Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili arkadaşlar size tavsiyem d vitamininize de baktirin. Ben d vitamini kullandıktan sonra (tabi ki doktor vermisti) hamile kalmıştım. Ve asla abur cubur yememiş ve kilo vermiştim bol bol dua tabi.. Inşallah herkes hayallerine kavuşsun🙏🙏🙏🙏

22 günlük daha kuzum 😍🤗 sana tavsiyem bol bol uyu 🤭

ayy maşallah.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

uzıuuun süredir girmiyorum bende maalesef 6+3te kalp atışını duyduğum yavrumu 1 hafta sonra kaybettim:KK43: daha hamile kalmadım.. İnŞAllah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim cümlemize

ayy maşallah.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

uzıuuun süredir girmiyorum bende maalesef 6+3te kalp atışını duyduğum yavrumu 1 hafta sonra kaybettim:KK43: daha hamile kalmadım.. İnŞAllah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim cümlemize
İnşallah kuzum üzülme vardır bir hayır inşallah çok güzel evlatların olur 🙏

GEbe olarak yazıyorum listede. Artık değilim doğurdum 🤣 3 ay 20 günlük haylaz mı haylaz beni mahveden bi oğluşum var, canı sağolsun 🤗
Kuzum doguranlari silmiyorum amaç gebe kalmaktı öyle bıraktım listeyi bende doğurdum ama hala listedeyim 🤭 bende bitik durumdayım . İkinci bebiş fikri bile yok artık o derece . Bu bebek bana yetti diyorum herkese . Gerçi olur mi oda muamma🤷🏼‍♀️

8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)

BEKLEME LİSTESİ

1- Bos
2- @Nrnslmylmz07 .
3 - Bos
4-
5- @Balgozlu55
6- papatyakokankadin papatyakokankadin
7- @Merveaydin1 .
8- @Sweet03 .
9- @sila439 .
10-bos
11- [USER=900056]@Aschi

12- @Sinemsara07 .
13- @alsah
14- @Hayallerimsin .
15- @Sem0510 .
16- @yaprakali .
17- @Azzkrc .
18-Bos
19- @Tugbaaacmil95
20- @elif382 .
21- @Nurlana14 .
22- @diligecmisinsan00 .
23- @Delfin_ .
24- @ipeek35 .
25- @damlaozcan0666 ..
26- @ - Pudra Pembe - .
27- @dileksed .
28- @Glyzz .
29- @2015umut .
30- @Bebybenb .
31- @Huzur45 .
32- @ebrargelin .
33- @eeesssrrraaa_45 .
34- Boş
35- @balbocegi35 .
36- @ Canm Talham . .
37- @Papatya161 . .
38- @ozu25 .
39- @Sadece02matilda .
40- @Aselceren .
41- Boş
43- @sumeyyekrc .
44- @Gezi92 .
45- @Mervemm92 .
46- @Morvampir1 .
47- @Sabirsizannem .
48- @1meyraa .
49- @deryaliriza .
50- @Smnr55 .
51- @medusares .

52- @denizmar .

53 - @Mihribaalin
54- @Kararliii
55- @rude29

HAMİLE LİSTESİ

:anneadayı::emir_bebek::KK200:

1- @Ebr111 . Doğum yapti

2- @Elfesya35 . gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

3- @embytn . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

4- @beri35 . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

5 - @dombili_xl . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

6- @Ruyapolat . Doğum yaptı 🤗 ikinciye gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

7- @nouvellemariee . Gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

8- @ceren_men . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
9- @Sebepsonuc . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

10- Limon11 Limon11 . Gebe:anneadayı::KK200::emir_bebek:
11- @Pelinimben . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

12- @lifedoesntwait - doğum yaptı

13- @Temmuz17 gebe

:anneadayı::emir_bebek::KK200:
14- Blueangel34 Blueangel34 gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

15- @Bayansss gebe :anneadayı::emir_bebek: :KK200:

16- kahvecibaby kahvecibaby gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
17- Sseerraayy Sseerraayy gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Benide ekler misiniz 16 bat

Yaptırdım geçen ay 18inde randevum var tekrar ama ilaç tedavisine falan başlanmadı daha devlete gidiyorum bu defada devlete gideyim ilgilenmezlerse ay sonu özele gidicem
Hormanlarınıza eşinizin sperm değerlerine sizin rahim durumunuza bakıldı değil mi? bazı devlet hastaneleri baştan savma yapıyor çünkü

Hormanlarınıza eşinizin sperm değerlerine sizin rahim durumunuza bakıldı değil mi? bazı devlet hastaneleri baştan savma yapıyor çünkü
Eşimin ileri hareketliliğin de sıkıntı var doktor döllenmeye engel değil dedi prolaktin yüksekliği cıktı benim de aslında çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra geri gel dedi yolladı ilaç falan yazmadı ay sonu özele gitmeyi düşünüyorum bu ayın 18 inde devlette randevu aldım bi oraya gideyim re

Eşimin ileri hareketliliğin de sıkıntı var doktor döllenmeye engel değil dedi prolaktin yüksekliği cıktı benim de aslında çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra geri gel dedi yolladı ilaç falan yazmadı ay sonu özele gitmeyi düşünüyorum bu ayın 18 inde devlette randevu aldım bi oraya gideyim re
Hayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda olur inşAllah

Kuzum doguranlari silmiyorum amaç gebe kalmaktı öyle bıraktım listeyi bende doğurdum ama hala listedeyim 🤭 bende bitik durumdayım . İkinci bebiş fikri bile yok artık o derece . Bu bebek bana yetti diyorum herkese . Gerçi olur mi oda muamma🤷🏼‍♀️
Aynı şekilde ikinciyi gerçekten düşünmüyorum 😂 fakat şöyle bi durum var bizimki tüp bebek ve hastanede dondurulmuş bi embriyo kardeşi daha var 🙈 artık ne zaman transfer ettiririz, tutar mı tutmaz mı Allah’ın bileceği iş 🙈 imha ettirmek de istemiyorum yazık günah ya ne bileyim. Varsa nasibimizde olur artık. Hayırlısı

X