Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

habibtelerim nasilsiniz bakalimmmmm ooooo masallah pizzzalar yapiliyorrrrrrrr ellerinize saglik hatunlarrrr...bugun doktordaydikkk bebgimiz buyumussss annesini gorunceee hareketlenmeye basladiii kipir kipir bebisimizzz...ayagi elleri nasil oynuyprdu kalp atisini da duydummm agladimmmmm doktorda guluyor bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: allahim herkese yasatsinnnn resim koymayi bilsemmm eklerdimmm simdi bebegimizin fotosunu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

oyyy oyyyyyyyyyyy maaşAllah anası gibi fıstık kızmı geliyor yoksa kıpır kıpır erkek bebekler pek tembel derlerde ondan dedim:nazar:keşke koysan fotosunuuu

habibtemmm maşallah bebişineee :nazar:

bende yeni doktordan geldim kızlar,buda %80 kız dedi =))) çok şükür Rabbime sağlıklı görünüyor şuan.
3 hafta sonra organ taraması var bana dua edin,güzel haberlerle geleyim yineee...

Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşaAllah :KK16:

hersey yolunda gidecek icini ferah tut dualarimiz seninle cnm benim

Allah razı olsun ablam,senin bu güzel sözlerin beni öyle motive ediyor ki anlatamam...
düşük tehlikesi yaşadığımda senin yazdıklarınla nasıl güç buldum bilemezsin...
güzel kalbinden geçerek yazdığını derinden hissediyorum inan...
Rabbim yüzünü hep güldürsün,dualarını kabul etsin inşaAllahhhhh :KK54:

günaydın kızlar..ablcım nasılsın??
raginda kızın olacakmış :nazar: :nazar: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????

zeynep gözün aydın canım mevlam sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin inş.:nazar::nazar:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

raginda sanada maşallah er şey güzel olacak inş.

alpiinn ne güzel duygular değil mi benimki gerç geçen gittiğimizde kıpırdamadı dönmüş poposunu yatıyordu

dün bir pizza muhabbeti dönmüş amann ne güzell :KK56::KK56::KK56::KK56:olsada yesek bu akşam sanırım iş çıkışı pizza yemeğe gideceğim:KK53::KK53::KK53::KK56::KK56::KK56:

bizde eğer dr.amcamız muaynenehanesindeyse kontrole gideceğiz ense kalınlığı ve istersek ikili testimiz için.keşke benimkide gösterse böyle kendini kıpır kıpırda bir tahmin olsa cinsiyet konusunda bolca çikolata yiyeceğim işe yarar inş.

raginda kızın olacakmış :nazar: :nazar: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
rimel kız nerdesn????

çok sağol cnm,darısı sana inş. :KK66:

zeynep gözün aydın canım mevlam sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin inş.:nazar::nazar:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

raginda sanada maşallah er şey güzel olacak inş.

alpiinn ne güzel duygular değil mi benimki gerç geçen gittiğimizde kıpırdamadı dönmüş poposunu yatıyordu

dün bir pizza muhabbeti dönmüş amann ne güzell :KK56::KK56::KK56::KK56:olsada yesek bu akşam sanırım iş çıkışı pizza yemeğe gideceğim:KK53::KK53::KK53::KK56::KK56::KK56:

bizde eğer dr.amcamız muaynenehanesindeyse kontrole gideceğiz ense kalınlığı ve istersek ikili testimiz için.keşke benimkide gösterse böyle kendini kıpır kıpırda bir tahmin olsa cinsiyet konusunda bolca çikolata yiyeceğim işe yarar inş.

savaşcım sağolasın,bak pizza soktum aklınıza herkes sırayla yesin =))

canım muayenehaneye girmeden 5 dk önce büyük bir paket çikolata ye fıstıklı falan,doktorun hareket ettirmesi kolay oluyor,inş. hayırlı haberlerle gelirsin cnm :KK54:

çok sağol cnm,darısı sana inş. :KK66:

savaşcım sağolasın,bak pizza soktum aklınıza herkes sırayla yesin =))

canım muayenehaneye girmeden 5 dk önce büyük bir paket çikolata ye fıstıklı falan,doktorun hareket ettirmesi kolay oluyor,inş. hayırlı haberlerle gelirsin cnm :KK54:

muayeneden 5 dakika önce yetiyor yani iyimiş o zaman çok erken yemiyeyimde etkisi geçmesin.

ayy inş. canım yaa şu ense kalınlığı hayırlısıyla güzel çıksa rahatlarım biraz.birde gösterse biraz pipimi kuku mu :KK53::KK53:azda olsa tahmin falan olsa fena olmazdı yani:KK12::KK55:

savaş sen çikolatayı yiyince benimki gibi herbiyerini gösterir inş. =)
cnm la havle çek bol bol Rabbim yanında korkma inş. içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin

savaş sen çikolatayı yiyince benimki gibi herbiyerini gösterir inş. =)
cnm la havle çek bol bol Rabbim yanında korkma inş. içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin

ayy canım saol Allah razı olsun inş.güzel olacak herşey rabbimiz izniyle hepimiz için herkes için

rimel kız nerdesn????
günaydın cnm benim iyiyim şükür sen nasıl oldun ruh halin düzeldi inşAllahh :)

