Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

işten güçten başımı kaldıramıorum canım bi de aile ile ilgili bi kaç yapılması gereken iş çıktı.. buraya da giremedim canım.. güzel günler göreceiz canım :) burnuşun nasıl?

daha iyi canım teyzem dün benle dalga geçti o küçücük burnu nasıl oldu da vurdun diye hadi hadi dio kocişin yaptı dimi yeme bizi diyo:KK1::KK1: daha iyi çok şükür canım az bi şişliğim kaldı birazda ağrı o kötü günleri geride bıraktım inşallah
canımcım sende işlerini bir an önce toparlarsın inşallah hem ailendeki hem işyerindeki sıkıntı çünkü bilirim bi de geldi mi üst üste gelir bu arada sen ne iş yapıyordun canımcım:KK34:

kzılar aslında bugün mutluydum.eşim okula çiçek yollamış not olarakta seni seviyorum annecik yazmış çok hoşuma gitti mutluydum taki
canım sıkıldı çünkü benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.

ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....

kizlarr esim burada yazdiklarimi okumuzz hanzo yazdigimiiiiii once guldu sonra alindi sanirimmmm pufsss:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kzılar aslında bugün mutluydum.eşim okula çiçek yollamış not olarakta seni seviyorum annecik yazmış çok hoşuma gitti mutluydum taki
canım sıkıldı çünkü benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.

ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....

canım benim sakin ol herşeyin tedavisi var önemli olan teşhisin koyulabilmesi inşallah yoktur ama olsa bile en azından erken teşhis hayat kurtarır demişler canım benim sen şimdi dikkat et yediklerine vs. bol bol dua et Rabbim şifa verecek inşallahhhhh

kizlarr esim burada yazdiklarimi okumuzz hanzo yazdigimiiiiii once guldu sonra alindi sanirimmmm pufsss:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hadi yaaa kıyamammm tüh kötü olmuşşşş olsun sen gönlünü alırsın iki gülücük bi öpücük tamamdırrrrr:KK34:

cnm şekeri dert etme hamur işi tatlı pirinç tarzı şeyleri tüketmezsen düşer.ama dr.a git diyetisyende liste veriyor zaten.bendede gebelik şekeri olmuştu bir haftada düzene girdiydim ölçüm cihazıda bulmuştum kontrol ediyordum hep.erken farkedilmesi iyi olmuş yoksa çok kilo alınıyor .benimki açlık olduğu halde 140 ın üstüydü şeker yüklemesinde çıkmıştı.

yehan gözünaydın cnmm

alpin senin fıstığını yesinler nedense kız demek geliyor içimden hayırlısı :nazar:

Son düzenleme:
Habibtemmmmmmmmmm o ne tatlı bişey yaw yatmış uzanmış öyle buldu tabi rahat yeri:nazar: maaşAllah sizee:nazar:
Eşinde hiçç kusura bakmasın buldu senin gibi fıstığı gönlünü alsın:KK53::KK51::KK51:

Asbeciğim bak sen şanslı gruptansın maaşAllah enişteciğim bilir işini:nazar: Rabbim nazardan koruusn siziii

Elifciğim geçmiş olsun cnm az diyetle hallolur bu bak Fatmada anlattı gebelikte olabilir skma canınııııı:KK16:

selam kızlar nasılsınız ?

Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. :) bizlere hergün sevgililer günü ama olsun kutlamak adettendir =)

Dün doktordaydım, 17+4 dedi doktorum. Herşey gayet iyi. 20. haftada tetanoz aşısı olucam, 24.haftada da şekerime bakıcak inşallah.

Bebeğimizin duruşu ise aynen secde eder gibi. Dizlerini kırmış başı yerde poposunu kaldırmış havaya, çok şaşırdım öle görünce. Yavrum ibadetli olucak inşallah. Çok dua okuyorum ondan mı acaba diye düşünmedim değil.

Ne olur ne olmaz diye doktora cinsiyeti tekrar sordım kesin kız dedi. Ben artık yavaştan bişiler almaya başladım. Zıbınlar, ayakkabılar vs.

ALLAH'ım herkesinkine sağlık versin, hiç bir sorun yaşamadan doğuralım hepimiz inşallah..

