Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım

Kızlar 2 gün önce gelen kahverengi sonrası daha gelmedi
Bu sabah ovulasyonla bakayım dedim hani hamile olunca yumurtlama gösteriyor ya
Sonuç bu 2. Dakika su an koyulasiyor

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın tüm yavruları
Kız erkek hiç fark etmez bana hayırlısı olsun hepimiz için

Evet görünüyor hayırlı olsun

Aa yerleşme kanaması yaşamışsın demek. Tabi ki görünüyor.
Ay çok sevindim tüylerim diken diken oldu hamilesin kız

Valla görüyorum canım koş hemen kan ver ay ne kadar mutlu oldum hayırlısı olsun canım inşallah
Kızlar bugün zaten kan sayımı için randevu almıştım asm.den 1 haftadır kafam kalkmıyor.
Hatta geçen kan gelince dedim 3. Gün olacak hormonlara baktiririm

Gece yine mide bulantim başladı sabah da kusarak kalktım test yapayım dedim ben şok

Yukarıda kaset test sonucum
İnşallah sen kazandin iddiamizi
Ayyyyy sakaaaaaa ayyyy nasi sevindim anlatamam kan sonucu ne hayırlı uğurlu olsun gozumude yeni açmıştım acaba mi dedim ama emin olmadanda davul çalmak istemedim ayilamadim hayırlı uğurlu olsun canım o gün dediğinde leke geldi die yy erlesme kanaması olduğunu dusunmustum ama üzerine gelmek istedim yupppiii kazandimmmm

Haydi şarkı honki ponki porina Carina Çinçin corinooo
Şimdi kan verdim asm.de canım yarına çıkar sanırım

Hayırlısı inşallah pozitif çıksın da isterse yarın çıksın sorun değil
Bence pozitif ama sen bu seferde bence o koltuğun yeri olmamış yerde sürüme ses olmasın sırtında diğer duvara taşı şaka bir yana kızını vs ayaktayken sakin kucagina alma yüklenme yani 5kg ve üzeri yasak biliosun ki amann

Bu dediğin öyle zor ki biz her gün kucak kucağa dans ediyoruz

M Maviiiiiiii nerde bu kız başka topikleremi yelken açtın naptınn ses verr
Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyeti senin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan

Hayırlı olsun prensesin coooook sevindim kuzum

Çok teşekkür ederim kan sonucum pozitif gelirse özellikle bir arkadaşım ve Yusra-61 için dua edeceğim bu aksam şükür namazı kılıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…