Hayırlı olsun prensesin coooook sevindim kuzum
Çok teşekkür ederim kan sonucum pozitif gelirse özellikle bir arkadaşım veYusra-61 için dua edeceğim bu aksam şükür namazı kılıp
Lennnn sen hamişsin yaaaaaa yaşasınnnnnnnnnEki Görüntüle 2876064 nolur görüyorum deyin
Yaaa yerim seniLennnn sen hamişsin yaaaaaa yaşasınnnnnnnnnAllah be valla ağladım yaaa yaaa sağlık la gelsin inşallah yaaa
Kanama varmı pekiEki Görüntüle 2876064 nolur görüyorum deyin
Çok sevindim inanki okadar sevindimki inş sağlıkla gelsin miniğimiz yaaa kanaman varmı pekiYaaa yerim seni
Ay inşallah hadi sonucum çık artık
Kocama söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum bu sefer öyle direkt demiycem
Yok 2 gün önce kahverengi geldi sonra daha gelmediKanama varmı peki
Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetisenin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün zaten kan sayımı için randevu almıştım asm.den 1 haftadır kafam kalkmıyor.
Hatta geçen kan gelince dedim 3. Gün olacak hormonlara baktiririm
Gece yine mide bulantim başladı sabah da kusarak kalktım test yapayım dedim ben şok
Canım 12 kilo kızım ve hep üzerimde Allah verdikten sonra birşey olmaz inşallah şimdi tuvalete alıştırıyorum daha Bi kucağımda hep ablam ekimde doğurdu ve doğuran kadar 3 buçuk yaşındaki kızı 18 kilo hep üzerindeydi çok şükür bişey olmadıBence pozitifama sen bu seferde bence o koltuğun yeri olmamış yerde sürüme ses olmasın sırtında diğer duvara taşı şaka bir yana kızını vs ayaktayken sakin kucagina alma yüklenme yani 5kg ve üzeri yasak biliosun ki amann
Benim daha belli değil inşallah bu hafta sonuçla beraber söyler canım senin prensesinin hayırlısı olsun ne güzel bir kız evlat sahibi olmakBebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetisenin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan
Allah'ım kolaylıklar versin kuzum zor oluyor bulantı bende akşamları öyleyimBebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetisenin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan
Cabjm bebim çok geçmiş olsun Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallahSelam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık varAllah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez
2 dk acile gideydin ya ya ASM de hemen çıkmıyorŞimdi kan verdim asm.de canım yarına çıkar sanırım
Sendede güzel haberler alacağımız zaman gelecek Allah'ın izniyle inşallah kuzucumBende çok mutlu olacağım çook valla yabugün aldığım en güzel haber
Demekki yerleşme lekesiydi hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağına almayı nasio etsin Rabbim çok sevindim çokk bende regl geliyor diye yazınca oldun sandım herşey nasip kısmet işte okadar iş güç yaptın ev taşıdın veren rabbim nasıl veriyor hikmetinden sual olunmaz rabbim dileyeb isteyen herkese nasio etsin inşallahYok 2 gün önce kahverengi geldi sonra daha gelmedi
Ben de nasılsa regl olurum diye yazmadım durdu kanamam diye
Dün gece midem bulaniyordu zor uyudum sabah da kusunca yapayım bakalım dedim
Eşime soylemedim canım hastaneye gidiyorum desem cakardi2 dk acile gideydin ya ya ASM de hemen çıkmıyor
Yarına kadar nasıl bekleyecez yaaaEşime soylemedim canım hastaneye gidiyorum desem cakardi
Ya çok sevindim kız evlat baldır balBebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyetisenin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 ma inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan