- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
.
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..
evet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı
derken dr. aaaa çok erken ama ben burdapipi görüyorum dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmemiştim dedi.%90 erkek yanılacağımı zannetmiyorum ama yine 17.haftayı bekliyelim yumurtalıklar falan tam gelişsin dedi.ense ölçümümüz iyi çıktı hamd olsun 2 nin altında olması ideal ve 2nin altında dedi.ikili test için kan verdik haftaya çıkacakmış
sanırım oğluşumuz geliyorrr
selam arkideşlerim nasılsınız iyisiniz insallahlaptoğ olmuş tamırcıden gekdi bu aksam
benım bugun doktor kontrolum vardı...
sizlere danısmak istedikler,im var
bende pıhtılaşmanın yanında genetikten 23xx ile 24xxx kromozomlarım varmısbölüm başkanıyla biebir konustum.. dediki eger normal yolla hamıle kalırsam bebek 16.haftaya kadar düşmezse (ki düşermiş genelde) sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi tüp bebek senın için daha iyi olur dedi... eğer düşünürsen eşinle gel dedi devlet karşılamıyo bunu bil dedi.. 300-350tl miş bir problemli geni ayıklama fiyetida... eşime dedim kabul etti salı gunu filan tüp bebk için basvuru yapıcaz... ancak diyorumki acaba hiç mi yontemı yok baskaa yani hiç mii ...tüp bebek için erken değilmi yaa... açık konusayımmm moralimmm acayıpppp bozulduuu ağlamamak için zor tuttum kendımı doktorun yanında..
fikirleriniz benım için önemli arkadaslarımmm..
gecmısıde bı ara laptop bendeyken okuczam (eşim yarın ve haftasonu işe göturecekte)
bi şu tüp bebek kısmına bakayım ben öfffffffffffffffffffffffffffff...
ayy bu arada kocacım bana pasta almıss şasırdımmm sevındımmmsizin yerınızede afiyetle yidim
Savaş'cığım şimdi ben yerim onun pipisinidiyecem ama ayıp olacak diye demiyorum MaaşAllah barekAllah teorim tuttu sanırsam Sağlıkla gelsin paşan..Darısı tüm dostlaraa
sawaaşşşş bnmkıne arkadas mı gelıooo (
erkek erken gösterirmişşş derler ya doğru cıktı bak
bnmkıde arkasını dönmüş yatıyordu ben aglıyordum annemden ayrılacagım dıe ondan öle sanmıstımm
ama galıba raınbowun teorisi doğru
hadi bakalım hayırlısı ile doğsunlar artık...
bnm kontrolüme daha haftalar war..
doğuda olmak cok can sıkıcı gercekten
elif sana gecmiş olsunnn bnm arkadasta da cıkmıştı senın gibi şekerli bişi yemiş doktor perhiz wermişti hiç endişelenme gecer inşAllah..
yehan kızın hayırlı kızcocugu maşaALLAHne güzel secdeye erken basladı bizimki elini basının altına koymuş yatıyordu tembel..
raginda sana da kız demiiş ama yıne kesın değil bakalım belkı hislerin doğru cıkar..
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
savaş cnm hadi gözünaydınn hoplamış seninkiyesin onu teyzesi oğluş geliyo ohh maşaallah erkenden gösterdiğine göre kesin erkektir o
missyaman cnm 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason var organ taraması sen gidicekmisin bilmiyorum ama orada net söylüyorlarmış cinsiyeti o zaman da gösterir inş. :)
iskorpit cnm hakkınızda hayırlısı olsun seninde umutunda güzel haberlerini alacağız mevlanın izniyle inş.
inşAllah hemende tutar iki tane birden iskorpittt senin bebişlerininde pit pitlerini duyarızz (
benim oğlumda iyidir inşAllah...
her gün konuşuyorum oda tekmelerle cevap weriyo wur aslanım anana bi tekmede sen wur diyorum
((
forumlarda anketlerde kızlar coğunlukta rainboww bizim oğlanlar yaşadı (
tüp bebek konusunda haklısın gercekten etrafımda o kadar cok arkadasım war kı bebeği olmayan bnde onlardan bırıydım bı kac ay önce
dayımın eşi biraz ayıp olacak ama demişti ki;
ne oluyo kızım size biz her koyulanı doğuruyorduk
Habibtemmmmmmmmmm o ne tatlı bişey yaw yatmış uzanmış öyle buldu tabi rahat yerimaaşAllah sizee
Eşinde hiçç kusura bakmasın buldu senin gibi fıstığı gönlünü alsın
Asbeciğim bak sen şanslı gruptansın maaşAllah enişteciğim bilir işiniRabbim nazardan koruusn siziii
Elifciğim geçmiş olsun cnm az diyetle hallolur bu bak Fatmada anlattı gebelikte olabilir skma canınııııı
ayy canım ya :) geçsin iileşsin fındık burnun.. ön muhasebe canım ama mali müşavirimiz dışardan oldugundan bildirim dışında her işi ben yapıorum hatta bildirimini de ben kontrol edip tekrar yolluorum.. kpss ile bi yer olmassa 34 üme kadar mali müşavirlik sınavına girip evden çalışmayı düşünorum
asbecim ne güzel canım mevlam mutluluğunuzu arttırsın inş.