Allah razı olsun ablam,senin bu güzel sözlerin beni öyle motive ediyor ki anlatamam...
düşük tehlikesi yaşadığımda senin yazdıklarınla nasıl güç buldum bilemezsin...
güzel kalbinden geçerek yazdığını derinden hissediyorum inan...
Rabbim yüzünü hep güldürsün,dualarını kabul etsin inşaAllahhhhh :KK54:

Canım benim ne güzel bunları duymak :KK16::KK16: Bedenlerimiz uzakta olsa gönüller çok yakın maaşAllahhh.
Dualarınada tüm kalbimle aminnnnn diyorumm :))

Bu arada çiçekçiler ve kuyumcular gününüz kutlu olsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy canım saol Allah razı olsun inş.güzel olacak herşey rabbimiz izniyle hepimiz için herkes için

Savaşcığım popo dönükse genelde kız derler fakat benim teorimde farklı :))erkek bebekler pek tembel olurmuş anne karnında:KK9: uyurlarmış habire:KK33::KK33::KK55::KK9: bakalım sende tutacakmı bu teorii:KK9::nazar: Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşAllahh.Aminn

Son düzenleme:
Savaşcığım popo dönükse genelde kız derler fakat benim teorimde farklı :))erkek bebekler pek tembel olurmuş anne karnında:KK9: uyurlarmış habire:KK33::KK33::KK55::KK9: bakalım sende tutacakmı bu teorii:KK9::nazar: Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşAllahh.Aminn

amin canım tabiki ilk önce sağlıklı hayırlı ve güzel ahlaklı bir evlat olmasıdır dileğimiz.sanırım benimkide uykucu :KK52::KK52:ama hani insan artık ne renk eşyalar alacağını merak ediyor.

hamd olsun mevlaya 3.ayımızıda devirdik.birde rengimiz belli olsa fena olmaz yani

rainbow aksine erkekler hareketli olmazmı yahu...geçen arkadaşla konuştuk hamilede çok hareketliymiş bebek.dr.da çekeceğin var bundan demiş %80 erkek demiş.bide erkek bebekler duruşundan kaynaklı sanırım daha çabuk gösteriyor yiğitin malı meydanda hesabı :KK1::KK1::KK1: benim kızda göstermemişti başta dr.çok uğraşmıştı ama ....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çevremde haraketsiz yatan bebekler genelde erkek ti benim oğlanda öylee korkardım hissetmeyince yatardı sürekli sanırım biizmki genetik babada uyku tiryakisi :KK9::KK9:

ben geldim öldüm dün akşamdan beri akşam 10a kadar mali müşavirin yanındaydım çalıştım
sabahta direk oraya gittim yeni geldim mahvoldum yaaa öksürük şiddetini artırdı bi tuttu mu kurtulamıyorummm:KK53:

ben geldim öldüm dün akşamdan beri akşam 10a kadar mali müşavirin yanındaydım çalıştım
sabahta direk oraya gittim yeni geldim mahvoldum yaaa öksürük şiddetini artırdı bi tuttu mu kurtulamıyorummm:KK53:

dikkat et canım kendine öksüürk ve grip kışın geldi mi gitmek bilmiyor.bende de öksürük yine debreşiyor hele akşamları güm güm ciğerden geliyor artık ses.

sizin işler niye o kadar yoğun bildirgeler falan mı var

Canım 1 yumurta koyuyorsun
pakmaya varya 4lü satılıyor hani onun yarısını yoğurma kabının kenarına alıyorsun üzerinede 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorsun ve ılık su ekleyip erimesini bekliyorsun sende o sırada elinle eritebilirisn ufalayıp mayayı iyice erir gibi oldumu azar azar ununu ekliyorsun kıvamıda açma pohaça kıvamında yapıyorsun çok katı değil yani.üzerini kapatıp mümkünse ya soba yanı yada petek yanına koyuyorsun o aradada malzemelerini hazırlıyorsun..:KK56::KK56::KK52::KK52:
yaaa ama canım çektiiiiiiiii
habibtelerim nasilsiniz bakalimmmmm ooooo masallah pizzzalar yapiliyorrrrrrrr ellerinize saglik hatunlarrrr...bugun doktordaydikkk bebgimiz buyumussss annesini gorunceee hareketlenmeye basladiii kipir kipir bebisimizzz...ayagi elleri nasil oynuyprdu kalp atisini da duydummm agladimmmmm doktorda guluyor bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: allahim herkese yasatsinnnn resim koymayi bilsemmm eklerdimmm simdi bebegimizin fotosunu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlım yerim ben onu yerrrr:KK52::KK52:
dikkat et canım kendine öksüürk ve grip kışın geldi mi gitmek bilmiyor.bende de öksürük yine debreşiyor hele akşamları güm güm ciğerden geliyor artık ses.

sizin işler niye o kadar yoğun bildirgeler falan mı var

berbat canım yaa şu öksürük gittikçe ciğerlere iniyor mahvolmuş durumdayım yıl sonu kapanışlarını geçicileri falan yaptık canım yaa
mahvoldum bi de iki şirket olunca hepten şaftım kaydı artık sayıları yanlış okumaya başladım bugün bi iki sgk bildirgem var onun dışında oturcam kendime izin verdim:KK9::KK9: tabi müsaade ederlerse:KK22:

X