Nasil ozluyorum o gunleri yaa( tamam canimcim bilgisayara gectigim anda yazacagim kizceler bebislerinizin isimlerini yazar misiniz hepsini hatirlayamayabilirim simdiden ozur
Canim benimmm bu ay olacak insallahhh Rabbim nasip edecek tez zamanda dualarim seninle
Hic gerek kalmayacak insallahhhhh
Aminnnnmmnnnn
Bende kilo vermek istiyorummmmmm
aybike son bat Ekim'di bnm seninde öle olsunnnnnnn inşAllah (((;
Inss cnm bnm inss bugun dr a gittim adetn 3. Gunu diye hormon testi yapildi. Kizlar dr birsey yok dedi yine serephone verdi kizlar kullansammi yoksa bu ay boyle gecirsemmi bide kizlar bi arkadsn akrabasina gittim kadin agir kaldirmissin dedi kasiklarmdn karnima dogru bastrdi..bi kac kez yapti. Annemde dio bende yaptrmstm sonrasinda hamile kalmis
Aybike yumurtlama sıkıntın yoksa kullanma cnm sonuçta hormon ilacı fazlası zarar.onun yerine bal tarçın ye birşeyler yapmak istiyorsan.
nasıl anladı kadın senin durumunu.bu yöntemden sonra hamile kalanlar duymuştum cnm sende niye olmasın bende öyle birini bulsam keşke eşim ameliyat olduğu zamanlar çok ağır kaldırdığım durumlar olmuştu.
Nasılsınız canlar?
Benim günlerim çok yoğun ve stresli geçiyor.küçük kızım gece gündüz sallattiriyor kendini.hiçbir iş yapamıyorum.bazen yazdıklarınizi okuyorum cevap yazmaya fırsat olmuyor.suan bile bir elimle beşik salliyorum.
Zeynepçim seninde az kalmış hayırlı doğum diliyorum sana.
Aybikecim sendende güzel haberler alacağız yakın zamanda inşallah.
Kizlarr nerelerdesiniz yaa ozlettiniz kendinizi
Evde yattigim icin esim bilgisayar kullanmami yasakladi canimcim firsat bildukca teldrn giriyorum iste cok sukur kanamamiz bitti ama dinlenmeye devam ignelerde bi kac gune bitecek insallah rahatlayacagimcnm buradayımmm sen neredsnnn kimse neler yapıyo bir şey yazdığı yok herkes başka topiklerde...
nasılsn güzelim geçti mi kanamalr cinsiyeti neymiş bebişlerin inş bi kız bir erkektir ne şanslı böleleri..
Herkes nereys gitti yaaaaaaa
Evde yattigim icin esim bilgisayar kullanmami yasakladi canimcim firsat bildukca teldrn giriyorum iste cok sukur kanamamiz bitti ama dinlenmeye devam ignelerde bi kac gune bitecek insallah rahatlayacagimcinsiyetlerini daha gosteremediler yaa sakliyorlar pek bi utangaclar bizimkiler
asbem senin bebişler bayağı büyüdü neden böle kanamalar oluyo tuhaf...bebkler tutunduktan sonra olmaması lazım..kahverengi akıntılar olabilir panikleme o eski kandır önemli olan parlak kırmızı kan gelmemesi..seni çok iyi anlıyrm ben 2,5 ay yattm ne çektm ben bilirim..yerim ben onları göstermiyolar mı kendilerini oyyyy minnaklar...
kimse yok asbem nerde bizim kızlr yaaaaaaaaaaaa....
Bebisin plasentasi rahim agzina cok yakinmis o yuzden risk tasiyoruz canimcim bizde 1ayi bitirdik yata yata sukur ki igneleri bitirdik sjmdilik bi daha da gerekmez insallahc.tesi gidecegiz insallah cikolata yiyecegim gitmeden belkk gosterirler gerci saglikli olduklarini bilmek yetiyor su anda ama artik kizim oglum diye sevmek istiyorumm
Kactilar kactilar tatlim aybikede kayboldu merak ediyorum yani
malesef elfidacım hala doğuramadıminatçı çıktı bizim sıpa pazartesi suni sancı verilerek doğum başlatılcak hakkımda hayırlısı olsun artık