yehan kızın ne güzel inş. bir ömür boyu güzel ahlaklı olur
alpiinn maşallah bebişine ne güzel yatıyor öyle
elif canım bozma moralini birşey olamz inş. bak fatma tecrübeli ne güzel anlatmış bir terslik çıkmayacak Allah ın izniyle
Tosuncuk geliyorrrrrrrrevet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı
derken dr. aaaa çok erken ama ben burdapipi görüyorum dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmemiştim dedi.%90 erkek yanılacağımı zannetmiyorum ama yine 17.haftayı bekliyelim yumurtalıklar falan tam gelişsin dedi.ense ölçümümüz iyi çıktı hamd olsun 2 nin altında olması ideal ve 2nin altında dedi.ikili test için kan verdik haftaya çıkacakmış
selam arkideşlerim nasılsınız iyisiniz insallahlaptoğ olmuş tamırcıden gekdi bu aksam
benım bugun doktor kontrolum vardı...
sizlere danısmak istedikler,im var
bende pıhtılaşmanın yanında genetikten 23xx ile 24xxx kromozomlarım varmısbölüm başkanıyla biebir konustum.. dediki eger normal yolla hamıle kalırsam bebek 16.haftaya kadar düşmezse (ki düşermiş genelde) sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi tüp bebek senın için daha iyi olur dedi... eğer düşünürsen eşinle gel dedi devlet karşılamıyo bunu bil dedi.. 300-350tl miş bir problemli geni ayıklama fiyetida... eşime dedim kabul etti salı gunu filan tüp bebk için basvuru yapıcaz... ancak diyorumki acaba hiç mi yontemı yok baskaa yani hiç mii ...tüp bebek için erken değilmi yaa... açık konusayımmm moralimmm acayıpppp bozulduuu ağlamamak için zor tuttum kendımı doktorun yanında..
fikirleriniz benım için önemli arkadaslarımmm..
gecmısıde bı ara laptop bendeyken okuczam (eşim yarın ve haftasonu işe göturecekte)
bi şu tüp bebek kısmına bakayım ben öfffffffffffffffffffffffffffff...
ayy bu arada kocacım bana pasta almıss şasırdımmm sevındımmmsizin yerınızede afiyetle yidim
bende seni seviyorum gülümmmmmçok tşk ederim ablacığımmmm içime su serptin :) gözlerim dolup dolup ağlayamamk allahım ne zormus burnumun diregi sızlasada hep dedim bunada çok şükür tedavisi var hamile kalabilirim dedim ancak yinede acabalar gezındı durdu aklımda
söylediklerinde çok haklısın ablacımm ben hiç böyle düşünmemiştim..teknolıjı sımdı çok ilerledi..
önce beni infertiliteye sevk ettiler.. ordan eşimin spremlerine bakılmak için baska bi yere ve inanırmısın taa nisanın 19una gün verdiler :O
benımde hormonlara filan bakılcaktı... sonra genetikten tahlıl sonucumun kötü olması herseyı değiştirdi.. hoş bu tüp bebk olayı tutunur tutunamaz bana bılınmez Allah kerim.. sanırım benı zorlu bir süreç bekliyor dnamın bozuk oluşu ve pıhtılaşmam sonucu
yazının sonundakı ikiz olacak belki dedinyaa işte ozaman tebessum edip guldum ablacımbakalım kısmet..demi hep ikiz istiyordum ben Rabbim hayırlısını versın ınsallah..
NurAllahım hepimiz için hayırlısını versınnn insallahhh
senı ve topiktekı arkıdeslerımı çoookkk sevıyoruuummm..iyiki varsınızz
Günaydın herkese,hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Dün kutlayamadım ama geçmiş sevgililer gününüz de kutlu olsun.
bende bende canım aynı durumdayız anam ağladı 1haftadır bi meslektaşımı daha buldum yaaaa
evet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı
canım oğluşun geliyor, Allahım sağlıklı,uzun ömürlü,anaya babaya kendıne hayırlı kılsın oğluşunu
Yeni yeni cinsiyet haberleri geliyor aman da aman :)
savaşcım oğlun hayırlı uğurlu olsun, bereketiyle kısmetiyle sağ salim doğmak nasip etsin..
Bazen düşünüyorum da kader ya, belki de burdaki erkeklerle bizim kızlar ilerde arkadaş olcaklar, sevgili olcaklar.. Hayat garip..
ben de sabah sağlık ocağına gittim, kan ve idrar verdim. pazartesi alıcaz sonuçları.
Bu arada elif sen samsunun neresindensin ve doktorun kim öğrenebilir miyim ??