habibtemmm maşallah bebişineee
bende yeni doktordan geldim kızlar,buda %80 kız dedi =))) çok şükür Rabbime sağlıklı görünüyor şuan.
3 hafta sonra organ taraması var bana dua edin,güzel haberlerle geleyim yineee...
Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşaAllah
günaydın kızlar..ablcım nasılsın??
raginda kızın olacakmışAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????
selam kızlar aslında gelmicektim topiğe biliyorsunuz çok üzülmüş ve çok kızmıştım ablama ama onca zamanın hatırına bu müjdeyi bilmekte hakkınız var diye düşündüm ve sonuç Allahıma şükürler olsun hamileyimmm :) benim için ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim biliyorsunuz yumurtam 27 mm olmuştu ama sanırım bir yumurtam çatlamış kistim var diye umudum yoktu soğan suyu kullanıyordum doktor kontroluna gitmeden bi test yapıyım dedim ve çıktı kaçgündür yazsammı yazmasammı bilemedim ama en sonunda kendime kızdım ve yazdım inşallah yeniden aranıza alırsınız beni
rimelciğim nasılsın cnmkeyfin nasıll.Diyet nasıl gidiyor:))
Allah kolaylık versin cnm.Diyet fena değil orta halli gidiyor haftada yarım kilo bile versek kar kardır aynı bile olsak almamaktan iyi.
Ben haftada 1 gün bir öğünde kaçamak yapmayı hedefledim zaten diyetisyenlerde öyle yaptırıyor senin dünkü kaçamak bile sayılmaz..Aynen devam :118:
zeynepçim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım aramıza tekrar hoşgeldin
amannıınnnnnn pizza mıbende güzel yaparım bende fırından hamur alıyorum hazırcacık sonratepsiye yağ ve mısır unu döküyorum
yaydırıyorum tepsi kadar sonra salçalı sos ve malzemeler işteçok kolay oluyor
buarada yeni hamişimiz varmış hayırlı uğurlu olsun benimde mucizem geldi umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
zeynep gözün aydın canım mevlam sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin inş.
raginda sanada maşallah er şey güzel olacak inş.
alpiinn ne güzel duygular değil mi benimki gerç geçen gittiğimizde kıpırdamadı dönmüş poposunu yatıyordu
dün bir pizza muhabbeti dönmüş amann ne güzellolsada yesek bu akşam sanırım iş çıkışı pizza yemeğe gideceğim
bizde eğer dr.amcamız muaynenehanesindeyse kontrole gideceğiz ense kalınlığı ve istersek ikili testimiz için.keşke benimkide gösterse böyle kendini kıpır kıpırda bir tahmin olsa cinsiyet konusunda bolca çikolata yiyeceğim işe yarar inş.
canım tebrik ederim seni de bebeğini de maşalahh ikinizide Allahım sağlıkla kuacaına almayı nasip etsin
canımm burdayımmmçok yougunum bu hafta işlerden.. sabahın bi köründe çıkıorum dışardaki işlerimi de yetiştirmek için.. sen nasılsın keyfin yerinde mi?
günaydın cnm benim iyiyim şükür sen nasıl oldun ruh halin düzeldi inşAllahh :)
saol ablam iyiym şükür..valla o gün bir gergindm ablam anlatamam öle yataktan kalktm. sebepsz bir gerginlik..
kızçeler sevgili eşim hayatımın anlamı bana çilek buketi göndermiş hiç beklemiyordum şok oldummmmm
ayrıca çok duygulandımm şimdi hepsini indirdim mideyeee
ayyyy ne guzelll habibtemmmmmm allah mutlulugunuzu daim etsinn vallahi imrndimmm bizimki bilmez bu seyleriii biraz hanzo sanirimmmmmmmutlulugunuza bir bebis gelirrrrrrr insallah habibtemmm insallahhhh
anladım cnm..kimselerde pek girmiyr..saolasın cnm bende iyiym idare ediyrz işte..arada gel
günaydın cnm benim iyiyim şükür sen nasıl oldun ruh halin düzeldi inşAllahh :)
saol ablam iyiym şükür..valla o gün bir gergindm ablam anlatamam öle yataktan kalktm. sebepsz bir gerginlik..
gelirim canım benim gelmem mi,özlerim zaten sizi..tatlı muhabbetinizi
kızçeler sevgili eşim hayatımın anlamı bana çilek buketi göndermiş hiç beklemiyordum şok oldummmmm
ayrıca çok duygulandımm şimdi hepsini indirdim mideyeee
ayy ne güzel size ..hep muhabbetınız daim olsun,en kötü gününüz böyle olsun ,bebişinzde gelir inşaAllah 3 olun :118:
amin canım aminnnn sağolasın güzel temennilerin için Rabbim gösterecek inşallah o günleride bizlere
sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır