- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Geçmiş olsun canımSelam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık varAllah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez
Evet görünüyor hayırlı olsunEki Görüntüle 2876064 nolur görüyorum deyin
Aa yerleşme kanaması yaşamışsın demek. Tabi ki görünüyor.Eki Görüntüle 2876064 nolur görüyorum deyin
Valla görüyorum canım koş hemen kan ver ay ne kadar mutlu oldumEki Görüntüle 2876064 nolur görüyorum deyin
Oğluşuna çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın tüm yavrularıSelam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık varAllah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez
Evet görünüyor hayırlı olsun
Aa yerleşme kanaması yaşamışsın demek. Tabi ki görünüyor.
Ay çok sevindim tüylerim diken diken oldu hamilesin kız
Kan ver kann
Kızlar bugün zaten kan sayımı için randevu almıştım asm.den 1 haftadır kafam kalkmıyor.Valla görüyorum canım koş hemen kan ver ay ne kadar mutlu oldumhayırlısı olsun canım inşallah
Ben anlamadim kan sonucu ne geldi şok oldun ??Kızlar bugün zaten kan sayımı için randevu almıştım asm.den 1 haftadır kafam kalkmıyor.
Hatta geçen kan gelince dedim 3. Gün olacak hormonlara baktiririm
Gece yine mide bulantim başladı sabah da kusarak kalktım test yapayım dedim ben şok
Yukarıda kaset test sonucumBen anlamadim kan sonucu ne geldi şok oldun ??
Ayyyyy sakaaaaaaYukarıda kaset test sonucum
İnşallah sen kazandin iddiamizi
Ayyyyy sakaaaaaaayyyy nasi sevindim anlatamam kan sonucu ne hayırlı uğurlu olsun gozumude yeni açmıştım acaba mi dedim ama emin olmadanda davul çalmak istemedim ayilamadim hayırlı uğurlu olsun canım o gün dediğinde leke geldi die yy erlesme kanaması olduğunu dusunmustum ama üzerine gelmek istedim yupppiii kazandimmmm
Şimdi kan verdim asm.de canım yarına çıkar sanırımHaydi şarkı honki ponki porina Carina Çinçin corinooo
Akşama çıkar 5 ten sonraŞimdi kan verdim asm.de canım yarına çıkar sanırım
Hayırlısı inşallah pozitif çıksın da isterse yarın çıksın sorun değilAkşama çıkar 5 ten sonra
Bence pozitifHayırlısı inşallah pozitif çıksın da isterse yarın çıksın sorun değil
Bu dediğin öyle zor ki biz her gün kucak kucağa dans ediyoruzBence pozitifama sen bu seferde bence o koltuğun yeri olmamış yerde sürüme ses olmasın sırtında diğer duvara taşı şaka bir yana kızını vs ayaktayken sakin kucagina alma yüklenme yani 5kg ve üzeri yasak biliosun ki amann
Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetiM Maviiiiiiii nerde bu kız başka topikleremi yelken açtın naptınn ses verr
Hayırlı olsun prensesin coooook sevindim kuzumBebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetisenin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan