- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Eee hemen nie yaptın az bekleyeydin yaYaaa ben test yaptım negatif
Bugün 11. Gün
Lafta merhaba yapmicaktim dayanamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee hemen nie yaptın az bekleyeydin yaYaaa ben test yaptım negatif
Bugün 11. Gün
Canım şuanda adete kaç gün kaldı ?Yaaa ben test yaptım negatif
Bugün 11. Gün
Sen kendin öğrenirsin, oğlana söylemezsiniz balonu onun için yaparsınız. Ben olsam asla bekleyemem
Çünkü sabırsızlıkEee hemen nie yaptın az bekleyeydin ya
4 gün vardı sabah artık bu saatte 3 diyebilir miyizCanım şuanda adete kaç gün kaldı ?
Kesinlikle böyleyim ben de ama yapan arkadaşlarım olduO zarf benim elime geçecek ve ben bakmayacağım mümkün değil.
Artık persembe regl olmamissam hala yaparım canım. Çarşamba regl olmam lazımDayanamıyor insan Birkaç gün sonra tekrarla bakalım.
Yok yaa bizde bu sabırsızlık varken bize hiç bişey sürpriz olmazvallaÇünkü sabırsızlık
4 gün vardı sabah artık bu saatte 3 diyebilir miyiz
Kesinlikle böyleyim ben de ama yapan arkadaşlarım oldu
Eşimin yorumu da çocuğu yapmışım cinsiyetini eljme verecekler de ben de bakmiycam daha neler
Artık persembe regl olmamissam hala yaparım canım. Çarşamba regl olmam lazım
Zaten bu ay da tutmazsa gidip son doz tetenos aşımı vurulucam sonra ömür boyu koruyuculugu oluyormus bu 5. Doz mu 6. Mı ne olacak
Sonra doktora gideceğiz bize bi baksın sıkıldım
Yok valla şimdi bi doktor var gidince hemen cinsiyet söylüyormuş deseler allem eder gallem eder giderim öle bi huy var bende bişeyi aklıma koydum ya illa yapacam bekleyemem eşimle ben biliriz köye gidnce balonu patlatırız artık napimSen kendin öğrenirsin, oğlana söylemezsiniz balonu onun için yaparsınız. Ben olsam asla bekleyemem
Oğlak burcu musunYok valla şimdi bi doktor var gidince hemen cinsiyet söylüyormuş deseler allem eder gallem eder giderim öle bi huy var bende bişeyi aklıma koydum ya illa yapacam bekleyemem eşimle ben biliriz köye gidnce balonu patlatırız artık napim
Bence deYok y
Yok yaa bizde bu sabırsızlık varken bize hiç bişey sürpriz olmazvalla
Tetanoz ilk gebelikte 4 doz vuruldum diye hatırlıyorum 2.gebelikte tek doz yetiyormuş o yüzden sonra koruyuculuğu 10 yılmış.Çünkü sabırsızlık
4 gün vardı sabah artık bu saatte 3 diyebilir miyiz
Kesinlikle böyleyim ben de ama yapan arkadaşlarım oldu
Eşimin yorumu da çocuğu yapmışım cinsiyetini eljme verecekler de ben de bakmiycam daha neler
Artık persembe regl olmamissam hala yaparım canım. Çarşamba regl olmam lazım
Zaten bu ay da tutmazsa gidip son doz tetenos aşımı vurulucam sonra ömür boyu koruyuculugu oluyormus bu 5. Doz mu 6. Mı ne olacak
Sonra doktora gideceğiz bize bi baksın sıkıldım
Gebelikte 2 doz vuruyorlar canım ben sonra 6. Ayda 1. Yılda ve geçen sene apandisit ameliyatında 3 doz daha vurundumTetanoz ilk gebelikte 4 doz vuruldum diye hatırlıyorum 2.gebelikte tek doz yetiyormuş o yüzden sonra koruyuculuğu 10 yılmış.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar bu ay. olmazsa ikiniz de bi doktora görünün bakalım hormonlara falan baktırdın mı yakın zamanda?
Asm'den aramadılar mı canımBana gebeligimde 1 doz vurmuşlar ben saf bilmiyorum geçenlerde ogrendim koruyuculuk 0 mis meğer hahahahah Allah'a emanet doğum yapmışım
Aynen bencedeBence de
Mümkün olsa 1 gün hamilelik 2. Gün doğuralim
Yooo koç burcuyum canımOğlak burcu musun
Yok canım ztaen ASM hatası....Asm'den aramadılar mı canım
Beni doğumdan sonraki dozlar için bile aramışlardı.
Bunda da gebeliğin başında aradılar 17.haftada aşı olacaksınız zamanı gelince tekrar aricaz diye.
Amaaaaan pazar gelmiş neyime sanki bi farkı varKizceler pazar pazar kimsenin sesi cikmio