- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
habibtelerim nasilsiniz bakalimmmmm ooooo masallah pizzzalar yapiliyorrrrrrrr ellerinize saglik hatunlarrrr...bugun doktordaydikkk bebgimiz buyumussss annesini gorunceee hareketlenmeye basladiii kipir kipir bebisimizzz...ayagi elleri nasil oynuyprdu kalp atisini da duydummm agladimmmmm doktorda guluyor banaallahim herkese yasatsinnnn resim koymayi bilsemmm eklerdimmm simdi bebegimizin fotosunu
hersey yolunda gidecek icini ferah tut dualarimiz seninle cnm benim
günaydın kızlar..ablcım nasılsın??
raginda kızın olacakmışAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????
zeynep gözün aydın canım mevlam sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin inş.
raginda sanada maşallah er şey güzel olacak inş.
alpiinn ne güzel duygular değil mi benimki gerç geçen gittiğimizde kıpırdamadı dönmüş poposunu yatıyordu
dün bir pizza muhabbeti dönmüş amann ne güzellolsada yesek bu akşam sanırım iş çıkışı pizza yemeğe gideceğim
bizde eğer dr.amcamız muaynenehanesindeyse kontrole gideceğiz ense kalınlığı ve istersek ikili testimiz için.keşke benimkide gösterse böyle kendini kıpır kıpırda bir tahmin olsa cinsiyet konusunda bolca çikolata yiyeceğim işe yarar inş.
çok sağol cnm,darısı sana inş.
savaşcım sağolasın,bak pizza soktum aklınıza herkes sırayla yesin =))
canım muayenehaneye girmeden 5 dk önce büyük bir paket çikolata ye fıstıklı falan,doktorun hareket ettirmesi kolay oluyor,inş. hayırlı haberlerle gelirsin cnm
savaş sen çikolatayı yiyince benimki gibi herbiyerini gösterir inş. =)
cnm la havle çek bol bol Rabbim yanında korkma inş. içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin
günaydın cnm benim iyiyim şükür sen nasıl oldun ruh halin düzeldi inşAllahh :)günaydın kızlar..ablcım nasılsın??
raginda kızın olacakmışAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????
Allah razı olsun ablam,senin bu güzel sözlerin beni öyle motive ediyor ki anlatamam...
düşük tehlikesi yaşadığımda senin yazdıklarınla nasıl güç buldum bilemezsin...
güzel kalbinden geçerek yazdığını derinden hissediyorum inan...
Rabbim yüzünü hep güldürsün,dualarını kabul etsin inşaAllahhhhh
ayy canım saol Allah razı olsun inş.güzel olacak herşey rabbimiz izniyle hepimiz için herkes için
Savaşcığım popo dönükse genelde kız derler fakat benim teorimde farklı :))erkek bebekler pek tembel olurmuş anne karnındauyurlarmış habire bakalım sende tutacakmı bu teorii Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşAllahh.Aminn
valla kimseninki kimseninkini tutmuyor,herkesin ki farklı farklı bence
ben geldim öldüm dün akşamdan beri akşam 10a kadar mali müşavirin yanındaydım çalıştım
sabahta direk oraya gittim yeni geldim mahvoldum yaaa öksürük şiddetini artırdı bi tuttu mu kurtulamıyorummm
yaaa ama canım çektiiiiiiiiiCanım 1 yumurta koyuyorsun
pakmaya varya 4lü satılıyor hani onun yarısını yoğurma kabının kenarına alıyorsun üzerinede 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorsun ve ılık su ekleyip erimesini bekliyorsun sende o sırada elinle eritebilirisn ufalayıp mayayı iyice erir gibi oldumu azar azar ununu ekliyorsun kıvamıda açma pohaça kıvamında yapıyorsun çok katı değil yani.üzerini kapatıp mümkünse ya soba yanı yada petek yanına koyuyorsun o aradada malzemelerini hazırlıyorsun..
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlım yerim ben onu yerrrrhabibtelerim nasilsiniz bakalimmmmm ooooo masallah pizzzalar yapiliyorrrrrrrr ellerinize saglik hatunlarrrr...bugun doktordaydikkk bebgimiz buyumussss annesini gorunceee hareketlenmeye basladiii kipir kipir bebisimizzz...ayagi elleri nasil oynuyprdu kalp atisini da duydummm agladimmmmm doktorda guluyor banaallahim herkese yasatsinnnn resim koymayi bilsemmm eklerdimmm simdi bebegimizin fotosunu
dikkat et canım kendine öksüürk ve grip kışın geldi mi gitmek bilmiyor.bende de öksürük yine debreşiyor hele akşamları güm güm ciğerden geliyor artık ses.
sizin işler niye o kadar yoğun bildirgeler falan mı var