Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lennnn sen hamişsin yaaaaaa yaşasınnnnnnnnn💃💃💃💃💃💃💃 Allah be valla ağladım yaaa yaaa sağlık la gelsin inşallah yaaa
Yaaa yerim seni
Ay inşallah hadi sonucum çık artık
Kocama söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum bu sefer öyle direkt demiycem😈

Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyeti😍😍🥳 senin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa ☺️🥰 T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun 🥰 I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 Yusra-61 ma inşallah 🥰 kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan ❣️

İnşAllah hepimiz hamiş olsak da artık kusmalarımızı cinisyletleimizi konuşsak nasip ne oluyor bakalım 😅 herşey için hepinize ayrı teşekkür ederim 🤗 ❤️

Kızlar bugün zaten kan sayımı için randevu almıştım asm.den 1 haftadır kafam kalkmıyor.
Hatta geçen kan gelince dedim 3. Gün olacak hormonlara baktiririm

Gece yine mide bulantim başladı sabah da kusarak kalktım test yapayım dedim ben şok
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕💕🥰🥰 günün güzel haberi ilk senden geldi inşallah sonucun da hayırlısıyla gelir heyecanla bekliyoruz 😘😘
Bence pozitif 🤣🤣 ama sen bu seferde bence o koltuğun yeri olmamış yerde sürüme ses olmasın sırtında diğer duvara taşı 🤣🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana kızını vs ayaktayken sakin kucagina alma yüklenme yani 5kg ve üzeri yasak biliosun ki amann
Canım 12 kilo kızım ve hep üzerimde Allah verdikten sonra birşey olmaz inşallah şimdi tuvalete alıştırıyorum daha Bi kucağımda hep ablam ekimde doğurdu ve doğuran kadar 3 buçuk yaşındaki kızı 18 kilo hep üzerindeydi çok şükür bişey olmadı
Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyeti😍😍🥳 senin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa ☺️🥰 T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun 🥰 I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı Yusra-61 Yusra-61 ma inşallah 🥰 kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan ❣️
Benim daha belli değil inşallah bu hafta sonuçla beraber söyler canım senin prensesinin hayırlısı olsun ne güzel bir kız evlat sahibi olmak 💕💕

Allah'ım kolaylıklar versin kuzum zor oluyor bulantı bende akşamları öyleyim
Senin o prensesini severim ben yaaa maşallah maşallah annesi gibi bıcır bıcır bi prenses desene kurban olurum verene teyzesi yesin onuu yaaa 🥰🥰🥰 benim ki belli değil kuzum bugün öğleden sonra gideceğim dermi bilmiyorum hayırlısı olsun inş sağlıklı sıhhatli olsunda özletme kendini yaz arada kuzucum 😍😍

Selam kizlar oğlum bugün enterasan şekilde küçük bir kaza atlattı elinde dikislik değildi ama yapıştırma yapıldı yarık var 🤦 Allah'ım bir erkek çocuğunu bu kadar yaramaz nasıl yapar bilemiyorum afeti devran rabbim acisini göstermesin ama aglicam artık çenem dur yapma demekten bitap düştü yırtıldı hatta ağzım o derece...
T tulperde hadi hayırlısı olsun inşallah bı kızın var bide erkek tadından yenmez 😍😍
Cabjm bebim çok geçmiş olsun Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah

Yok 2 gün önce kahverengi geldi sonra daha gelmedi
Ben de nasılsa regl olurum diye yazmadım durdu kanamam diye
Dün gece midem bulaniyordu zor uyudum sabah da kusunca yapayım bakalım dedim
Demekki yerleşme lekesiydi hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağına almayı nasio etsin Rabbim çok sevindim çokk bende regl geliyor diye yazınca oldun sandım herşey nasip kısmet işte okadar iş güç yaptın ev taşıdın veren rabbim nasıl veriyor hikmetinden sual olunmaz rabbim dileyeb isteyen herkese nasio etsin inşallah🙏🙏🙏

Ya çok sevindim kız evlat baldır bal 😍 aynen erkek olursa bir de onun tadına bakmış oluruz artık napalım uslu olsa bari bu yaştan sonra yaramazlık peşinde koşamam 🤣

X