Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Iyi bayramlar kizlar uzun suredir yazmiyorum ama okuyorum bir sure uzak kalmak istedim.zeynepcim dogum yapmissindr inss guzel gecmistir dogumun merak ettm..hepinizi opuyorum

çok şükür kızlar 14ünde doğumum gerçekleşti biraz geç kaldı o yüzden suni sancıyla doğumumu başlattılar biraz uzun ve zorlu süreçti ama yinede normal doğum yapabildim oğluşko 3790gr ve 51 cm darısı hepinizin başına inşallah hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum ve hepinizi çok seviyorum

Aybike benimde hiç giresim yok kadınlar kulübüne gebelikle ilgili çoğu konuya bakmak bile istemiyorum

Allah bağışlasın cnm şükürler olsunki sağ salim dogurdun..Rabbim güzel hayırlı saglıklı bir ömür versın...öptum sızı

Aybike benimde hiç giresim yok kadınlar kulübüne gebelikle ilgili çoğu konuya bakmak bile istemiyorum

cnm bnde bu ay böyleydım yazmak istemıyordum.. adet oldum ztn.. 3.günüm bugün..hayırlısı bakalım ne zaman hamiş oldugumu yazıcam..Rabbim hayırlısını versin..hepinizi sevıyorummmm

Zeynepcim normal doğum yapmışsın ne güzel.Allah oğlunu hayırlı evlat eylesin.saglikla buyutun bebisinizi:)

zeynep gözün aydın olsun darısı başımıza inş...ben çok korkuyrm doğum aralıkta az kaldı napcm bilmem..
alalh bebeişinle uzun ömürler versin size...

elfida benimkide çok alıştı sallanmaya ve gündüz hemen hemen hiç uyumuyor.sabah 7 den akşam 9 a kadar toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor oda ite kaka sallaya sallaya

emiyor mu kızın inş. emiyordur.ben ilk başlarda mastit oldum çok ağladım ama emzirmeyi bırakmadım gerçi günde 2 sefer 45 cc zmama takviyesi yapıyoruz

zerbas naber? seninde az kalmış gününe maşallah sağlıkla al bebişini kucağına

zeynep gözün aydın olsun darısı başımıza inş...ben çok korkuyrm doğum aralıkta az kaldı napcm bilmem..

Hiç korkma zerbas bende çok korkuyordum ama o an hiçbirşey görmüyorsun.bebeğini kucagina alinca herşey unutulup gidiyorhayırlı ve ağrısız bir doğum dilerim

Uyku sorunu bizimde aynı düzene girer diye ümit ediyorum:))emziriyorum çokşükür.ilk baslarda k.validem sağolsun sütun yetmiyor mama verelim deyip durdugu için verdik ama şükür ki şu an sadece emziyorum.sen emzirmeye devam et sütun artacaktır ve herkes bol bol ye der süt olsun diye onlar sadece kilo yapar.dr.um bana süt yapan tek şey bol bol su içmek demişti.yetmezse mecbur yapicaksin onun için sıkma canınıbebisinin sağlığı yerindedir inşallah..gel ara ara kimsesiz kaldı buralar:)

Allah bağışlasın cnm şükürler olsunki sağ salim dogurdun..Rabbim güzel hayırlı saglıklı bir ömür versın...öptum sızı

Zeynepcim normal doğum yapmışsın ne güzel.Allah oğlunu hayırlı evlat eylesin.saglikla buyutun bebisinizi:)

çok teşekkür ederim kızlar aminnnn inşallahhhh.zerbascım korkma sakın benim bebiş gelmedi hiçbir belirtim yokken suni sancıyla doğuma alındım ve 12 saat çektim yinede doğurabildim tabiki kolay değil ama içinde kalmıyor çıkıyor bir şekilde :) ayrıca ben anne gibi hissetmiyorum kendimi derdim hep ama suan biri kucağına alsa bile kıskançlıktan ölüyrum oyuzden korkulacak hiç birşey yok doğumda birşekilde oluyor bebekte kendine baktırıyor

Kizlarr sizi cok ozledim ama isyerinde problemlerim var bilgisayarim elimden gitti evde de kocis pc basina oturmama izin vermiyor ama size guzel haberlerle geldim daha iyiyiz cok sukur hareketlenmeye basladik bu arada bi kizimiz bi oglumuz olacak Allahimin izniyle

Asbe çok sevindim.çok bekledin ama Allah sana hem kız hem erkek ikisinide tattıracak inşallah:)yolu yarilamissin bile maşallah

Zeynep nasıl oldun?küçük beyle anlasabiliyormusunuz:)

Asbe çok sevindim.çok bekledin ama Allah sana hem kız hem erkek ikisinide tattıracak inşallah:)yolu yarilamissin bile maşallah

sağol canımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza da almayı nasip eder inşallahhhhh
Asıl yorucu dönem başlıyor diyorlar ama

sağol canımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza da almayı nasip eder inşallahhhhh
Asıl yorucu dönem başlıyor diyorlar ama

Orası öyle:)ikiz olunca daha bir zor olur ama son zamanlarının yaza denk gelmemesi büyük şans çünkü sicaklarda hamilelik çok zor geçiyor bizzat yaşadığım için çok iyı biliyorum:).ama asıl yorucu dönem bebisler dogunca olacak.

evet canım çok haklısın çok şükür ilk aylarda bile mahvoldum yazın bir de son aylarımın yazın olduğunu düşünemiyorum hele bir de ikiz gerçi son haftaları görebilir miyim onu da bilmiyorum ya
herkes şimdi yapabildiğin kadar sefa yap sonra bırak uyumayı oturamayacaksın bile diyorlar

zerbas naber? seninde az kalmış gününe maşallah sağlıkla al bebişini kucağına

iyi cnm çok ağırlaştığımı hissediyorm aşağıya doğru baskı çok arttı kısa sürede yoruluyorm..öle işte..saol cnm herkes sağlıcakla alsın bebeğini kucağına inş..sende de durumlar iyidir inş...

Hiç korkma zerbas bende çok korkuyordum ama o an hiçbirşey görmüyorsun.bebeğini kucagina alinca herşey unutulup gidiyorhayırlı ve ağrısız bir doğum dilerim

elfidam valla bende diyorm kendime sonu güzel sonunu düşün bebeğin gelmiş kucağına almışsn çok mutlusun herşey yolunda diye..mevlaya bol bol dua ediyorm zamanında doğsun sağlıklı sıhhatli doğsun diye..mevla herkese rahat doğumlar nasip etsin inş..

zeynep valla kuzum helal olsun sana başkası olsa çoktan sezeryana karar vermişti sen normal olarak çk çekmene rağmen yapmışsın bölelerine bayılıyorm inş bende yapabilirim... dediğn herşey doğru bende anne olarak hissetmiyorm şaka gibi geliyo karnımı görünce diyorm bişey doğacak ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…