Wala benim rahmime hala arada sancı giriyor ve göğüs hassasiyetim devam ediyorGebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum gebeliğinizi öğrendiğiniz zamanki belirtileriniz devam ediyor mu hala göğüs hassasiyeti kasık ağrısı bel ağrısı vs
Bu ay nakliyecilik yapmazsın artıkReglm başlıyor baslama lekesi geldi
Canım önümüzdeki aya kısmet olur inşallah çifte bayram yaparsınızReglm başlıyor baslama lekesi geldi
Haydaaaaaa
Hhhahahaha ben HerkulBu ay nakliyecilik yapmazsın artık
İnşallah ama temmuzun başında esimin ailesine gidiyoruz agustosa kadarHayırlısı olsun canım.
Sınavların bitmiştir sanırım, evi de yerleştirdin ohh bu ay rahat rahat denersiniz.
İnşallah hayırlısı canım ya bakalimCanım önümüzdeki aya kısmet olur inşallah çifte bayram yaparsınız
Günaydın canımGünaydın kızçelerhayırlı günler olsun inşallah hayırlı haberler alalım bu arada özeldeki Dr benden ne kızımda ne de bu gebelikte devlet hastanesinde dün verdiğim tahliller kadar tahlil istemedi hiç baya detaylı araştırıyorlarmış devlette farkettim.
Hadi gözün aydın canımGünaydın kızlar. Doktordan çıktım.
Doktor yüzde 51 erkek dedi
Amaaaa tüh hayırlısı olsun var demekki bir zamanı vaktiReglm başlıyor baslama lekesi geldi
Aha valla ben sana erkek dediydimGünaydın kızlar. Doktordan çıktım.
Ben de bana erkek dediydim zaten amaAha valla ben sana erkek dediydim
Yüzde 51 demiş ama değişebilir hayırlısı olsun bakalım senin kese yuvarlakmıydı fasulyemiydiBen de bana erkek dediydim zaten ama
bir dahaki geldiğinde bakarız dedi bekle bekleyebilirsen
FasulyeydiYüzde 51 demiş ama değişebilir hayırlısı olsun bakalım senin kese yuvarlakmıydı fasulyemiydi
Ayy valla insan doyamıyor bende önceki hafta öyleydim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah bakalım banada dermi acep cinsiyetiFasulyeydi
Kafası, hareketleri falan kız gibiydi ama
Böyle kibar kibar tekmeliyordu
Parmaklarını bile gördüm ya doyamadım çok güzeldi.
Hayırlısı olsun canım gözün aydın olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bakalım değişecek miGünaydın kızlar. Doktordan çıktım.
Geçmiş olsun canım bununla kalsın inşallahSelam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık varAllah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez