2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba nasılsınız? Çocuklar nasıl? Herkes için herşey yolundadır umarım .

Bizim için bugün çok heyecanlıydı . Oğlum okullu oldu :) Bugün kreşe başladı .

Kreşte bütün gün ayağında ayakkabısı olacak . Bunun için tavsiye ettiğiniz ürünler var mi? Ben baktım ama hiç içime sinen birşey olmadı. Ev içi ayakkabısı şeklinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kreşte bütün gün ayağında ayakkabısı olacak . Bunun için tavsiye ettiğiniz ürünler var mi? Ben baktım ama hiç içime sinen birşey olmadı. Ev içi ayakkabısı şeklinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ooo maşallah canım hayırlı olsun :)
Biraz pahalı ama Skechers ayakkabılar cok rahat, nefes alıyor, butun gün ayağını rahatsız etmeden giyebilir. Kendim de onu kullanıyorum. Salih'e almıştık da bariz olarak şunu fark ettim, başka ayakkabıyla sokakta oynarken düşüyor ama bu ayakkabıyla hiç düşmüyor. Bir de evdeki ayakkabılardan hangisini giyelim diye seçme şansı verdiğimde hep bunu seçiyor (rengi yeşil olduğu için de olabilir belki :))

Diğer çocuklar ne giyiyor baktin mi? Panduf filan giyiyorlarsa o tarz birşey al sen de...

Ooo maşallah canım hayırlı olsun :)
Biraz pahalı ama Skechers ayakkabılar cok rahat, nefes alıyor, butun gün ayağını rahatsız etmeden giyebilir. Kendim de onu kullanıyorum. Salih'e almıştık da bariz olarak şunu fark ettim, başka ayakkabıyla sokakta oynarken düşüyor ama bu ayakkabıyla hiç düşmüyor. Bir de evdeki ayakkabılardan hangisini giyelim diye seçme şansı verdiğimde hep bunu seçiyor (rengi yeşil olduğu için de olabilir belki :))

Diğer çocuklar ne giyiyor baktin mi? Panduf filan giyiyorlarsa o tarz birşey al sen de...

Sağol canım :)

Dışarıda biz de skeachers aldik ama içeri için bilemedim sonuçta aksama kadar ayağında . Daha rahat, ayakkabı gibi olmayan birşey olsun istedim .

Pandufu kışın giyecek şimdi çok sıcak mümkün değil giymek.

Ben de şu crocs terliklerden alayim dedim. Ona da o kadar para vermek istemedim, terlik neticede. Crocs tarzı daha ucuz bir terlik aldım bakalim artık. Rahat etmezse yeni bir skeachers daha alırız artık.

Bir de adidas in sandaleti vardi hoşuma giden. Ama numarası hiçbir yerde yok. Nette bile.

Siz nasılsınız? Bu arada diğer gruba yazcaktım karıştırmışım:)))) hamilelik nasıl gidiyor, salih nasıl?

Sağol canım :)

Dışarıda biz de skeachers aldik ama içeri için bilemedim sonuçta aksama kadar ayağında . Daha rahat, ayakkabı gibi olmayan birşey olsun istedim .

Pandufu kışın giyecek şimdi çok sıcak mümkün değil giymek.

Ben de şu crocs terliklerden alayim dedim. Ona da o kadar para vermek istemedim, terlik neticede. Crocs tarzı daha ucuz bir terlik aldım bakalim artık. Rahat etmezse yeni bir skeachers daha alırız artık.

Bir de adidas in sandaleti vardi hoşuma giden. Ama numarası hiçbir yerde yok. Nette bile.

Siz nasılsınız? Bu arada diğer gruba yazcaktım karıştırmışım:)))) hamilelik nasıl gidiyor, salih nasıl?

Çok şükür iyiyiz canım herşey yolunda :KK68: siz nasılsınız ? Krese neden baslattiniz çalışmaya mi başladın canım?

kuzum hayırlı olsun asafıma çok sevindim
ilk gün nasıldııııı

Çok şükür iyiyiz canım herşey yolunda :KK68: siz nasılsınız ? Krese neden baslattiniz çalışmaya mi başladın canım?

Evet canım başlıyorum . Ekimde bitiyor artık izin. Bakıcı olayına hiç girmek istemedik. O yüzden kreşe verdik.

kuzum hayırlı olsun asafıma çok sevindim
ilk gün nasıldııııı

Güzeldi, ben varsam çok iyi ama ben yoksam huzursuzluk hat safhada. Alışması biraz uzun sürecek sanırım.

Siz nasılsınız, oğlusun nasıl?

Evet canım başlıyorum . Ekimde bitiyor artık izin. Bakıcı olayına hiç girmek istemedik. O yüzden kreşe verdik.

Güzeldi, ben varsam çok iyi ama ben yoksam huzursuzluk hat safhada. Alışması biraz uzun sürecek sanırım.

Siz nasılsınız, oğlusun nasıl?

ZAMANLA alışır kuzum hangi kreşe başladı
biz de iyiyiz şükür
tatişl sonrası ilk haftam biraz yorucu yopun ancak iyiiym :) bedenen yorulsam da ruhen iyiiym..
oğlum ananesini özlemiş şimdlik iyi :)

ZAMANLA alışır kuzum hangi kreşe başladı
biz de iyiyiz şükür
tatişl sonrası ilk haftam biraz yorucu yopun ancak iyiiym :) bedenen yorulsam da ruhen iyiiym..
oğlum ananesini özlemiş şimdlik iyi :)

Anneannesi döndü mü yayladan yoksa yayladalar mi hala? Özlemez mii, alışmış tabi :)

Kreşimiz amarikan kültür mezitli canım . Mecbur alışacak, başka çaremiz yok çünkü

Anneannesi döndü mü yayladan yoksa yayladalar mi hala? Özlemez mii, alışmış tabi :)

Kreşimiz amarikan kültür mezitli canım . Mecbur alışacak, başka çaremiz yok çünkü

güzeldir amerkian kültür ..
işine yakın arıyordun ya o yüzden sordum ..
şimdi de evine yakın olmuş sanırım ...
işe net hangi tarihte başlıyorsun :?

ilk aylar zor olsa da çocuklar kreşlerde ortam ve öğretmenler ılımlı anlayışlı olduğunda hemen gelişim gösteriyorlar..
arkadaşımın çocuğu 17 aylıktan gitti davranışları değişti ..
sosyal paylaşımcı vs bi çoközelllği oldu

bir de siz bezi bırakabildiniz mi?

güzeldir amerkian kültür ..
işine yakın arıyordun ya o yüzden sordum ..
şimdi de evine yakın olmuş sanırım ...
işe net hangi tarihte başlıyorsun :?

ilk aylar zor olsa da çocuklar kreşlerde ortam ve öğretmenler ılımlı anlayışlı olduğunda hemen gelişim gösteriyorlar..
arkadaşımın çocuğu 17 aylıktan gitti davranışları değişti ..
sosyal paylaşımcı vs bi çoközelllği oldu

bir de siz bezi bırakabildiniz mi?

Işe yakın olması asaf için zor olacaktı . O trafiği çeksin istemedim o yüzden eve yakını tercih ettim canım . Bakalım inşallah iyi olur bizim için de.

Ekim sonu başlıyorum . O zamana kadar kreşe alışır ınsallah.

Bezi kreşe başlamadan 1 hafta önce kendisi bıraktı. Istemedi bezi. Hatta çişini falan çok güzel söylüyordu . Ama kakada sorun çıkarıyordu . Korkuyordu kakadan. Tam böyle düzene girecek derken kreşe başladı. O yüzden beze geri döndürdüm. Çünkü ikisi aynı anda olmazdı, kreşte yeni.

Evde açık ama kreşe gelince bezliyorum. Asaf fiziksel olarak halletti ama mental olarak hazir değil bence. Tuvalete gitmek zor geliyor :KK70: kreşe alışınca yeniden bırakacağız bezi.

Ertuğrul bıraktı mi? Anneannesi mi bakacak peki?

kızlar slm giren yok artık buralara bende pek uğramıyorum işler güçler malum çocuk bir taraftan artık bizim kız makyaj aşamasına geldi :p ondan ikinciyi düşünür oldum hayırlısı bakalım e yaşta aldı başını gidiyor malesef önümüzdeki aylarda çalışmalara başlarım sanıyorum hayırlısı diyelim arada açan okuyan varmı buraları acep :)

kızlar slm giren yok artık buralara bende pek uğramıyorum işler güçler malum çocuk bir taraftan artık bizim kız makyaj aşamasına geldi :p ondan ikinciyi düşünür oldum hayırlısı bakalım e yaşta aldı başını gidiyor malesef önümüzdeki aylarda çalışmalara başlarım sanıyorum hayırlısı diyelim arada açan okuyan varmı buraları acep :)

Ben varım :KK68:
Benim ikinci oğlum üç aylık oldu bile :p
Bezi ve memeyi bıraktıysanız kardeş çok güzel oluyor :)

bezi birakamadik sutu 2 yasinda biraktik hayirlisi olsun sizin adiniza sevindim

Benim büyük de hala bezli canım en büyük zorluğu o benim için. Bir de gözümde çok büyüyor şuan nasıl vereceğim eğitimi de bilmiyorum... Bir çuval bez atıyoruz her gün :KK70:

Şimdi burda bildirim geldiğini görünce cok heyecanlandım eskiler canlandı gözümde bir hevesle girdim bende sizler gibi heyecan içindeydim oğlumun hasta olduğunu öğrendim hepiniz tek tek destek oldunuz bana bu süreçte şimdi benim oğlum 2 bucuk yaşında ve %85 agır engelli kaldı sonra bir kızım oldu sağlıklı suanda 1 yaşında Rabbime şükürler olsun oğlum için mücadele ediyorum herşeyimizi ona adadık o bizim canımız ❤️❤️

Merhaba canım bemin oglan da büyüdü yemek yemiyoruz bolca yaramazlık peşindeyiz aynı zamanda besin alerjimiz var onunla uğraşıyoruz zaman geçiyor işte ikinciyi de ben de artık düşünüyorum havalar ısınınca tuvalet eğitimine başlayacağım sonra inşallah ikinci için çalışmalara başlarım 😊

Aleyküm selam canım bende giremiyorum bizim kızda benim ayakkabılarımı çantalarımı herşeyi sahipleniyor benim benim diyor

Şimdi burda bildirim geldiğini görünce cok heyecanlandım eskiler canlandı gözümde bir hevesle girdim bende sizler gibi heyecan içindeydim oğlumun hasta olduğunu öğrendim hepiniz tek tek destek oldunuz bana bu süreçte şimdi benim oğlum 2 bucuk yaşında ve %85 agır engelli kaldı sonra bir kızım oldu sağlıklı suanda 1 yaşında Rabbime şükürler olsun oğlum için mücadele ediyorum herşeyimizi ona adadık o bizim canımız ❤❤

hatırlıyorum seni canım avrupa yakasında oturuyordun dimi üzüldüm oğlun için beynindeydi dimi sıkıntı kafasında yani kusura bakma karıştırmıyorum dimi öyle hatırladım şükür ki kızın sağlıklıymış maşallah sana mücadelen karşılıksız kalmaz inşallah.

X