Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızçeler 💕💕 hayırlı günler olsun inşallah hayırlı haberler alalım🙏🙏 bu arada özeldeki Dr benden ne kızımda ne de bu gebelikte devlet hastanesinde dün verdiğim tahliller kadar tahlil istemedi hiç baya detaylı araştırıyorlarmış devlette farkettim.

Bu ay nakliyecilik yapmazsın artık 🤦🤦
Hhhahahaha ben Herkul😄
Hayırlısı olsun canım.
Sınavların bitmiştir sanırım, evi de yerleştirdin ohh bu ay rahat rahat denersiniz. 😍
İnşallah ama temmuzun başında esimin ailesine gidiyoruz agustosa kadar😁
Canım önümüzdeki aya kısmet olur inşallah çifte bayram yaparsınız 🙏
İnşallah hayırlısı canım ya bakalim

Günaydın kızçeler 💕💕 hayırlı günler olsun inşallah hayırlı haberler alalım🙏🙏 bu arada özeldeki Dr benden ne kızımda ne de bu gebelikte devlet hastanesinde dün verdiğim tahliller kadar tahlil istemedi hiç baya detaylı araştırıyorlarmış devlette farkettim.
Günaydın canım
İnşallah icine siner o zaman iyi doktor bulmana çok sevindim

Fasulyeydi 🤣
Kafası, hareketleri falan kız gibiydi ama 😍
Böyle kibar kibar tekmeliyordu 🤣🤣
Parmaklarını bile gördüm ya doyamadım çok güzeldi. 😍
Ayy valla insan doyamıyor bende önceki hafta öyleydim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah bakalım banada dermi acep cinsiyeti

Selam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık var 🤦 Allah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez 😍😍

Selam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık var 🤦 Allah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez 😍😍
Geçmiş olsun canım bununla kalsın inşallah
Rabbim afiyet versin

X