Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrası hep sex
Ben surpriz falan diyorum da kızımda sonucu görünce deli gibi ağlamıştım yine öyle olursam öğrenir sürpriz yalan olur

Kız nerden buluyosunuz böyle fikirleri
İkisinde de pat diye söyledim.
Kız başkasına akıl deniziyim kendime fukara bende Cat die soledim hattaa test yapmadan 1 gece önce banyoda farkettim göğüs ucu sivilce gibi bişi çıkar ya hani onlardan gördüm bide rengi kötüydü koştur koştur gittim ben hamileyim bence kesin dedim tepkisi ise hadi len oldu gösterdim ona da aaaa vala evet oglandaki gibi olmuş sabah hemen ASM ye koş bakalım die tembihledi sabah çıkmadan test yaptım pozitif koştur koştur gittik ASM ye

Zaten gebelik için çalışmalar yapıyoruz onlarda da bi beklenti oluyo, ben de dayanamam sürekli şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı şu gün test yaparım şu gün kan veririm falan adamın başını yiyordum zaten. Yani tüm bunlar besbelliyken oo sürpriz hamileyim desem saçma olurdu
O yüzden gerek duymadım pat diye söyledim ama güzel bir anı da olabilirmiş yani becerenler yapsın bence böyle şeyler

Onu nisan ayında ben de yaşadım ama benim negatif çıktı

Onu nisan ayında ben de yaşadım ama benim negatif çıktı
Kimyasal flan olmuştur belki çünkü kimyasalı çoğu kadın fark etmiyor bile adet gecikmesi diyip geçiliyor zararsız bişi zaten... Ben hamile olmadan o değişiklikler olmuyor kız bende. Kimyasal olduğumda da değişmemişti hiç bişi mesela bende

Bende un çuvalı olmak istiyorm hastanedeyim progesteron ölçtürcem bakalım bugün 21.günüm ya.
Oyyy kuzum dileğini tam dile öyle deme yaa rabbimin hazinesi geniş bitanem
Bir hafta önce yumurtlamış olman daha iyi sonuç veriyor bakalım kaç çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…