Bak sen prensese duaya başlamışş kuzum benim belkide bizim için dua ediyorr..MaaşAllahh:nazar:

daha iyi canım teyzem dün benle dalga geçti o küçücük burnu nasıl oldu da vurdun diye hadi hadi dio kocişin yaptı dimi yeme bizi diyo:KK1::KK1: daha iyi çok şükür canım az bi şişliğim kaldı birazda ağrı o kötü günleri geride bıraktım inşallah
canımcım sende işlerini bir an önce toparlarsın inşallah hem ailendeki hem işyerindeki sıkıntı çünkü bilirim bi de geldi mi üst üste gelir bu arada sen ne iş yapıyordun canımcım:KK34:

ayy canım ya :) geçsin iileşsin fındık burnun.. ön muhasebe canım ama mali müşavirimiz dışardan oldugundan bildirim dışında her işi ben yapıorum hatta bildirimini de ben kontrol edip tekrar yolluorum.. kpss ile bi yer olmassa 34 üme kadar mali müşavirlik sınavına girip evden çalışmayı düşünorum :KK1:

asbecim ne güzel canım mevlam mutluluğunuzu arttırsın inş.

yehan kızın ne güzel inş. bir ömür boyu güzel ahlaklı olur

alpiinn maşallah bebişine ne güzel yatıyor öyle:nazar::nazar:

elif canım bozma moralini birşey olamz inş. bak fatma tecrübeli ne güzel anlatmış bir terslik çıkmayacak Allah ın izniyle

evet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı:nazar::nazar:

derken dr. aaaa çok erken ama ben burdapipi görüyorum dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmemiştim dedi.%90 erkek yanılacağımı zannetmiyorum ama yine 17.haftayı bekliyelim yumurtalıklar falan tam gelişsin dedi.ense ölçümümüz iyi çıktı hamd olsun 2 nin altında olması ideal ve 2nin altında dedi.ikili test için kan verdik haftaya çıkacakmış

sanırım oğluşumuz geliyorrr:KK55::KK55::KK55::KK55:

selam arkideşlerim nasılsınız iyisiniz insallah :KK16::KK16::KK16: laptoğ olmuş tamırcıden gekdi bu aksam :KK70:

benım bugun doktor kontrolum vardı...

sizlere danısmak istedikler,im var

bende pıhtılaşmanın yanında genetikten 23xx ile 24xxx kromozomlarım varmıs :KK43: bölüm başkanıyla biebir konustum.. dediki eger normal yolla hamıle kalırsam bebek 16.haftaya kadar düşmezse (ki düşermiş genelde) sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi :KK43::KK43::KK43: tüp bebek senın için daha iyi olur dedi... eğer düşünürsen eşinle gel dedi devlet karşılamıyo bunu bil dedi.. 300-350tl miş bir problemli geni ayıklama fiyetida... eşime dedim kabul etti salı gunu filan tüp bebk için basvuru yapıcaz... ancak diyorumki acaba hiç mi yontemı yok baskaa yani hiç mii ...tüp bebek için erken değilmi yaa... açık konusayımmm moralimmm acayıpppp bozulduuu ağlamamak için zor tuttum kendımı doktorun yanında..

fikirleriniz benım için önemli arkadaslarımmm..

gecmısıde bı ara laptop bendeyken okuczam (eşim yarın ve haftasonu işe göturecekte)

bi şu tüp bebek kısmına bakayım ben öfffffffffffffffffffffffffffff...

ayy bu arada kocacım bana pasta almıss şasırdımmm sevındımmm :KK52::KK39::KK56::KK16: sizin yerınızede afiyetle yidim :KK53:

Savaş'cığım şimdi ben yerim onun pipisini :nazar::nazar:diyecem ama ayıp olacak diye demiyorum :KK9: MaaşAllah barekAllah teorim tuttu sanırsam :KK9:Sağlıkla gelsin paşan..Darısı tüm dostlaraa

Son düzenleme:
Pitpitciğim bundan 50 yıl önce sen hamile kalmaya çalışsaydın muhtemelen çok kez düşük yapacaktın ve belkide sağlıklı bir bebek sahibi olamayacaktın RABİM esirgesin...Bunu neden söylüyorum halam şu an 75 yaşında hiç çocuğu olmadı eşindne kaynaklı maddi durumlarıda çok iyiydi ama henüz tüp bebek tedavisi yoktu.Tüp bebek ve genetik tanı vs. bulunmaz bir nimet ya tedavisi olmasaydıı ya geçmiş zamanlarda yaşamış olsaydıkk onca aile evlat hasreti ile yanıp tutuşacaktı yaşam şartları kötü beslenme stres doğurganlığı çok fazla azalttı malesefki..

