Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbelove

Rabbim sana emanet.....
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
9.836
34
Merhaba arkadaşlar
Hepimizin ayrı bir öyküsü var gelin bebişlerimizi beklerken burada paylaşalım kaynaşalım dualar edelim.
Rabbim aratmadan hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerimize bizleri.......

NickyaşB.A.TSonuç
ragindaHAMİLE PEMBE PATİK
missyamanMAVİ PATİK
reannPEMBE-MAVİ PATİK
ElfidaHAMİLE PEMBE PATİK
savas5482HAMİLE MAVİ PATİK
ALPPINHAMİLE PEMBE PATİK
Elif5507HAMİLE PEMBE PATİK
rmzeynep25HAMİLE MAVİ PATİK
seaside33MAVİ PATİK
XNeharX25HAMİLE MAVİ PATİK
8scorpions33HAMİLE PEMBE PATİK
kabilarda33HAMİLE MAVİ PATİK
feryalnur27HAMİLE MAVİ PATİK
rimel_8428HAMİLE MAVİ PATİK
SunbalHAMİLE PEMBE PATİK
zerbas28HAMİLE PEMBE PATİK
asbelove29HAMİLE
aybikekayra26?Çalışmaya devam
rochak35Çalışmaya devam
firarperest25Çalışmaya devam
fatmaipek32Çalışmaya devam
kiraztepe37Çalışmaya devam
umut8133Çalışmalara devam
RainbowColors35Çalışmaya devam
[tr]

Nick4444 Salat-ı Tefriciye
RainbowColorsOkundu
ZerbasOkundu
kabilardaOkundu
[tr]

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun ben geldim :118:

hayırlı olsuuun başlık süper olmuş...ben de varım,bat 12 şubat...görüşmek üzere

canlarim haberi aldim kostum geldimmmmm
Gönüller bir olsunn.hem yeni mekan bize yenilikler getirir insallahh..hayirli olsun asbelove cnm.rainbowum sen de burada olcan dimii.kopmayalim canlarim yaa ben sizi cok seviyomn

canlarim haberi aldim kostum geldimmmmm
Gönüller bir olsunn.hem yeni mekan bize yenilikler getirir insallahh..hayirli olsun asbelove cnm.rainbowum sen de burada olcan dimii.kopmayalim canlarim yaa ben sizi cok seviyomn

canım hoşgeldinn bende seni çok seviyorum akrepçiğim :) inş. burdan bize yine müjde vericeksin yine halay çekicez ve Allahın izniyle kucağınada alacaksın bebişini inşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar dün günümdü ama hala hasta olmadım çok heycanlıyım ama test yaomaya korkuyorum ya çıkmassa hayal kırıklıgı

arkadaşlar dün günümdü ama hala hasta olmadım çok heycanlıyım ama test yaomaya korkuyorum ya çıkmassa hayal kırıklıgı

eğer her ay günündeyse yani düzenliyse,birazcık umutlanabilirsin umarım geçen ay sondur...yarın bi test yap eger üzülmiceksen,biz de sevinelim

eğer her ay günündeyse yani düzenliyse,birazcık umutlanabilirsin umarım geçen ay sondur...yarın bi test yap eger üzülmiceksen,biz de sevinelim

normalde 21 ile 24 arasında oluyodum ama h,ç hasta olcakmışım gibi belirti yok ama umutlanmak istemiyorum ilk melegimi kaybedeli 4 ay oldu 22 gün yaşadı o yüzden şimdi korkuyorum

normalde 21 ile 24 arasında oluyodum ama h,ç hasta olcakmışım gibi belirti yok ama umutlanmak istemiyorum ilk melegimi kaybedeli 4 ay oldu 22 gün yaşadı o yüzden şimdi korkuyorum

hiç korkma canım,ben de Haziranda hamile kaldım maalesef öğrendikten 5 gün sonra kaybettim kimyasal gebelik oldu sanırım...sonrasında dr korunma dedi şimdi 6 ay gecti üstünden gelen giden yok ama ben hep hayırlısı diyorum birdaha böyle bir tecrübe yasamayız inşallah...ilk gebeliklerde bu tür şeyler olabiliyomuş,bidaha yaşarımı hiç düşünme...hakkımızda hayırlısı,umarım bebiş vardır bence bi test yap hem şüphen ortadan kalkar...

asbeciğim hayırlı olsun haberi aldım koştum geldim

bizede yer var mı?

Hayırlı olsuna geldim,ev sahibi evde yok.
Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz.
İnşaallah bol bebişli bir topik olur.

Asbelove bu arada 5 kişi daha okumuş canım.
Ben benim huysuza da söyleyeceğim,o da okuyabilir.

Son düzenleme:
bende burdayım burdaa..Bırakmam siziii

Sen bırakma bizi şekerciim.Ben senin yazdığını görünce bile seviniyorum.
Diğer topikte spora başlayacağını yazmışsın.
Ben 10 gün oldu başladım bile.Her ay bu sefer olacak diyerek epey bir
boşladım kendimi.Baktım sonum hayır değil.10 gündür hafif bir diyetle spora devam
diyorum.Hakkımızda hayırlısını versin Mevlam.

ilk gebeliğimdi ama resimde bebişti ben onu ne zahmetle karnımda 36 hafta taşıdım o çok zor oldu inş bidaha yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…