Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

.
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..

misyamancımm canımmm sanırım yaptırıcam benı gaza getırıyonuz eşimde aynı seyı dedi artık herkes tup bebk yaptırıo dedi bızde yaptırıverırık nolcak dedi :))

sen nasılsınnn? aslan parçan nasıl ? ikinizinde keyfi yerındedir umarımm

savaaasssss canımmmmm oyyy cokk sevındımmmmm sende de bır askan parcası var demek ..masallah suphanallahhh..

smileyleri kullanamıom yawww ekran donuoo pisss ekran nolcak hıhhh :

misscim bak senin paşana arkadaşta geldi

pitpitciğim geçen bir yerde okudum 20/30 yıl sonra normal gebelikler o kadar az olacakmış ki herkes bebek yapmak için tüpe başvuracakmış :)) Bilim adamlarının yalancısıyım ben:))

Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin tedavinin sonucu hayırlı olsun inşAllahh.İçini ferah tut önce MEVLAMA sonra dr.lara güven

kızlar verdıgınız moraller ıcın tesekkurler.buyuk ıhtımal kullandıgım ılaclardan olabılır.savs cok sevındım Rabbım ogluna saglıklı uzun omur nasıp etsın analı babalı ınsallah

inşAllah hemende tutar iki tane birden iskorpittt senin bebişlerininde pit pitlerini duyarızz (
benim oğlumda iyidir inşAllah...
her gün konuşuyorum oda tekmelerle cevap weriyo wur aslanım anana bi tekmede sen wur diyorum
((
forumlarda anketlerde kızlar coğunlukta rainboww bizim oğlanlar yaşadı (
tüp bebek konusunda haklısın gercekten etrafımda o kadar cok arkadasım war kı bebeği olmayan bnde onlardan bırıydım bı kac ay önce
dayımın eşi biraz ayıp olacak ama demişti ki;
ne oluyo kızım size biz her koyulanı doğuruyorduk

Günaydın herkese,hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Dün kutlayamadım ama geçmiş sevgililer gününüz de kutlu olsun.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

savaş hayırlı bir evlat olsun oğluşun.%90 dediyse değişmesi çok zor....

iskorpit cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki cnm sonuç iyi olsunda hangi yolla olduğu farketmez cnm.
baharda herkes hamiş kalmış olsun inşallah....

Hiç moralini bozma canım,bence de yaptır.Hem Rainbowun dediği gibi ikizler gelir belki.
Pastan da afiyet olsun.Biz garibanlar diyetteyiz.

Savaş'cığım şimdi ben yerim onun pipisini diyecem ama ayıp olacak diye demiyorum MaaşAllah barekAllah teorim tuttu sanırsam Sağlıkla gelsin paşan..Darısı tüm dostlaraa

amin canım darısı tüm dostlara inş.evet canım sanırsam senin teorin tuttu.çikolata sayesinde döndü bizim kerata yoksa yine poposu dönük bir tembel olacaktı

evet canım nasipse seninkine arkadaş geliyor.dediğin gibi yaşadık.ağustos topiğininde çoğu kız

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım mevlam en yakın zamanda isteyen herkeslere nasip etsin şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine mevlam ellerimizi boş çevirmesin dualarımızı kabul etsin

elifcim tşk ederim canım şimsi sırada seninkinin cinsiyeti var.

fatma canım dr.da yanılacağımı zannetmiyorum ama hani 17.hafta da bir gelsin yumurtalıklarını falanda görelim dedi.hani ondan sonra bişeyler almaya başla gibi konuştu.

