Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lennnn sen hamişsin yaaaaaa yaşasınnnnnnnnn Allah be valla ağladım yaaa yaaa sağlık la gelsin inşallah yaaa
Yaaa yerim seni
Ay inşallah hadi sonucum çık artık
Kocama söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum bu sefer öyle direkt demiycem

İnşAllah hepimiz hamiş olsak da artık kusmalarımızı cinisyletleimizi konuşsak nasip ne oluyor bakalım herşey için hepinize ayrı teşekkür ederim

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah günün güzel haberi ilk senden geldi inşallah sonucun da hayırlısıyla gelir heyecanla bekliyoruz
Canım 12 kilo kızım ve hep üzerimde Allah verdikten sonra birşey olmaz inşallah şimdi tuvalete alıştırıyorum daha Bi kucağımda hep ablam ekimde doğurdu ve doğuran kadar 3 buçuk yaşındaki kızı 18 kilo hep üzerindeydi çok şükür bişey olmadı
Benim daha belli değil inşallah bu hafta sonuçla beraber söyler canım senin prensesinin hayırlısı olsun ne güzel bir kız evlat sahibi olmak

Allah'ım kolaylıklar versin kuzum zor oluyor bulantı bende akşamları öyleyim
Senin o prensesini severim ben yaaa maşallah maşallah annesi gibi bıcır bıcır bi prenses desene kurban olurum verene teyzesi yesin onuu yaaa benim ki belli değil kuzum bugün öğleden sonra gideceğim dermi bilmiyorum hayırlısı olsun inş sağlıklı sıhhatli olsunda özletme kendini yaz arada kuzucum

Cabjm bebim çok geçmiş olsun Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah

Yok 2 gün önce kahverengi geldi sonra daha gelmedi
Ben de nasılsa regl olurum diye yazmadım durdu kanamam diye
Dün gece midem bulaniyordu zor uyudum sabah da kusunca yapayım bakalım dedim
Demekki yerleşme lekesiydi hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağına almayı nasio etsin Rabbim çok sevindim çokk bende regl geliyor diye yazınca oldun sandım herşey nasip kısmet işte okadar iş güç yaptın ev taşıdın veren rabbim nasıl veriyor hikmetinden sual olunmaz rabbim dileyeb isteyen herkese nasio etsin inşallah

Ya çok sevindim kız evlat baldır bal aynen erkek olursa bir de onun tadına bakmış oluruz artık napalım uslu olsa bari bu yaştan sonra yaramazlık peşinde koşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…