Gençsin yumurtalıkların maaşAllah iyi durumda daha önce hamile kaldın rahmin müsait maaşAllah.Seninle anne olman bu şekilde nasib olacakmış vardır bundada bir hayır.Mevlam neyler neylerse güzel eylerr..

Lütfen sıkma canını hatta nolur şükret-şükredelim rahmi olmayan bir sperm için herşeyini feda edebilecek milyonlarca insan var bu hayattaa.Doğal yolla gelse iyiydi ama olsun tüple gelsin hem belki çifter çifter gelecek:))

Son düzenleme:
sawaaşşşş bnmkıne arkadas mı gelıooo (:-)
erkek erken gösterirmişşş derler ya doğru cıktı bak
bnmkıde arkasını dönmüş yatıyordu ben aglıyordum annemden ayrılacagım dıe ondan öle sanmıstımm
ama galıba raınbowun teorisi doğru
hadi bakalım hayırlısı ile doğsunlar artık...
bnm kontrolüme daha haftalar war..
doğuda olmak cok can sıkıcı gercekten
elif sana gecmiş olsunnn bnm arkadasta da cıkmıştı senın gibi şekerli bişi yemiş doktor perhiz wermişti hiç endişelenme gecer inşAllah..
yehan kızın hayırlı kızcocugu maşaALLAH :-) ne güzel secdeye erken basladı bizimki elini basının altına koymuş yatıyordu tembel..
raginda sana da kız demiiş ama yıne kesın değil bakalım belkı hislerin doğru cıkar..
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..

Pitpitciğim bundan 50 yıl önce sen hamile kalmaya çalışsaydın muhtemelen çok kez düşük yapacaktın ve belkide sağlıklı bir bebek sahibi olamayacaktın RABİM esirgesin...Bunu neden söylüyorum halam şu an 75 yaşında hiç çocuğu olmadı eşindne kaynaklı maddi durumlarıda çok iyiydi ama henüz tüp bebek tedavisi yoktu.Tüp bebek ve genetik tanı vs. bulunmaz bir nimet ya tedavisi olmasaydıı ya geçmiş zamanlarda yaşamış olsaydıkk onca aile evlat hasreti ile yanıp tutuşacaktı yaşam şartları kötü beslenme stres doğurganlığı çok fazla azalttı malesefki..

Gençsin yumurtalıkların maaşAllah iyi durumda daha önce hamile kaldın rahmin müsait maaşAllah.Seninle anne olman bu şekilde nasib olacakmış vardır bundada bir hayır.Mevlam neyler neylerse güzel eylerr..

Lütfen sıkma canını hatta nolur şükret-şükredelim rahmi olmayan bir sperm için herşeyini feda edebilecek milyonlarca insan var bu hayattaa.Doğal yolla gelse iyiydi ama olsun tüple gelsin hem belki çifter çifter gelecek:))

çok tşk ederim ablacığımmmm içime su serptin :) gözlerim dolup dolup ağlayamamk allahım ne zormus burnumun diregi sızlasada hep dedim bunada çok şükür tedavisi var hamile kalabilirim dedim ancak yinede acabalar gezındı durdu aklımda :KK43::KK43:

söylediklerinde çok haklısın ablacımm ben hiç böyle düşünmemiştim..teknolıjı sımdı çok ilerledi..

önce beni infertiliteye sevk ettiler.. ordan eşimin spremlerine bakılmak için baska bi yere ve inanırmısın taa nisanın 19una gün verdiler :O
benımde hormonlara filan bakılcaktı... sonra genetikten tahlıl sonucumun kötü olması herseyı değiştirdi.. hoş bu tüp bebk olayı tutunur tutunamaz bana bılınmez Allah kerim.. sanırım benı zorlu bir süreç bekliyor dnamın bozuk oluşu ve pıhtılaşmam sonucu :KK43:

yazının sonundakı ikiz olacak belki dedinyaa işte ozaman tebessum edip guldum ablacım :KK70: bakalım kısmet..demi hep ikiz istiyordum ben :KK66: Rabbim hayırlısını versın ınsallah..

NurAllahım hepimiz için hayırlısını versınnn insallahhh

senı ve topiktekı arkıdeslerımı çoookkk sevıyoruuummm..iyiki varsınızz

X