Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler hayırlı haftalar olsun inşallah 💕💕 ben cuma 2li test ve kontrol için gidecektim dra biliyorsunuz özel muayenehane kızımda ona gittiğim ve öncesinde de 1 kayıp olduğu için o herşeyimi biliyor diye ona gidiyordum geçen gün fiyat sormuştum arkadaşımda gidiyor o dra 180 TL muayene zaten 120 TL 2li test demişti perşembe günü aradım tekrar teyit için 180 TL muayene 180 TL 2li test işte yurtdışı testi 5000 genetik tüm hastalıklar çıkıyor falan baya bi ısrar falan sinir oldum zaten kızımda da böyle böyle çok sinir olmuştum muayeneyi bırakıp 10 dklık yola gelmemişti sancım varken saatlerce Dr bekledim üzerine ne suni sancı ne bişey sonda takıp 2 saat de nstde bekletmişti sezaryene bağlamıştı doğumu artık gücüm kalmadığında yeter alsın beni demiştim neyse işte yine sinir oldum tamam özel tamam herşeye bakıyor ama 2 dk lık muayene birde tek tüp kan için 180+180 =360 TL e ay başında da gittik bide bunun sonucuna da çağırın yine para alıcak valla kızımda bende çalışıyordum sorun olmuyordu ama şimdi Bi eşim çalışıyor çok geliyor zaten normal normal diye diye sezaryen oldum istemeye istemeye bunları düşündük eşimle şimdi 2. Kime gitsem sezaryen olucak kesicek kime gitsem

Bu yüzden devlete gittim tamam güler yüzle ilgilenmiyor kimse ama 0 TL 2li tarama testi verdim bugünde sabah rutin testler için aç gidip kan idrar verdim 1 haftaya sonuç çıkacak bakalım devlette çok Dr 5 bin özelde doğum oturup Bi düşününce geçen doğudaki rezillikler geldi aklıma özel hastanede 4 kişilik odada saatlerce oda boşalsın diye beklemiş bide ebe muayene etmişti herkes odadayken dandik bir perde arkasında ve karar verdim parasını verir devlette özel odada mis gibi kalırım diye düşünüyorum valla bu kadın doğumcular özeller özel hastaneler beni yıprattı hem maddi hemde manevi olarak devlet 2li ve 3lü testi bedava yapıyor şeker yüklemesi ve diğer tahliller hatta doğumda öyle sadece ayrıntılı usg yapmıyormuş oda sıkıntı değil onu dışarda yaptırıcam artık geçen gün yoğun geçti sonra misafirler vardı yazamadım size ama durumum bundan ibaret tabiki cinsiyet sordum ve Dr söylemedi bu hafta erken bakmıyorum dedi kısmet 1 aya söyler heralde 🤔🤔

Kızçeler hayırlı haftalar olsun inşallah 💕💕 ben cuma 2li test ve kontrol için gidecektim dra biliyorsunuz özel muayenehane kızımda ona gittiğim ve öncesinde de 1 kayıp olduğu için o herşeyimi biliyor diye ona gidiyordum geçen gün fiyat sormuştum arkadaşımda gidiyor o dra 180 TL muayene zaten 120 TL 2li test demişti perşembe günü aradım tekrar teyit için 180 TL muayene 180 TL 2li test işte yurtdışı testi 5000 genetik tüm hastalıklar çıkıyor falan baya bi ısrar falan sinir oldum zaten kızımda da böyle böyle çok sinir olmuştum muayeneyi bırakıp 10 dklık yola gelmemişti sancım varken saatlerce Dr bekledim üzerine ne suni sancı ne bişey sonda takıp 2 saat de nstde bekletmişti sezaryene bağlamıştı doğumu artık gücüm kalmadığında yeter alsın beni demiştim neyse işte yine sinir oldum tamam özel tamam herşeye bakıyor ama 2 dk lık muayene birde tek tüp kan için 180+180 =360 TL e ay başında da gittik bide bunun sonucuna da çağırın yine para alıcak valla kızımda bende çalışıyordum sorun olmuyordu ama şimdi Bi eşim çalışıyor çok geliyor zaten normal normal diye diye sezaryen oldum istemeye istemeye bunları düşündük eşimle şimdi 2. Kime gitsem sezaryen olucak kesicek kime gitsem
Hangi şehir bilmiyorum ama verilen fiyat resmen bedava 🤦🤦 buralarda sadece ikili 750 TL 500 TL arası 150 muayene 🤦🤦 bende ne yapıyorum tahlillere devlete gidiyorum günah verilen tahlil parasına resmen. Ben ilk dogumumu devlette yaptım vala muameleden muhteşem memnundum ama zorlafiklari için korkuyorum yoksa direk aynı hastaneye gider bedavaca doğum yapar o prlarayla da çocuğumun eksiklerini alırdım

