Sendede güzel haberler alacağımız zaman gelecek Allah'ın izniyle inşallah kuzucum
Çok şükür iyiiyim bitanem koşturmaca un çuvalı gibi gezinmeye devamİnşAllah pamuğum nasılsın bakayım sen
Geçen yabancı bi instamomda gördümOha super fikirharikasın
Sonrası hep sexGeçen yabancı bi instamomda gördüm
Karnına 'ben burdayım babacım' yazmış tabi o ingilizceydi. Adamı içeri aldı soyundu karşısındabaktı karnında öyle bi şey yazıyo adam şok tabi.
Sonrasında noldu bilmiyorum
O zamanda ben uzun bir yolculuga çıkmak zorundayım de ağlaSonrası hep sex
Ben surpriz falan diyorum da kızımda sonucu görünce deli gibi ağlamıştım yine öyle olursam öğrenir sürpriz yalan olur
Kız başkasına akıl deniziyim kendime fukara
Kız nerden buluyosunuz böyle fikirleri
İkisinde de pat diye söyledim.
Yahu bende adam ben karşısına gelince zaten hamile olduğumu anladı ne sürpriz ne bişey çat hamileyim
Kız nerden buluyosunuz böyle fikirleri
İkisinde de pat diye söyledim.
Nasıl anladı kızYahu bende adam ben karşısına gelince zaten hamile olduğumu anladı ne sürpriz ne bişey çat hamileyim
Onu nisan ayında ben de yaşadım ama benim negatif çıktıKız başkasına akıl deniziyim kendime fukarabende Cat die soledim hattaa test yapmadan 1 gece önce banyoda farkettim göğüs ucu sivilce gibi bişi çıkar ya hani onlardan gördüm bide rengi kötüydü koştur koştur gittim ben hamileyim bence kesin dedim tepkisi ise hadi len oldu gösterdim ona da aaaa vala evet oglandaki gibi olmuş sabah hemen ASM ye koş bakalım die tembihledi sabah çıkmadan test yaptım pozitif koştur koştur gittik ASM ye
Kimyasal flan olmuştur belki çünkü kimyasalı çoğu kadın fark etmiyor bile adet gecikmesi diyip geçiliyor zararsız bişi zaten... Ben hamile olmadan o değişiklikler olmuyor kız bende. Kimyasal olduğumda da değişmemişti hiç bişi mesela bendeOnu nisan ayında ben de yaşadım ama benim negatif çıktı
Çok şükür iyiiyim bitanem koşturmaca un çuvalı gibi gezinmeye devamsende iyisin değilmi
Haydiiii bir hayırlı güzel haberde senden çifte kutlama yapalımBende un çuvalı olmak istiyormhastanedeyim progesteron ölçtürcem bakalım bugün 21.günüm ya.
Haydiiii bir hayırlı güzel haberde senden çifte kutlama yapalım
Oyyy kuzum dileğini tam dile öyle deme yaa rabbimin hazinesi geniş bitanemBende un çuvalı olmak istiyormhastanedeyim progesteron ölçtürcem bakalım bugün 21.günüm ya.
Oyyy kuzum dileğini tam dile öyle deme yaa rabbimin hazinesi geniş bitanem
Bir hafta önce yumurtlamış olman daha iyi sonuç veriyor bakalım kaç çıkcak
Evet haberdr et beni kuzucukBende merak ediyorum kaç çıkacakçıkınca yazarım