Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım tebrik ederim Allahım evladını hayırlı kılsın, bizede kız evlat nasip etsin

günaydın kızlar..ablcım nasılsın??
raginda kızın olacakmış Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????

canımm burdayımmm çok yougunum bu hafta işlerden.. sabahın bi köründe çıkıorum dışardaki işlerimi de yetiştirmek için.. sen nasılsın keyfin yerinde mi?

canım tebrik ederim seni de bebeğini de maşalahh ikinizide Allahım sağlıkla kuacaına almayı nasip etsin

rimelciğim nasılsın cnm keyfin nasıll.Diyet nasıl gidiyor:))

iyiyim canım,işler youn sadece,kocişinde öyle,diyet dün biraz bozdum gibi oldum çeyrek gözleme yedim yanına ayran içtim öğle yemeğinde bugun vermemişim tartı öyle diodu :) geçen haftaya göre yavaş veriorum ama olsun,kilo sabitlemek açısındanda diyete dewam gelecek adete kadar.. ne kadar versem kardır.. yarın bildirim günü deil mi? sen nasılsın canım,diyet nasıl?

Allah kolaylık versin cnm.Diyet fena değil orta halli gidiyor haftada yarım kilo bile versek kar kardır aynı bile olsak almamaktan iyi.
Ben haftada 1 gün bir öğünde kaçamak yapmayı hedefledim zaten diyetisyenlerde öyle yaptırıyor senin dünkü kaçamak bile sayılmaz..Aynen devam :118:

sayılmaz dimi.. sanırım benim metabolizmam epey yavaşlamış.. gelecek haftaya yarım kilo werir tamamlarım artık..olsun geceleri rahat uyuorum yüzüklerim parmaklarımdan rahat geçio..

selam kızlar nasılsınız ?

Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. :) bizlere hergün sevgililer günü ama olsun kutlamak adettendir =)

Dün doktordaydım, 17+4 dedi doktorum. Herşey gayet iyi. 20. haftada tetanoz aşısı olucam, 24.haftada da şekerime bakıcak inşallah.

Bebeğimizin duruşu ise aynen secde eder gibi. Dizlerini kırmış başı yerde poposunu kaldırmış havaya, çok şaşırdım öle görünce. Yavrum ibadetli olucak inşallah. Çok dua okuyorum ondan mı acaba diye düşünmedim değil.

Ne olur ne olmaz diye doktora cinsiyeti tekrar sordım kesin kız dedi. Ben artık yavaştan bişiler almaya başladım. Zıbınlar, ayakkabılar vs.

ALLAH'ım herkesinkine sağlık versin, hiç bir sorun yaşamadan doğuralım hepimiz inşallah..

zeynepçim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım aramıza tekrar hoşgeldin

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim aminnnn inşallllaaaaaahhh :)

sağol canım sanada hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağımızada alırız

canım çok teşekkür ederim aminnnn inşallahhhhh :)

canım tebrik ederim seni de bebeğini de maşalahh ikinizide Allahım sağlıkla kuacaına almayı nasip etsin

aminnnn inşşaallahhhh canım darısı bekleyen herkesciklerin başına

canımm burdayımmm çok yougunum bu hafta işlerden.. sabahın bi köründe çıkıorum dışardaki işlerimi de yetiştirmek için.. sen nasılsın keyfin yerinde mi?

anladım cnm..kimselerde pek girmiyr..saolasın cnm bende iyiym idare ediyrz işte..arada gel

günaydın cnm benim iyiyim şükür sen nasıl oldun ruh halin düzeldi inşAllahh :)

saol ablam iyiym şükür..valla o gün bir gergindm ablam anlatamam öle yataktan kalktm. sebepsz bir gerginlik..

kızçeler sevgili eşim hayatımın anlamı bana çilek buketi göndermiş hiç beklemiyordum şok oldummmmm
ayrıca çok duygulandımm şimdi hepsini indirdim mideyeee

kızçeler sevgili eşim hayatımın anlamı bana çilek buketi göndermiş hiç beklemiyordum şok oldummmmm

ayyyy ne guzelll habibtemmmmmm allah mutlulugunuzu daim etsinn vallahi imrndimmm bizimki bilmez bu seyleriii biraz hanzo sanirimmmmmm mutlulugunuza bir bebis gelirrrrrrr insallah habibtemmm insallahhhh

ayyyy ne guzelll habibtemmmmmm allah mutlulugunuzu daim etsinn vallahi imrndimmm bizimki bilmez bu seyleriii biraz hanzo sanirimmmmmm mutlulugunuza bir bebis gelirrrrrrr insallah habibtemmm insallahhhh

canım habibtemmmm benimmm sağolasın aminnnnn
normalde sevgililer gününde bilmez böyle şeyleri genelde doğum günü veya evlilik yıldönümümüzde falan yapardı ama
bu sefer gerçekten sürpriz oldu
inşallah bebişimizde gelir taçlanır mutluluğumuzz
daha güzelleri sizlere habibtemmmm

ayy ne güzel size ..hep muhabbetınız daim olsun,en kötü gününüz böyle olsun ,bebişinzde gelir inşaAllah 3 olun :118:

ayy ne güzel size ..hep muhabbetınız daim olsun,en kötü gününüz böyle olsun ,bebişinzde gelir inşaAllah 3 olun :118:

amin canım aminnnn sağolasın güzel temennilerin için Rabbim gösterecek inşallah o günleride bizlere
sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır

amin canım aminnnn sağolasın güzel temennilerin için Rabbim gösterecek inşallah o günleride bizlere
sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır

işten güçten başımı kaldıramıorum canım bi de aile ile ilgili bi kaç yapılması gereken iş çıktı.. buraya da giremedim canım.. güzel günler göreceiz canım :) burnuşun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…