Pazar demek; bütün işleri tek güne sığdırmak demek benim içinKizceler pazar pazar kimsenin sesi cikmio
Allah kolaylık versin canım ya, bu halinle inşallah kolaycacık atlatırsın. zaten evi yerleştirinceye kadar da cinsiyet zamanı gelir ohhEn geç 10 güne taşınıyorum sonunda inşallah kızlar
Ustalar sonunda tadilatı bu haftaiçi bitiririz dediler.
Ufaktan toparlanmaya da başladım..
Cnm topige bir bakaym dedm bu yazini gordm masallh ya baya her biseyi var Allah saglkla kucagina almayi nasip etsinCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleri @Balbadem13 @Maviiiiiiii I iptiBlntkbra @Hali T tulperde @Yusra30
Büyüyor teyzesi iyice teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benimRabbim sana da tez zamanda nasip etsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler gelir inş sendende yaaCnm topige bir bakaym dedm bu yazini gordm masallh ya baya her biseyi var Allah saglkla kucagina almayi nasip etsinboyle boyle kucaga dusecek iste
İnsallh cnm bugun regl gunum test negatif bu ayda olmadi bakalm kismet ya. Oglan yoruyor zaten cok da heves yokBüyüyor teyzesi iyice teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benimRabbim sana da tez zamanda nasip etsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler gelir inş sendende yaa
Hayırlısı olsun canım var elbet rabbimin bir bildiği gerçekten biz ne kadar acele etsekde aslında doğru zamanı rabbim biliyor gecikiyorsa güzelleşiyor demektirİnsallh cnm bugun regl gunum test negatif bu ayda olmadi bakalm kismet ya. Oglan yoruyor zaten cok da heves yok
İnş hayırlı ve uğurlu olur canım benim yeni evinEn geç 10 güne taşınıyorum sonunda inşallah kızlar
Ustalar sonunda tadilatı bu haftaiçi bitiririz dediler.
Ufaktan toparlanmaya da başladım..
Ayy bizde köydeydik eğlendik kafa dağıttık erkekler çalışıyor kadınlar çene çalıyorBende son durumlar bu
Sizde ne var ne yok canlar?
Günaydın canım ben pek sevmiyorum yaa hem uykum oluyor hemde sanki hafta sonu geç olacakmış gibi oluyor Ama Allah'ın günü hayırlısı olsun Çarşamba gideceğim inş hayırlı haberler alırım inşallahGünaydın kızlar
Pazartesiyi benden başka seven var mıdır bilmem
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Bu hafta kontrole gidecekler güzel haberler alsın, gebelik bekleyenler pozitifi görsün inşallah
Ben de severim pazartesileri yeni başlangıçlar olacak gibi gelirGünaydın kızlar
Pazartesiyi benden başka seven var mıdır bilmem
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Bu hafta kontrole gidecekler güzel haberler alsın, gebelik bekleyenler pozitifi görsün inşallah
Kuzum Çarşamba gidiyorumArsoney canım sen kontrole ne zaman gidion ?