İSKORPİT canım moralini hiç bozma yeterki mevlam dermansız dert vermesin.benimbir arkadaş 1 sene oldu evleneli direk tüp bebek yaptırdı.kızda varmış bir sıkıntı ama ne bilmiyorum tuttu hamd olsun mevlaya

seninkide tutacak ben bundan eminim sen sağlıkla bebişini kucağına alda neyle olacağının hiç bir önemi yok.rainbow a katılıyorum ben.hatta bencede önümüzdeki yıllarda normal yolla çocuk sahibi olan çok az insan kalacak hiç canını sıkma.ne güzel bak teknoloji ilerledi.çoğu şeyin mevlam izin verdikçe çaresi var

savaş cnm hadi gözünaydınn hoplamış seninki yesin onu teyzesi oğluş geliyo ohh maşaallah erkenden gösterdiğine göre kesin erkektir o
missyaman cnm 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason var organ taraması sen gidicekmisin bilmiyorum ama orada net söylüyorlarmış cinsiyeti o zaman da gösterir inş. :)
iskorpit cnm hakkınızda hayırlısı olsun seninde umutunda güzel haberlerini alacağız mevlanın izniyle inş.

evet canım sağolasın hopladı şükür dış takviyelerle.hayırlı sağlıklı ve güzel ahlaklı olsunda gerisi önemli değil.

aynen öyle cnm doktorun herşey yolunda demesi dünyaya bedel,Allahım onlara sağlık versin,bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inş.
güzel yetiştirelim emanetlerimizi Rabbimin izniyle...

Bak sen anlatsana oğlummm kadına şiddete hayırrrrr Yerim onun tekmelerini ben maaşAllah
Evet kızlar çoğunlukta sanki bu senelerde oğlanların işi zor olacak sanırsam::))
Yengenede selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum

ay evet ablacım akşamda hastayım diye salepler falanda yaptı maaşallah subhanallah ama mutfağa girmeye korkuyorum 2gündür sokmuyor beni mutfağa sabah bakma gafletinde bulundum eyvah ki ne eyvah yarın beni zorlu bir maraton bekliyor anlayacağın

bende bende canım aynı durumdayız anam ağladı 1haftadır bi meslektaşımı daha buldum yaaaa

Allah razı olsun canım daha iyileri sizlere inşallahhhhh

Tosuncuk geliyorrrrrrrr

Canımmm yaptır nolcek artık bunlar doğal şeyler bizim durumumuz böyle devam ederse bizde tüp yaptırcaz bunlar artık doğal şeyler
ikizler geliyor bacımmmmmmmm

bende seni seviyorum gülümmmmm

Günaydın herkese,hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Dün kutlayamadım ama geçmiş sevgililer gününüz de kutlu olsun.

sağolasın canımcım öpüyorum seniiii

bende bende canım aynı durumdayız anam ağladı 1haftadır bi meslektaşımı daha buldum yaaaa

canım walla zor bizimkisi de.. geçen aylarda yeni eleman almıştık mesela,benım yetiştirmem için ,amaann yap dersen yapıo demessen ööle oturuo.. geçen işi warmıs hastanede gitmeden önce önunde duran işleri bitirmemiş,dedim yetiştirememiş heralde.. sonra benım işler bitince face bi bakiim dedim,meğğer gitmeden önce face de paylaşımlar yapmış efendi 3 fatura girememiş,çok sinirlendim,ertesi gün dedim, 3 tane faturayı bende bitiririm amma sen işin yerine face e girceksen ben işten cok ınternete deger verdıgını anlarım,bundan sonra ya dogru davranırsın ya da ben ınternetını kısıtlarım programla.. daha da cozutursa cıkartırım patronla konuşup.. yani bi iş oluo ama ne şartlarda.. ki ben tartışmayı seven biri değilim yıpranıyorum bööle olaylarda,ama mecbur bırakıolar..

canım oğluşun geliyor, Allahım sağlıklı,uzun ömürlü,anaya babaya kendıne hayırlı kılsın oğluşunu

Yeni yeni cinsiyet haberleri geliyor aman da aman :)

savaşcım oğlun hayırlı uğurlu olsun, bereketiyle kısmetiyle sağ salim doğmak nasip etsin..

Bazen düşünüyorum da kader ya, belki de burdaki erkeklerle bizim kızlar ilerde arkadaş olcaklar, sevgili olcaklar.. Hayat garip..

ben de sabah sağlık ocağına gittim, kan ve idrar verdim. pazartesi alıcaz sonuçları.

Bu arada elif sen samsunun neresindensin ve doktorun kim öğrenebilir miyim ??

amin canım sağolasın.mevlam herkeslerin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bütün arkadaşların teker teker ya da çifter çifter hamilelik haberleri gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…