- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.581
Selam kızlar bende eski üyelerdenim :) 4 ay önce tuvalet alışkanlığı kazandık.şuan çok rahatız.şimdi yeni bebek heyecanı var
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar bende eski üyelerdenim :) 4 ay önce tuvalet alışkanlığı kazandık.şuan çok rahatız.şimdi yeni bebek heyecanı var
Çok sağol canım.Senin kuzular nasıl?Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤
Çok sağol canım.Senin kuzular nasıl?
Yok canım ben evde olduğum için vermedim.eylülde düşünüyorum inşallah yarım gün.çok iyi olur onun için.bana da zaman kalır biraz :)İyiler çok şükür canım Salih hala bezi bırakmadı darısı başımıza inşallah.
Yusuf da 4buçuk aylık oldu. Bu sefer ücretsiz izin aldım o yüzden ikisi için de iyi oldu evde olmam eylülde de Salihi anaokuluna verip ben de çalışacağım inşallah. Senin kızçe gidiyor muydu kreşe filan?
Yok canım ben evde olduğum için vermedim.eylülde düşünüyorum inşallah yarım gün.çok iyi olur onun için.bana da zaman kalır biraz :)
Vay o kadar büyüdüler de miiNostalji olsun diye bakmaya geldim, 2016 temmuz bebişleri abi-abla oluyor galiba
Allah mutluluklarını güzel günlerini göstersinVay o kadar büyüdüler de mii
Bizim kardeşimiz yk henüz
Nasip bakalım
Ama oplummaşaallah kocaman olduı
Bende 4 yıl aradan sonra uygulamayı indirdim smdi verdiğim cevaplara tesadüfen baktım eski msjlari bu sf ya yazmışım karşıma çıkınca duygulandım. Bnm de küçük kızım abla ılıcak inşallah 3. Yu bekliyoruz :)Nostalji olsun diye bakmaya geldim, 2016 temmuz bebişleri abi-abla oluyor galiba ☺
Seni çok özledim ve merak ettimAyyy ne güzel herkes tekrardan hamile :) büyüdüler de abla abi oluyolar. Ben de uzun bir aradan sonra bakayım dedim çok çok sevindim.
Merhaba nasılsın ben de 8 haftalık hamileyim öğrendiğim zamandan beri bizim grup bir dua ediyorduk onu bulmaya çalışıyorum hatırladın mıAyyy ne güzel herkes tekrardan hamile :) büyüdüler de abla abi oluyolar. Ben de uzun bir aradan sonra bakayım dedim çok çok sevindim.
Hayırlı olsun canımMerhabalarrr benim 26 temmuz dogumlu Yusuf Aras'ım da abi oluyor ikinci oglumuz geliyor (26+5 şuan) Allahin izniyle ilkindede konusuyoduk kk ile Erkek ismi de önerirseniz fena olmaz hani
Tesekkur edermmHayırlı olsun canım
Hamza
Enes
Asım
Salih
Aklıma ilk gelen isimler ☺
Merhaba baya zaman gecmis uzerinden ama ben 5+6haftalik gebeyim ve 19 cikti wbc degerim...sizin ne oldu doktorunuz ne demsiti hatirliyirmusnuzkızlar günaydın..
dün kan ve idrar tahlili vermiştim ..
wbc değeri 1-4 olması gerekirken 18 çıkmış...
genelde enfeksiyon belirtisi diyor netten okuduğum kadarıyla..
doktora mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum..
bilgisi olan var mı_?
Ayyy canım yeni gördüm tüh bildirim de gelmedi. İyiyim sen nasılsın? Hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. 4444 tefriciye yi mi diyosun canım?Merhaba nasılsın ben de 8 haftalık hamileyim öğrendiğim zamandan beri bizim grup bir dua ediyorduk onu bulmaya çalışıyorum hatırladın mı
Kese 14 mm iken siz kaç haftaliktiniz acabaCanım benim kese 14 mm di, biz de göremedik, doktor 2 hafta sonra çağırdı , o zaman hem gördük; hem de dinletti doktor....