Hiç bilmiyorum ki kuzum devlete gidicem sorucam bakalım bı sorun yoksa ama sözler mi bilemedim. Koskoca platformda Zeynep Kamile giden kimse yok vala fikir alayım 🤣🤣🤣🤣🤣
İyi birine denk gelirsen söyler canım rabbim iyilerden ayırmasın inşallah ama kan sonucun 10 15 güne anca çıkar

Günaydın kizceler mutlu musmutlu haftalar olsun... I ipti sen erken gebelik alsana 3 gün var 10 gün önce pozitifi gösteren testlerden hani 😁 senden çok ben merak ediyorum resmen hahahahaha
Ben hamile değilim ya eminim😄
3 değil 2 kaldı 😅 ama yapmicam. Çarşamba tam kan sayımına gideceğim regl olmamissam hcg de veririm görürüz artık
Ama maalesef ben kazanicam bu iddiayı keske sen kazansan 😄

Akıntın ne durumda
Benim akıntım hep olur😄
Ama yoğun değil. Reglden önce bazen çok yoğun akıntım olur bu ay öyle bir ay değil

İstahim da açılır 3 gun evvel bu ay açılmadı çünkü psikolojik

Ben hamile değilim ya eminim😄
3 değil 2 kaldı 😅 ama yapmicam. Çarşamba tam kan sayımına gideceğim regl olmamissam hcg de veririm görürüz artık
Ama maalesef ben kazanicam bu iddiayı keske sen kazansan 😄
Sen mi büyüksün ben mi repliği geldi aklıma bı anda 🤣🤣 hayır ben kazanıcam 💪💪 yani Allah'ın izni ile ego anlamında değilde sende güzel haberler al inşallah anlamında ben kazanıcam demek istiyorum 🤣🤣

Hiç bilmiyorum ki kuzum devlete gidicem sorucam bakalım bı sorun yoksa ama sözler mi bilemedim. Koskoca platformda Zeynep Kamile giden kimse yok vala fikir alayım 🤣🤣🤣🤣🤣
Aa benim arkadaşım bile var orda çocuk doktoru
Zeynep Kamil iyidir. Tek sorunu doğumda normale aşırı zorlamalari
Yönlendirme değil zorlamadan bahsediyorum olmayacak çocuğu da zorla normal dogurtmaya çalışıyorlar diyordu arkadaş.
Ama senin ilki sezaryendi galiba o yüzden sorun olmaz.

Sen mi büyüksün ben mi repliği geldi aklıma bı anda 🤣🤣 hayır ben kazanıcam 💪💪 yani Allah'ın izni ile ego anlamında değilde sende güzel haberler al inşallah anlamında ben kazanıcam demek istiyorum 🤣🤣
Keşke canım Keşke
Sen istanbulda mısın Zeynep Kamil.i sormussun? Neresinden

Benim akıntım hep olur😄
Ama yoğun değil. Reglden önce bazen çok yoğun akıntım olur bu ay öyle bir ay değil

İstahim da açılır 3 gun evvel bu ay açılmadı çünkü psikolojik
Hımmmm tamam öyle diyelim psikolojik aynen devam 🤭🤭🤭

X