Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B12 de sınır 187 ymiş bende 175 çıktı D vitamini testte göremedim valla b12 için verdi ilaç işte. Bir tane daha var dr onu da çok meth ettiler aynı hastanede onada bir gözükücem artık hangisine ısınırsam bu kadında ilgili bilgi veriyor ama maskeden mi bilmem güler yüz göremedim pek insan ilgi istiyor sonuçta ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum

Kızlar benim bugün çatlamadan sonra ki 11. Gün adetime 3 gün kaldı yani. Şimdi tuvalette silince çoooook az renk geldi peçeteye.

İnşallah canım inşallah 27 sinde gideceğim inş ızamana kadar kalp atışıda duyabilsem sen nedurumdasın Canım
Duyarsın inşallah allahın izniyle canım ben evde dinlenmeye devam kızdan fırsat buldukça pazartesi kan vericem işte tekrar bol bol dua ediyorum inşallah sağlıkla artar ilerler diye

Duyarsın inşallah allahın izniyle canım ben evde dinlenmeye devam kızdan fırsat buldukça pazartesi kan vericem işte tekrar bol bol dua ediyorum inşallah sağlıkla artar ilerler diye
Artar Allah'ın izniyle canım güzel düşün güzel olsun inşallah yaz mutlaka kaç çıkacak bakalım

Lütfen canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti var belki bu ayki yumurta kalitesiz veya spermler bu iş biraz sabır işi stresle iyice uzaklaşıyoruz hedeften umuyorum ki isteyen herkesin bebişi olsun
Muhakkak vakti vardır.. Pişmanlık yaşıyorum çocuğum 3 yaşındayken neden düşünmedim diye.. Gecen sene niyetlendşk pandemi oldu. Bu sene olsun istiyoruz 4 aydır bisey olmadı bu ayda covid aşısı olacağım bayramdan sonra kısmet oğlum 5 yaşında Aralık açılıyor... İlk çocuğu olacaklara tek tavsiyem 2 yaşına basınca hemen 2.yi düşünsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…