- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Aynen öyle 1.5 aydır canıma okudu her uyuma seansi 2 3 saat emerek geciyor ve uyumuyor öyle oynasiyor memeyle en sonunda uyuyakliyor evde abisinden kalma bi hamak vardi onu kurduk caresizlikten sadece onda uyuyor 2 gundur... yatagina uyutmadan birakamiyorum desteksiz uyuyamiyor hala saldim gitti ya gelisiguzel bi sure bu konuyla ugrasacak halim kalmadi duzensiz gitsin gec yatsin yapacak biseyim yok simdilikYaa yenidogan gibi cok uzunn, yani ben 15 20 dkda bile sıkılıyorum cunku sutu emip bitiyor sonra emzik gibi kullaniyormus gibi geliyor. Ben gece beslenmesini kestim uyansada emzirmiyorum. Tabii kademeli kestim geceyi de. Gunduzde bizimki cok erken uyandigi icin oglen uykusu icin sızıyor resmen memeyi agzina aldigi gibi 10.dk da hoop uykuya. Aksam da emzirip yatagina koyuyorum döne döne uyuyor. Ama biz saatleri tam oturttuk sanırım yanii ben artik uykuyu sevmedigini kabullendim. sabah 6 da kalkiyoruz yaa kör karanlık vallahi.
Dun 1 defa emzirdim bugun hic emzirmedim faciya koptu evde biraktiriccam artik gonul isterdi 2 yil emsin ama yok dayanilacak is degil huylaniyo insan süt bitince emzirmeye .. 2 saat 3 saat koca disleriyle emzik niyetine gveliyor memeyi insan gibi em süt bitince git oda yok kendi etti kendi buldu kademeli bitiricez ins bu isi belki duzelir ozaman ..