaBelirtiler gebelik belirtisine benziyor canım. Test yaptınız mı testte çıkabilir sizin az kalmış.
Valla bende o kafadaydım doğum kontrol hapıda kullandım 2 yıl diyolarya o etkiliyomuş diye olmaz heralde diyordumKiz ne guzel denk gelmisbenimde arkadasim senin gibi aman deneyelim hemen olmaz nasilsa diyip o ay hamile kaldi .
Yaa çok güzel şükür Allah hemen nasip etmiş saglıkla büyüsün bebişCanım ben 3 yıllık evliyim ve korunuyorduk hep mart ayında ilk kez denedik ve oldu Allahıma şükürler olsun
Üzüldüm o da zor durum. Ama merak ettiğim Canım o durum genelleme çocuk için ilişki olsun dediğin zamanlar mı oluyor? başka zamanlar sürekli olan birşey mi?Çok mutsuzum bu yumurtlama dönemini de iyi değerlendiremedik. Ben artık yıldım gerçekten. İş hayatıma dair büyük bir karar hamile kalmama bağlı. Üzerimde çok büyük bir baskı hissediyorum. Eşimin kendi sorunlarından kaçmasından da bıktım artık. Ereksiyon kaybı yaşadı ve boşalamadı dün hiç uğruna gitti üstelik yumurtlama günümdü. Tavuk değilim sonuçta her gün yumurtlamıyorum. 3 aydır deniyoruz ikisinde böyle oldu. Tam piki gördüm yumurtlama günü adam güçten düşüyor. Deliricem artık
İnşallah canım inşallah 27 sinde gideceğim inş ızamana kadar kalp atışıda duyabilsem sen nedurumdasın CanımÇok iyi canım en az %60lık artması gerekiyor 48 saatte senin artışın gayet düzenli neredeyse %100 olmuş pazartesi 1500lerde olucak usgde görürsün kısmetse Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Lütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki is4 Nisan yumurtlama oldu yarın tam 14.gün bu ay çok iyi değerlendirdim pozisyon vs ama lekelenme ile reglim başladı ve moralim sıfır. Daha ne ovulasyon ne pozisyon ne bişey denicem. Umut edip yıkılmaktan baska bir işe yaramıyor bayramdan sonra tekrar başlarım. Hamile olanlara sağlıkla bebeklerini almalarını diliyorum..
Sonradan negatifi gordum. Suan bati bekliyorum7 gun onceden de gorup gercekten hamile olanlarin hikayelerini okudumyani imkansiz degil
Lütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki isteyen herkesin bebişi olsun4 Nisan yumurtlama oldu yarın tam 14.gün bu ay çok iyi değerlendirdim pozisyon vs ama lekelenme ile reglim başladı ve moralim sıfır. Daha ne ovulasyon ne pozisyon ne bişey denicem. Umut edip yıkılmaktan baska bir işe yaramıyor bayramdan sonra tekrar başlarım. Hamile olanlara sağlıkla bebeklerini almalarını diliyorum..
Kaç gün önce yaptın? 7 gün önce belli olan var diyince bende pazartesi Bi yapsam mı diyorum ama geri vazgeçiyorum gelip gidiyo o yüzden soruyorumBu gruplarin gazına gelip dun test yaptim ama tertemiz bir sonuç çıktı. Ben ettim siz etmeyin..
Ayy böyle insanlar çoğalsın aminn valla doktor ilgili olunca insan kendini güzel anlayıp ifade ediyor sen onu bırakma öyle doktora herzaman denk gelinmiyor. B12 kaça düşmüş d vitamininle merak ettim benimde düşük ben 3 aydır tedavi görüyorum. Atlatacaksın ever AllahAmin inşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimDr süpürge bile kullanma dedi . İlk gittiğim dr folik asit kullandığımı biliyordu mesela hiç markasını sormamıştı bu kadın sordu folibol dedim o çok sana dedi değiştirdi ilgili yani memnun kaldım ben hatta whatsap üzerinden sonuçları attım ordan da yazdı açıklama yaptı inşallah sağlıkla atlatırım en azından 3-4 ayı
Normalde salı günü olmam lazim. Ama geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum o yüzden tam olarak kestiremiyorum.Kaç gün önce yaptın? 7 gün önce belli olan var diyince bende pazartesi Bi yapsam mı diyorum ama geri vazgeçiyorum gelip gidiyo o yüzden soruyorum
En azindan bir kac gün daha bekleyin bence. İnsallah vardir da hemen görürsünüzKaç gün önce yaptın? 7 gün önce belli olan var diyince bende pazartesi Bi yapsam mı diyorum ama geri vazgeçiyorum gelip gidiyo o yüzden soruyorum
Bende öyle geçen ay gecikmeli olmuştum o zaman bekleyim ben bencede varsada yoksada artık. Amin inşallah sizinde vardır ama kendini biraz gizlemek istemiştir bebişEn azindan bir kac gün daha bekleyin bence. İnsallah vardir da hemen görürsünüz
Buradan bir arkadas attim rahatladim demisti. Mantikli geldiZaten atmayi, vermeyi cok severim evde fazladan igne tutmam. Testler de kaynayiverdi arada cok rahatladim. Darisi basina hadi bi gayret Senin su belirsizligin ortadan kalkinca kafa olarak da rahatlar yaparsin. Hakkimizda hayirlisi.