Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

rica ederim tatlım iyi olmana sevindim biz birbirimize destek olmak için burdayız unutma

ohhh ne güzel yapıyorsun şekercim bende mi öyle yapsam napsam

cnm kesinlikle tavsiye ederim resmen kurtarıcı =)

lilyum pizzamı beğenmedim biliyor musun,siz benim yerime yapın yiyin inş.
emeğime acıdım vallahiii
ayy bazen hiç yemek yapmasak ne güzel olur diyorum yafff

akşam misafirlerim var. Daha eve gitmedim, pazar yapıcam, temizlik yapıcam, ikram hazırlayacağım... Çok işim var... Ama enerjim yok
ah o iyi olmayan pizzalar olaydı da yeseydik.. :)))

saoalasın cnm.. dua edin
hayırdır cnm, neden karısık, kötü bise yok ya :44::44:

geçici vereceğiz bugün canım mali müşavirin yanına gideceğim saat 4oldu akşam 9-10dan evvel çıkamayacağım yine

cnm kesinlikle tavsiye ederim resmen kurtarıcı =)

lilyum pizzamı beğenmedim biliyor musun,siz benim yerime yapın yiyin inş.
emeğime acıdım vallahiii
ayy bazen hiç yemek yapmasak ne güzel olur diyorum yafff

tamamdır şekercim haftasonu yapıp doğru buzluğa yollayayım poaçaları
valla pizza da hoş gözüktü gözüme şimdi baloncuk oluştu da bende bir an
muhteşem ötesi bişey olur herhalde yemek ev işi falan yapmadan yaşamak

bende bende her ne kadar çıkmak için telefon bekliyor olsam da
gidene kadar iki lafın belini kırarız

asbeloveee

misyaman cnm elossanınmutfağı diye bir topik var kkda.orada kabartma tozu yumurta sütle yapılan tarifi denedim ama bildiğin hamur oldu

mayalamaya erindim keşke mayalı hamurdan yapsaydım,sende varmı tarif ???

Övünmek gibi olmasın pizzamı herkes çok beğenir.

göz kararı una sadece tuz ve yumurta katıyorum ılık suyla ve mayaya kattığım 1 t.kaşığı şekerle mayalıyorum yarım saat sürmüyor mayalanması.Sonra fırın tepsisine margarin sürüyorum bolca katı olacak margarin yayıyorum incecik olacak hamur.Vaktin yoksa fırından alacağın ekmek hamuruda çok güzel oluyor.

o mayalanırken domates salçasını baharat ve yağ suyla sulandırıyorsun çok sulu olmayacak ama üzerine önce az kaşar peyniri.sonra istediğin malzeme ne varsa koyuyorsun.mısır-domates-çarliston-sucuk-mantar(yanlız mantarı mutlaka ince ince kesip 5 dakika kaynatmanı öneririm hamuru ıslatmıyor böylece) zeytin vs..tamamen senin ağız tadına göre yapıyorsun

sonra malzemeler tamamsa sıcak fırına veriyorsun kaşar peynirini koymadan pişmeye yaklaşıncada rendelediğin kaşar peynirini koyuyorsun üzerinee kızarınca çıkarıyorsun afiyetle yiyorsun..

Son düzenleme:
kızlar diyetteyiz pizza lafı etmeyin lütfen zaten kaç zamandır canım çekiyor

ablacım sorularım şöyle ki:
yumurta kaç tane,
maya ne mayası,
maya ne kadar koyuyorsun,
mayayı ayrı ılık suda eritip mi katıyorsun,
böyle uzar gider...
bir ara cevapla emi kuzum

Sabah aksam yesem bikmam ablaaaaaa yap da yiyelim daaaaa
raginda me pizza ginda
ben sucuk salam sosis yenmiyo ya ondan sordum malzeme ne die ben fırından hamur alıyorum genelde

ablacım sorularım şöyle ki:
yumurta kaç tane,
maya ne mayası,
maya ne kadar koyuyorsun,
mayayı ayrı ılık suda eritip mi katıyorsun,
böyle uzar gider...
bir ara cevapla emi kuzum

Canım 1 yumurta koyuyorsun
pakmaya varya 4lü satılıyor hani onun yarısını yoğurma kabının kenarına alıyorsun üzerinede 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorsun ve ılık su ekleyip erimesini bekliyorsun sende o sırada elinle eritebilirisn ufalayıp mayayı iyice erir gibi oldumu azar azar ununu ekliyorsun kıvamıda açma pohaça kıvamında yapıyorsun çok katı değil yani.üzerini kapatıp mümkünse ya soba yanı yada petek yanına koyuyorsun o aradada malzemelerini hazırlıyorsun..

missyaman sadece sucuk koydum cnm;domates biber zeytin falan gerisi
ablammmmmmmmm muahhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Sabah aksam yesem bikmam ablaaaaaa yap da yiyelim daaaaa
raginda me pizza ginda
ben sucuk salam sosis yenmiyo ya ondan sordum malzeme ne die ben fırından hamur alıyorum genelde

ahh be güzelim yapmazmıydım yapardım tabi mis gibide yerdik karşılıklı :)) gerçi Fatmanın dediği gibi diyetteyiz fekatttt kaçamak yapardık:))

sucuk salam vs. bende sevmiyorum o yüzden ben bolca mantar mısır çarli zeytin domates bolca kaşar katıyorum hamurunuda incecik yapıyorum çok güzel oluyor ...

canım çekti iyice heeeeeeeeeeee

habibtelerim nasilsiniz bakalimmmmm ooooo masallah pizzzalar yapiliyorrrrrrrr ellerinize saglik hatunlarrrr...bugun doktordaydikkk bebgimiz buyumussss annesini gorunceee hareketlenmeye basladiii kipir kipir bebisimizzz...ayagi elleri nasil oynuyprdu kalp atisini da duydummm agladimmmmm doktorda guluyor bana allahim herkese yasatsinnnn resim koymayi bilsemmm eklerdimmm simdi bebegimizin fotosunu

oyy habibtemmm maşallahhh teysesi yerin onuuuuuu

amannıınnnnnn pizza mı bende güzel yaparım bende fırından hamur alıyorum hazırcacık sonratepsiye yağ ve mısır unu döküyorum
yaydırıyorum tepsi kadar sonra salçalı sos ve malzemeler işte çok kolay oluyor

buarada yeni hamişimiz varmış hayırlı uğurlu olsun benimde mucizem geldi umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…