Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee hemen nie yaptın az bekleyeydin ya
Çünkü sabırsızlık
Canım şuanda adete kaç gün kaldı ?
4 gün vardı sabah artık bu saatte 3 diyebilir miyiz
O zarf benim elime geçecek ve ben bakmayacağım mümkün değil.
Kesinlikle böyleyim ben de ama yapan arkadaşlarım oldu
Eşimin yorumu da çocuğu yapmışım cinsiyetini eljme verecekler de ben de bakmiycam daha neler
Dayanamıyor insan Birkaç gün sonra tekrarla bakalım.
Artık persembe regl olmamissam hala yaparım canım. Çarşamba regl olmam lazım

Zaten bu ay da tutmazsa gidip son doz tetenos aşımı vurulucam sonra ömür boyu koruyuculugu oluyormus bu 5. Doz mu 6. Mı ne olacak

Sonra doktora gideceğiz bize bi baksın sıkıldım

Yok y Yok yaa bizde bu sabırsızlık varken bize hiç bişey sürpriz olmazvalla

Sen kendin öğrenirsin, oğlana söylemezsiniz balonu onun için yaparsınız. Ben olsam asla bekleyemem
Yok valla şimdi bi doktor var gidince hemen cinsiyet söylüyormuş deseler allem eder gallem eder giderim öle bi huy var bende bişeyi aklıma koydum ya illa yapacam bekleyemem eşimle ben biliriz köye gidnce balonu patlatırız artık napim

Oğlak burcu musun

Ben de aşırı sabırsızım kızım da bana çekmiş aynı..
eşim anası kılıklı der kızıma sabırsızlığı tutunca
Eşim tam tersi aşırı rahat. Hadi isim düşünelim diyorum ne acelesi var diyor belli olsun öyle diyor. E iki cinsiyet için de düşünelim diyorum boş yere niye ikisini de düşünelim diyor. Bu adamın rahatlığı beni hep deli ediyor
Bi şey yapılacaksa hemen olacak bana göre de beklemenin ne anlamı var değil mi

Tetanoz ilk gebelikte 4 doz vuruldum diye hatırlıyorum 2.gebelikte tek doz yetiyormuş o yüzden sonra koruyuculuğu 10 yılmış.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar bu ay. olmazsa ikiniz de bi doktora görünün bakalım hormonlara falan baktırdın mı yakın zamanda?

Gebelikte 2 doz vuruyorlar canım ben sonra 6. Ayda 1. Yılda ve geçen sene apandisit ameliyatında 3 doz daha vurundum
1 sene sonra son dozu yaptır demişti asm.deki hemşire 1 senesi dün doldu

Geçen ay bakıldı daha canım su regl olamadim falan ya bilmiyorum bazen sezaryen sonrası yapisiklik falan kalabiliyormus belki öyle bisiydir belki esimdedir baktiricaz olmazsa bu ay

Bana gebeligimde 1 doz vurmuşlar ben saf bilmiyorum geçenlerde ogrendim koruyuculuk 0 mis meğer hahahahah Allah'a emanet doğum yapmışım
Asm'den aramadılar mı canım
Beni doğumdan sonraki dozlar için bile aramışlardı.
Bunda da gebeliğin başında aradılar 17.haftada aşı olacaksınız zamanı gelince tekrar aricaz diye.

Asm'den aramadılar mı canım
Beni doğumdan sonraki dozlar için bile aramışlardı.
Bunda da gebeliğin başında aradılar 17.haftada aşı olacaksınız zamanı gelince tekrar aricaz diye.
Yok canım ztaen ASM hatası....
Semt değişikliğim oldu burda ki ASM de gebe izlemde çıktı geçmiş kayıtlar onlar söyledi nasıl bu hataya düşer bunlar diye ama malesef olmuş işte yoks ben asla asi vs atlatacak biri değilim benimde safligima gelmiş sanırım gözü açık takip ederim normalde ama anlamadım yani şimdi yeni temmuzda başlanacak asi 1. Doz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…