2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kızlar bende eski üyelerdenim :) 4 ay önce tuvalet alışkanlığı kazandık.şuan çok rahatız.şimdi yeni bebek heyecanı var :KK200:

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤️

Çok sağol canım.Senin kuzular nasıl?

İyiler çok şükür canım 😊 Salih hala bezi bırakmadı darısı başımıza inşallah.
Yusuf da 4buçuk aylık oldu. Bu sefer ücretsiz izin aldım o yüzden ikisi için de iyi oldu evde olmam 🤭 eylülde de Salihi anaokuluna verip ben de çalışacağım inşallah. Senin kızçe gidiyor muydu kreşe filan?

İyiler çok şükür canım 😊 Salih hala bezi bırakmadı darısı başımıza inşallah.
Yusuf da 4buçuk aylık oldu. Bu sefer ücretsiz izin aldım o yüzden ikisi için de iyi oldu evde olmam 🤭 eylülde de Salihi anaokuluna verip ben de çalışacağım inşallah. Senin kızçe gidiyor muydu kreşe filan?
Yok canım ben evde olduğum için vermedim.eylülde düşünüyorum inşallah yarım gün.çok iyi olur onun için.bana da zaman kalır biraz :)

Yok canım ben evde olduğum için vermedim.eylülde düşünüyorum inşallah yarım gün.çok iyi olur onun için.bana da zaman kalır biraz :)

Ben de yarım gün göndereyim diyorum bakalım şimdiden okula başlayacağı ilk günü düşünüp düşünüp duygulanıyorum :KK70:

Kizlar cinsiyet tahmininiz varmi dr 12 hafta kiza benzetti 13 hafta baska dr yuzde 55 kiz gibi ama tam goremedim dedi ruyamda oglum olursa adini hamza yilmaz koyucam diyorum hep erkek hissettim ama kizada alistim hayirli saglikli olsun en basta tabiki cuma gunu kontrolum var dr kesinlesir dedi sizin tahminlerinizide alabikirmiyim ilk ikisi 12+digeri 13 haftalik

Eklentiler

• Screenshot_20190630-010258.png
    Screenshot_20190630-010258.png
    367,3 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_20190704-182556_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190704-182556_Samsung Internet.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot_20190628-223445.png
    Screenshot_20190628-223445.png
    569,9 KB · Görüntüleme: 140
Nostalji olsun diye bakmaya geldim, 2016 temmuz bebişleri abi-abla oluyor galiba ☺
Bende 4 yıl aradan sonra uygulamayı indirdim smdi verdiğim cevaplara tesadüfen baktım eski msjlari bu sf ya yazmışım karşıma çıkınca duygulandım. Bnm de küçük kızım abla ılıcak inşallah 3. Yu bekliyoruz :)

Ayyy ne güzel herkes tekrardan hamile :) büyüdüler de abla abi oluyolar. Ben de uzun bir aradan sonra bakayım dedim çok çok sevindim.
Merhaba nasılsın ben de 8 haftalık hamileyim öğrendiğim zamandan beri bizim grup bir dua ediyorduk onu bulmaya çalışıyorum hatırladın mı

Merhabalarrr benim 26 temmuz dogumlu Yusuf Aras'ım da abi oluyor ikinci oglumuz geliyor (26+5 şuan) Allahin izniyle ☺️ ilkindede konusuyoduk kk ile 🥰 Erkek ismi de önerirseniz fena olmaz hani ☺️☺️☺️

Merhabalarrr benim 26 temmuz dogumlu Yusuf Aras'ım da abi oluyor ikinci oglumuz geliyor (26+5 şuan) Allahin izniyle ☺️ ilkindede konusuyoduk kk ile 🥰 Erkek ismi de önerirseniz fena olmaz hani ☺️☺️☺️
Hayırlı olsun canım
Hamza
Enes
Asım
Salih
Aklıma ilk gelen isimler ☺️

kızlar günaydın..

dün kan ve idrar tahlili vermiştim ..

wbc değeri 1-4 olması gerekirken 18 çıkmış...
genelde enfeksiyon belirtisi diyor netten okuduğum kadarıyla..
doktora mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum..

bilgisi olan var mı_?
Merhaba baya zaman gecmis uzerinden ama ben 5+6haftalik gebeyim ve 19 cikti wbc degerim...sizin ne oldu doktorunuz ne demsiti hatirliyirmusnuz

Merhaba nasılsın ben de 8 haftalık hamileyim öğrendiğim zamandan beri bizim grup bir dua ediyorduk onu bulmaya çalışıyorum hatırladın mı
Ayyy canım yeni gördüm tüh bildirim de gelmedi. İyiyim sen nasılsın? Hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. 4444 tefriciye yi mi diyosun canım?

Kızlar ay ne kadar sevindim bu grubu tekrar canlandırdığımıza :)) benim oğlumda abi oluyor hesaplarıma göre 4+3'üm sanırım. 2021 Eylül anneleri grubuna dahil oldum :)

X