işten güçten başımı kaldıramıorum canım bi de aile ile ilgili bi kaç yapılması gereken iş çıktı.. buraya da giremedim canım.. güzel günler göreceiz canım :) burnuşun nasıl?
kzılar aslında bugün mutluydum.eşim okula çiçek yollamış not olarakta seni seviyorum annecik yazmış çok hoşuma gitti mutluydum taki
canım sıkıldı çünkü benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.
ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....
kizlarr esim burada yazdiklarimi okumuzz hanzo yazdigimiiiiii once guldu sonra alindi sanirimmmm pufsss
kzılar aslında bugün mutluydum.eşim okula çiçek yollamış not olarakta seni seviyorum annecik yazmış çok hoşuma gitti mutluydum taki
canım sıkıldı çünkü benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.
ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....
selam kızlar nasılsınız ?
Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. :) bizlere hergün sevgililer günü ama olsun kutlamak adettendir =)
Dün doktordaydım, 17+4 dedi doktorum. Herşey gayet iyi. 20. haftada tetanoz aşısı olucam, 24.haftada da şekerime bakıcak inşallah.
Bebeğimizin duruşu ise aynen secde eder gibi. Dizlerini kırmış başı yerde poposunu kaldırmış havaya, çok şaşırdım öle görünce. Yavrum ibadetli olucak inşallah. Çok dua okuyorum ondan mı acaba diye düşünmedim değil.
Ne olur ne olmaz diye doktora cinsiyeti tekrar sordım kesin kız dedi. Ben artık yavaştan bişiler almaya başladım. Zıbınlar, ayakkabılar vs.
ALLAH'ım herkesinkine sağlık versin, hiç bir sorun yaşamadan doğuralım hepimiz inşallah..
daha iyi canım teyzem dün benle dalga geçti o küçücük burnu nasıl oldu da vurdun diye hadi hadi dio kocişin yaptı dimi yeme bizi diyodaha iyi çok şükür canım az bi şişliğim kaldı birazda ağrı o kötü günleri geride bıraktım inşallah
canımcım sende işlerini bir an önce toparlarsın inşallah hem ailendeki hem işyerindeki sıkıntı çünkü bilirim bi de geldi mi üst üste gelir bu arada sen ne iş yapıyordun canımcım
Pitpitciğim bundan 50 yıl önce sen hamile kalmaya çalışsaydın muhtemelen çok kez düşük yapacaktın ve belkide sağlıklı bir bebek sahibi olamayacaktın RABİM esirgesin...Bunu neden söylüyorum halam şu an 75 yaşında hiç çocuğu olmadı eşindne kaynaklı maddi durumlarıda çok iyiydi ama henüz tüp bebek tedavisi yoktu.Tüp bebek ve genetik tanı vs. bulunmaz bir nimet ya tedavisi olmasaydıı ya geçmiş zamanlarda yaşamış olsaydıkk onca aile evlat hasreti ile yanıp tutuşacaktı yaşam şartları kötü beslenme stres doğurganlığı çok fazla azalttı malesefki..
Gençsin yumurtalıkların maaşAllah iyi durumda daha önce hamile kaldın rahmin müsait maaşAllah.Seninle anne olman bu şekilde nasib olacakmış vardır bundada bir hayır.Mevlam neyler neylerse güzel eylerr..
Lütfen sıkma canını hatta nolur şükret-şükredelim rahmi olmayan bir sperm için herşeyini feda edebilecek milyonlarca insan var bu hayattaa.Doğal yolla gelse iyiydi ama olsun tüple gelsin hem belki çifter çifter gelecek:))