Aynen canım bizzat yasadim çapa tıp fakültesinde olmayacak çocuğu oldurdularAa benim arkadaşım bile var orda çocuk doktoru
Zeynep Kamil iyidir. Tek sorunu doğumda normale aşırı zorlamalari
Yönlendirme değil zorlamadan bahsediyorum olmayacak çocuğu da zorla normal dogurtmaya çalışıyorlar diyordu arkadaş.
Ama senin ilki sezaryendi galiba o yüzden sorun olmaz.
Anladım canım aynen dediğin gibiymiş özelde de doğacak çocuğu sezaryene alıyorlar iki ucu ..lu değnekAynen canım bizzat yasadim çapa tıp fakültesinde olmayacak çocuğu oldurdularbence şuan devletlerin tek ekşisi bu yoksa başımdan doktor eksik olmadı asla ebe muayene etmedi hastabakicilar kızım yavrum diyerek dualarla temizliği yaptılar son dk tuvaletin gelio gidemion haliyle vs vs muamele vala özelden iyiydi bence zorlamicaklarini bilsem keşke. İst dayım zeynep Kamile yakın değilim canım annem yakın ikili için randevu orda bulabildim normalde Küçükçekmece'de yım özele gidiyorum
Hahahaha alsınlar alsınlar keşkeAnladım canım aynen dediğin gibiymiş özelde de doğacak çocuğu sezaryene alıyorlar iki ucu ..lu değnek
Benimki öyle değildi mecburi oldu ama çok kişi boşuna sezaryen oldu yaniHahahaha alsınlar alsınlar keşke
Canım fırın olarak Zanussi (Electrolux'un alt markası)Kızlar konudan tamamen alakasız olacak ama bana ankastre set marka önerir misiniz?
Karar veremiyorum simens arçelik falan o kadar para vermeye gerek var mı, aynı ayarda daha ekonomik diğer markalardan kullanıp memnun olan var mı?
Hahahaha çok başka oldu hakkatenKızlar konudan tamamen alakasız olacak ama bana ankastre set marka önerir misiniz?
Karar veremiyorum simens arçelik falan o kadar para vermeye gerek var mı, aynı ayarda daha ekonomik diğer markalardan kullanıp memnun olan var mı?
Hahahah amin canım aminnnn TT ek temennimiz bu hakkatenBenimki öyle değildi mecburi oldu ama çok kişi boşuna sezaryen oldu yani
Neyse sağlıkla kavuşsun butun analar bebelerine önemli olan bu bence
Canım ayda 3 kere muayene gidip testle birlikte koyuyor insana emin ol bedava değil muayene 2 dk sürüyor birde Dr kendinde bulunan ilacı veriyor kesinlikle hiçbir eczanede bulamıyorsun 150 TL aşağı değil gi bir ilaçHangi şehir bilmiyorum ama verilen fiyat resmen bedavaburalarda sadece ikili 750 TL 500 TL arası 150 muayene bende ne yapıyorum tahlillere devlete gidiyorum günah verilen tahlil parasına resmen. Ben ilk dogumumu devlette yaptım vala muameleden muhteşem memnundum ama zorlafiklari için korkuyorum yoksa direk aynı hastaneye gider bedavaca doğum yapar o prlarayla da çocuğumun eksiklerini alırdım
Kız tabikide pahalı ben bedava derken yanlış kelime seçtim sanırım... Heryer ateş pahası hani burası daha da berbat anlamında geçmişti gönlümden. Doktorun ilaç için yaptığı çok ayıp ama ya başka seçeneğin yokmu Allah aşkına doğumda da yontar bu doktor ne gerek var gak para gül para su değil musluktan akmıyor meret kimse sokaktan toplamiyotlr malesef. Bende şimdi hattaa ilan doğuma o parayı vermesemmi devlete mi dönsem dişe dusunmuo değilim haniCanım ayda 3 kere muayene gidip testle birlikte koyuyor insana emin ol bedava değil muayene 2 dk sürüyor birde Dr kendinde bulunan ilacı veriyor kesinlikle hiçbir eczanede bulamıyorsun 150 TL aşağı değil gi bir ilaç
Keşke hamilelikten önce sigorta yaptirsaydiniz yaaKız tabikide pahalı ben bedava derken yanlış kelime seçtim sanırım... Heryer ateş pahası hani burası daha da berbat anlamında geçmişti gönlümden. Doktorun ilaç için yaptığı çok ayıp ama ya başka seçeneğin yokmu Allah aşkına doğumda da yontar bu doktor ne gerek var gak para gül para su değil musluktan akmıyor meret kimse sokaktan toplamiyotlr malesef. Bende şimdi hattaa ilan doğuma o parayı vermesemmi devlete mi dönsem dişe dusunmuo değilim hani
Aaa fiyat çok iyiymiş çünkü testler içinde hakkaten epey uygun totale vurunca tabi gittiğim hastanede sezeryan sadece 3600 TL düşün normal olursa 2200 TL hayırlısı artık bu saatten sonra sigorta karşılamıyorKeşke hamilelikten önce sigorta yaptirsaydiniz yaa
Ben Anadolu sigorta dan yaptırdim 1 ay bekleme süresi vardı. Gerçi böyle hamile kalamaya kalamaya 1 sene daha prim ödeyeceğim belli
Ama totalde 4300e doğum dahil muayeneler testler vs içinde oluyor.
Hiç bilmiyorum kuzum yaaaKızlar konudan tamamen alakasız olacak ama bana ankastre set marka önerir misiniz?
Karşılayan var ama evet fiyatlar çok yüksekAaa fiyat çok iyiymiş çünkü testler içinde hakkaten epey uygun totale vurunca tabi gittiğim hastanede sezeryan sadece 3600 TL düşün normal olursa 2200 TL hayırlısı artık bu saatten sonra sigorta karşılamıyorkarşılayan da varmış sanırım ama fiyat epey yukseliuormus vs vs
Wala yavrum tavsiye üzerine gittim ama bilemiyorum koklu eski bir hastane diyorlar walaKarşılayan var ama evet fiyatlar çok yüksek
3600e sezaryen bulduysan süper ben kızımda 2018de 3500 vermiştim zaten o yüzden şimdi öncesinde sigorta yaptırmak istedim
Doktorun iyi olsun yeter canım onu da gördükçe gördükçe anlarsın zatenWala yavrum tavsiye üzerine gittim ama bilemiyorum koklu eski bir hastane diyorlar wala
Aynen canım bakicaz zamanlaDoktorun iyi olsun yeter canım onu da gördükçe gördükçe anlarsın zaten
Gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum gebeliğinizi öğrendiğiniz zamanki belirtileriniz devam ediyor mu hala göğüs hassasiyeti kasık ağrısı bel ağrısı vsAynen canım bakicaz zamanla
Ne belim ağrıdı ne göğüs hassasiyetin oldu kasık ağrım da olmadı akıntım oldu benim sadeceGebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum gebeliğinizi öğrendiğiniz zamanki belirtileriniz devam ediyor mu hala göğüs hassasiyeti kasık ağrısı bel ağrısı vs