Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahahah çok yasa o zamanlar uyaniodum asamazfim ama şuan varya dovmekyen beter ediyorum hahahaha wala istemiyorsan biri suyunu cikardiysa eğer asıyorum sürat vala
Hakkındır
Benim de 4 gün kaldı ay hadi inşallah bu ay tutsun hepimizinki hayırlısıyla

hadi hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versin inslalah canim

Kuzum en son geçen hafta gittim iyiydi taramaya bu hafta sonuç göstercem inş cinsiyetide söylr yaa senin minnakında iyi değilmi Allah'ım hayırlısı ile bir cinsiyet öğrenseydik demi ya
hadi insallah canim hayirli habeeler alirsin canin benimaynen cinsiyet zaten hep merak konusu cinsiyeti ogrenmeden insan alisveriste yapmak istemiyo benim bebiste cok sukur iyi canim cinsiyet icin cok erken benim bugun 11 hafta 1 gunluk oldu daha

hadi insallah canim hayirli habeeler alirsin canin benimaynen cinsiyet zaten hep merak konusu cinsiyeti ogrenmeden insan alisveriste yapmak istemiyo benim bebiste cok sukur iyi canim cinsiyet icin cok erken benim bugun 11 hafta 1 gunluk oldu daha
Maşallah iyi olsunlarda bebişlerimiz Sağlıklı sıhhatli olsunda inş T tulperde beni iyitce kudurttu ya ben 14 haftaya girecm balon patlama yapacaktım benim oğlan köye gitti 1 ay orda nasıl olacak bilmiyorum

Yaaa ben test yaptım negatif
Bugün 11. Gün
Lafta merhaba yapmicaktim dayanamadim

Maşallah iyi olsunlarda bebişlerimiz Sağlıklı sıhhatli olsunda inş T tulperde beni iyitce kudurttu ya ben 14 haftaya girecm balon patlama yapacaktım benim oğlan köye gitti 1 ay orda nasıl olacak bilmiyorum
Bekle oğlanın gelmesini canım
Sen de balonla mi öğreneceksin yoksa sen başkalarına mı öyle açıklayacaksın

Bekle oğlanın gelmesini canım
Sen de balonla mi öğreneceksin yoksa sen başkalarına mı öyle açıklayacaksın
Bende balonla öğreniyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ama ben de bu acelecilik varken balonuda bekleyemem

E elifafraeminatlasinannesi
Canım bugün kontrole gidecektin yazmamışsın sonra, her şey yolundadır umarım
Canım biraz yoğundu dün girip bakamadım çok şükür herşey yolunda kan verdim sonucu 1 hafta sonra çıkıcak usg normal herşey bebitom büyümüş 7 cm olmuş bunun dışında özele gitmedim daha detaylı bilgim yok devlete gittim bunu da Bi ara anlatıcam şimdi misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…