Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

rainbow ablacım beni hatırladınmı bilmiyorum ama başınız sağolsun Allah rahmet eylesin eniştenize...

hiç kimsenin gelmediği topiğimize bebişimin doğum haberini vermek için kendimde bir borç görüğüm için yazıyorum

kızım 11/12/2013 saat 16:50 dünyaya geldi..şükür iyiyiz kızım biraz üşüttü havalar soğuk ondn herhalde inş düzelecek..herkese selamlar..

Canimm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı hayırlı evlat etsin Rabbim insallahhh
Tam kış bebeği annesi geçer Allahımin izniyle

Canimm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı hayırlı evlat etsin Rabbim insallahhh
Tam kış bebeği annesi geçer Allahımin izniyle

saol cnm sende inş hayırlısıyla evladını kucağına alırsın mevlanın izniyle inş...
evt tam kış bebeği oldu benim fıstığım inş iyi olacağız mevlam tüm bebekleri korusun...

saol cnm sende inş hayırlısıyla evladını kucağına alırsın mevlanın izniyle inş...
evt tam kış bebeği oldu benim fıstığım inş iyi olacağız mevlam tüm bebekleri korusun...

Amin nn canım aminnn
Olsun sağlıklı hayırlı olsun da varsın kış bebeği olsun az beklemedik onları biz

zerbascım tebrık ederım.. Rabbim analı babalı buyutsun kızcenı ınsallah..
bizim oğluş ta 23-12-2013 te geldi kaderleri güzel olur ınsallah..

Amin nn canım aminnn
Olsun sağlıklı hayırlı olsun da varsın kış bebeği olsun az beklemedik onları biz

yavrum çok haklısın az mı bekledik bunları çok çok haklısın..
kışa doğdu bizim bebiş zor ama olsun geldi ya yeter bana..senin bebişleri kucağına aldığın günleride mevla göstesn bizi inş.

zerbascım tebrık ederım.. Rabbim analı babalı buyutsun kızcenı ınsallah..
bizim oğluş ta 23-12-2013 te geldi kaderleri güzel olur ınsallah..

rimelim cnm saoalsın seninde bebişin gelmiş bende seni çok tebrik ediyorm.12 gün var aralarında aynı ayın bebekleri ne güzel aynı zamanda anne olduk..dediğin gibi kaderleri güzel olur inş..

Bizimkilerde geldiiii
27.01.2014 bebisi oldular benim yavrularım da kuvozdeler simdi dinlenin buyuyorlar sonra da evlerine gelecekler insallahh

Bizimkilerde geldiiii
27.01.2014 bebisi oldular benim yavrularım da kuvozdeler simdi dinlenin buyuyorlar sonra da evlerine gelecekler insallahh

Asbecim cnmm hayirli olsun fatma soyledi tatlimm sana yazdim ozelden ama cnm Allah anali babali buyutsun kuzumm Rabbim sana bagislasin yavrularini umarim iyidirler
Ben de hersey ayni benim minik gelemedi daha

Bizimkilerde geldiiii

asbemmmmmmmm bebekle uğraşmaktan bide doktoraya başladım derslerden ev işleri derken bir türlü buraya girmek nasip olmadı...çok sevindmmmmmm bebişlerine 5 aylık olmuşlardır bile..benim kız 6,5 aylık oldu...nasılda zaman geçiyo daha gebe kalmak için uğraşıyodk bugün bebekelrimiz kucakalrımızda onları büyütüyorz...
hayat böle bir şey arada gel yaz başka arkadaşlarda yazsın kopmayalım
bu arada gamyoncu gebeymişsn şimdi gördm inş sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu..

Asbenin bebisleri kocaman oldular masallah ya.pek nete giremiyor kuzum..mesajlarinizi gorunce haberini vereyim dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asbecim cnmm hayirli olsun fatma soyledi tatlimm sana yazdim ozelden ama cnm Allah anali babali buyutsun kuzumm Rabbim sana bagislasin yavrularini umarim iyidirler
Ben de hersey ayni benim minik gelemedi daha
Canlarimm biz çok iyiyiz şükür girip haber veremedim kusura bakmayin oglumuz da hipospadias var onun için 1-2 ameliyat olacak sonrasında rahatsız şükür sen nasılsın canimm? Yeni Haberler var mi
Canim maşallah sana bi de doktora he:)) ben 2 bebeyle akşam yemeğini zor yapıyorum bazen yapamıyorum da:) uzun zaman oldu giremedim minnaklarin gailesi ile ara ara gelirim artık Allahım izniyle..
Gamyoncuuu hayırlı olsun canimm Rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Bi haberde benden Rabbim 3.mucizemizi yolladı bize 19 haftalik hamileyim kizlarrr

uzun süre sonra yazıyorum nasılda ozledım konusmalarımızı .
hatırlarsınız aybike ya da twinsare yenı uyelık actım umarım bu uyelıgımde guzel haberler vermek nasıp olur hala hamıle kalamadım kısmetse tüp bebege baslıycaz 10 gun sonra ..
Rabbım ınsallah gondercek emanetımızı bize..
bı baktımda dogum yapanlar 2. yı doguranlar var Rabbim ne buyuk emeklerımızı hıc bosa cıkarmaz hepıınızı sevıyorum
bilmıyorum hala watsap grubunuz var mı görusrduk..umarım yazarsınız opuyorum hepınızı..

Allah nazarlardan korusun bizleri ki sağlıklı bebeklerimiz olsun hepinizi tebrik ederim bende 8. haftamdayım umutla aşkla inançla gelecek güzel günler hep bizimle olsun

Çok uzun bir aradan sonra burdayim. İnşallah herkes iyidir ve insallah sende bebisine kavusmussundur _evlatkokusu canım... Benim minikler büyüdüler şükür ikizler 3 küçük oğlum 2 yaşında bugün elif aklıma getirdi girip bir bakayım dedim herkesı çok öpüyorum

Ne paylaşımcı bı topikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…