- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin oldu mu acabaİnşallah olcak kuzum üzülme zamanı gelince tüp bebeğe bile gerek kalmayacaktır eminim
Evet doğdu kuzum 22 gunluguzSizin oldu mu acaba
Maşallah ne güzel darısı bize inşllah 3 yılı geçgin beklyrmEvet doğdu kuzum 22 gunluguz
BAyadır girmiyorum siteye.. sen naptın bebiş büyüdü müüMaşallah size ya niye daha önce haber vermedin kuzum
İnşallah canım rabbim arattır masum zor cidden bende çok bekledikMaşallah ne güzel darısı bize inşllah 3 yılı geçgin beklyrm
22 günlük daha kuzum sana tavsiyem bol bol uyuBAyadır girmiyorum siteye.. sen naptın bebiş büyüdü müü
22 günlük daha kuzum sana tavsiyem bol bol uyu
GEbe olarak yazıyorum listede. Artık değilim doğurdum 3 ay 20 günlük haylaz mı haylaz beni mahveden bi oğluşum var, canı sağolsunSelam kizlar en son liste 16 da kalmış gebe olan yok mu biraz sevinelim
İnşallah kuzum üzülme vardır bir hayır inşallah çok güzel evlatların olurayy maşallah.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
uzıuuun süredir girmiyorum bende maalesef 6+3te kalp atışını duyduğum yavrumu 1 hafta sonra kaybettim daha hamile kalmadım.. İnŞAllah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim cümlemize
Kuzum doguranlari silmiyorum amaç gebe kalmaktı öyle bıraktım listeyi bende doğurdum ama hala listedeyim bende bitik durumdayım . İkinci bebiş fikri bile yok artık o derece . Bu bebek bana yetti diyorum herkese . Gerçi olur mi oda muammaGEbe olarak yazıyorum listede. Artık değilim doğurdum 3 ay 20 günlük haylaz mı haylaz beni mahveden bi oğluşum var, canı sağolsun
Benide ekler misiniz 16 bat8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)
BEKLEME LİSTESİ
1- Bos
2- @Nrnslmylmz07 .
3 - Bos
4-
5- @Balgozlu55
6- papatyakokankadin
7- @Merveaydin1 .
8- @Sweet03 .
9- @sila439 .
10-bos
11- [USER=900056]@Aschi
12- @Sinemsara07 .
13- @alsah
14- @Hayallerimsin .
15- @Sem0510 .
16- @yaprakali .
17- @Azzkrc .
18-Bos
19- @Tugbaaacmil95
20- @elif382 .
21- @Nurlana14 .
22- @diligecmisinsan00 .
23- @Delfin_ .
24- @ipeek35 .
25- @damlaozcan0666 ..
26- @ - Pudra Pembe - .
27- @dileksed .
28- @Glyzz .
29- @2015umut .
30- @Bebybenb .
31- @Huzur45 .
32- @ebrargelin .
33- @eeesssrrraaa_45 .
34- Boş
35- @balbocegi35 .
36- @ Canm Talham . .
37- @Papatya161 . .
38- @ozu25 .
39- @Sadece02matilda .
40- @Aselceren .
41- Boş
43- @sumeyyekrc .
44- @Gezi92 .
45- @Mervemm92 .
46- @Morvampir1 .
47- @Sabirsizannem .
48- @1meyraa .
49- @deryaliriza .
50- @Smnr55 .
51- @medusares .
52- @denizmar .
53 - @Mihribaalin
54- @Kararliii
55- @rude29
HAMİLE LİSTESİ
1- @Ebr111 . Doğum yapti
2- @Elfesya35 . gebe
3- @embytn . gebe
4- @beri35 . Gebe
5 - @dombili_xl . gebe
6- @Ruyapolat . Doğum yaptı ikinciye gebe
7- @nouvellemariee . Gebe
8- @ceren_men . Gebe
9- @Sebepsonuc . Gebe
10- Limon11 . Gebe
11- @Pelinimben . Gebe
12- @lifedoesntwait - doğum yaptı
13- @Temmuz17 gebe
14- Blueangel34 gebe
15- @Bayansss gebe
16- kahvecibaby gebe
17- Sseerraayy gebe
12 aydır bekliyorum tam anlamıylaBenide ekler misiniz 16 bat
Rabbim nasip etsin en kısa sürede kontrollerinizi yaptırdınız mı?12 aydır bekliyorum tam anlamıyla
Yaptırdım geçen ay 18inde randevum var tekrar ama ilaç tedavisine falan başlanmadı daha devlete gidiyorum bu defada devlete gideyim ilgilenmezlerse ay sonu özele gidicemRabbim nasip etsin en kısa sürede kontrollerinizi yaptırdınız mı?
Hormanlarınıza eşinizin sperm değerlerine sizin rahim durumunuza bakıldı değil mi? bazı devlet hastaneleri baştan savma yapıyor çünküYaptırdım geçen ay 18inde randevum var tekrar ama ilaç tedavisine falan başlanmadı daha devlete gidiyorum bu defada devlete gideyim ilgilenmezlerse ay sonu özele gidicem
Eşimin ileri hareketliliğin de sıkıntı var doktor döllenmeye engel değil dedi prolaktin yüksekliği cıktı benim de aslında çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra geri gel dedi yolladı ilaç falan yazmadı ay sonu özele gitmeyi düşünüyorum bu ayın 18 inde devlette randevu aldım bi oraya gideyim reHormanlarınıza eşinizin sperm değerlerine sizin rahim durumunuza bakıldı değil mi? bazı devlet hastaneleri baştan savma yapıyor çünkü
Hayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda olur inşAllahEşimin ileri hareketliliğin de sıkıntı var doktor döllenmeye engel değil dedi prolaktin yüksekliği cıktı benim de aslında çok yüksek değilmiş ama 1 ay sonra geri gel dedi yolladı ilaç falan yazmadı ay sonu özele gitmeyi düşünüyorum bu ayın 18 inde devlette randevu aldım bi oraya gideyim re
Teşekkür ederim cümlemizin hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda olur inşAllah
Aynı şekilde ikinciyi gerçekten düşünmüyorum fakat şöyle bi durum var bizimki tüp bebek ve hastanede dondurulmuş bi embriyo kardeşi daha var artık ne zaman transfer ettiririz, tutar mı tutmaz mı Allah’ın bileceği iş imha ettirmek de istemiyorum yazık günah ya ne bileyim. Varsa nasibimizde olur artık. HayırlısıKuzum doguranlari silmiyorum amaç gebe kalmaktı öyle bıraktım listeyi bende doğurdum ama hala listedeyim bende bitik durumdayım . İkinci bebiş fikri bile yok artık o derece . Bu bebek bana yetti diyorum herkese . Gerçi olur mi oda muamma