Hadi bakalım hayırlı haberlerKuzum Çarşamba gidiyorum
Aminn canım inşallah sende hayırlı ve güzel haberlerle gel inş acaba cnsiyet söylermiki sanaHadi bakalım hayırlı haberlerbende Perşembe ikili için gidiyorum
Hiç bilmiyorum ki kuzum devlete gidicem sorucam bakalım bı sorun yoksa ama sözler mi bilemedim. Koskoca platformda Zeynep Kamile giden kimse yok vala fikir alayımAminn canım inşallah sende hayırlı ve güzel haberlerle gel inş acaba cnsiyet söylermiki sana
Farketmiyor canım ben cuma verdim yaKızlar ikili test için kan verirken aç-tok fark ediyor muydu?
Hangi şehir bilmiyorum ama verilen fiyat resmen bedavaKızçeler hayırlı haftalar olsun inşallahben cuma 2li test ve kontrol için gidecektim dra biliyorsunuz özel muayenehane kızımda ona gittiğim ve öncesinde de 1 kayıp olduğu için o herşeyimi biliyor diye ona gidiyordum geçen gün fiyat sormuştum arkadaşımda gidiyor o dra 180 TL muayene zaten 120 TL 2li test demişti perşembe günü aradım tekrar teyit için 180 TL muayene 180 TL 2li test işte yurtdışı testi 5000 genetik tüm hastalıklar çıkıyor falan baya bi ısrar falan sinir oldum zaten kızımda da böyle böyle çok sinir olmuştum muayeneyi bırakıp 10 dklık yola gelmemişti sancım varken saatlerce Dr bekledim üzerine ne suni sancı ne bişey sonda takıp 2 saat de nstde bekletmişti sezaryene bağlamıştı doğumu artık gücüm kalmadığında yeter alsın beni demiştim neyse işte yine sinir oldum tamam özel tamam herşeye bakıyor ama 2 dk lık muayene birde tek tüp kan için 180+180 =360 TL e ay başında da gittik bide bunun sonucuna da çağırın yine para alıcak valla kızımda bende çalışıyordum sorun olmuyordu ama şimdi Bi eşim çalışıyor çok geliyor zaten normal normal diye diye sezaryen oldum istemeye istemeye bunları düşündük eşimle şimdi 2. Kime gitsem sezaryen olucak kesicek kime gitsem
Malesef bnde kırmızıları gördümBu sabah kasığımdaki ağrı geçmişti
Yarın ya da çarşamba regl günüm. Bakalım bu geçen ağrı iyi mi kötü mü
İyi birine denk gelirsen söyler canım rabbim iyilerden ayırmasın inşallah ama kan sonucun 10 15 güne anca çıkarHiç bilmiyorum ki kuzum devlete gidicem sorucam bakalım bı sorun yoksa ama sözler mi bilemedim. Koskoca platformda Zeynep Kamile giden kimse yok vala fikir alayım
Akıntın ne durumdaBu sabah kasığımdaki ağrı geçmişti
Yarın ya da çarşamba regl günüm. Bakalım bu geçen ağrı iyi mi kötü mü
Yok etmiyor canım yok git hastanede perişan olmaKızlar ikili test için kan verirken aç-tok fark ediyor muydu?
Ben hamile değilim ya eminim
Benim akıntım hep olurAkıntın ne durumda
İnşallah canım. Allah hepimize en hayırlı en yakın zamanda nasip etsinMalesef bnde kırmızıları gördümins senin bebisin vardır canım...
Sen mi büyüksün ben mi repliği geldi aklıma bı andaBen hamile değilim ya eminim
3 değil 2 kaldıama yapmicam. Çarşamba tam kan sayımına gideceğim regl olmamissam hcg de veririm görürüz artık
Ama maalesef ben kazanicam bu iddiayı keske sen kazansan
Aa benim arkadaşım bile var orda çocuk doktoruHiç bilmiyorum ki kuzum devlete gidicem sorucam bakalım bı sorun yoksa ama sözler mi bilemedim. Koskoca platformda Zeynep Kamile giden kimse yok vala fikir alayım
Keşke canım KeşkeSen mi büyüksün ben mi repliği geldi aklıma bı andahayır ben kazanıcam yani Allah'ın izni ile ego anlamında değilde sende güzel haberler al inşallah anlamında ben kazanıcam demek istiyorum
Hımmmm tamam öyle diyelim psikolojik aynen devamBenim akıntım hep olur
Ama yoğun değil. Reglden önce bazen çok yoğun akıntım olur bu ay öyle bir ay değil
İstahim da açılır 3 gun evvel bu ay açılmadı çünkü psikolojik
Hımmmm tamam öyle diyelim psikolojik aynen devam