Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Stresten kuzum stresten tamamiyle erkekler bizi anlamiyorlar duz mantiklar bizim gibi ince degiller maalesef insallah bir an once eski huzurunuza kavusursunuz

kızlar bugün 4 boyutlu ultrasyona girdim kızım çok iyi çok çok şükür...
ama elleriyle yüzünü kapattı dr bile şaşırdı.tombiş yanaklı bebek dedi kızıma..arada şaka yapar gibi yüzünü açtı kapattı tam şeker ya bir an önce kucağıma alıp sevesim geldi..sabahtan şeker yüklemesi yapıldı hastanede 3 kere kan aldılar benden açlık bide öğleye kadar açlıktan öldm anlayacanız..son aylara girdim inş erken doğum olmaz biraz korkuyrm...dr rahim ağzında açıklık yok dedi biraz rahatldm böle bizden haberlr...

kusura bakma cnm ya yanlış yazmışım.kavgalar evliliğin tuzu biberi....sen ne öğretmeniydin cnm sizin bu hafta başladı ya stres çoktur tabi.bat ne zamandı Aybike senin....

kusura bakma cnm ya yanlış yazmışım.kavgalar evliliğin tuzu biberi....sen ne öğretmeniydin cnm sizin bu hafta başladı ya stres çoktur tabi.bat ne zamandı Aybike senin....

Ne kusuru cnm bnm..evet baristik zaten arada bir aramiza kara kedi giriyo iste..
Cnm resim öğretmeniyim evet gidis gelis yapiyorum aksam gec cikiyorum 50 km yol geliyorum bnde olmasinda kimde olsun stres..tatlim gelemeyesice bat 21 eylul cnm

eskiden sayfaları takip edemezdik hey gidi günler heyyyyyy aybikem bata az kalmış neşelendir şu topiğimizi hadi inşalllaahhhh..
asbem şu patiklerede prenslerimizin ve prenseslerimizin isimlerini yazsak ya

Herkese iyi gecelerrrr
Oğlum 3 ayını doldurdu.. Artık daha çok uyanık kalıyor o yüzden ev işlerine zaman ayırmak zor oluyor . Şimdi yıkadım akşam bulaşığımızı makinayada çamaşır attım ama felakett uykum var daha namaz kılmadım ben bu işleri bitirene kadar bizimki yeniden uyanır ((;
aybikecim güzel haberlerini bekliyorum bebek bekleyen diğer arkadaslarımıza da her zaman dua ediyorum
sizlerle muhabbeti gercekten özledim (;

herkese selamlar 1 haftalık izinin ardından yarın iş var neyseki iznime az kaldı 9 günde bayram tatili biraz teselli olur.Herkese iyi haftalar şimdiden

Zeynepcim fatmacim merak etmissnz girip size guzel haberi vermk isterdim ama az once adet oldum.. neden olmuyor anlamiyorum ...

merhabalar kızlar
başlık ne kadar sessizleşti tabi en büyük sorumlusu bizleriz
ben bebeğin derdine düştüm zaman onunla akıp gidiyor bu aralar ufak tefek şeyler için çok hastaneye gidiyoruz allah başka dert veriyorum.yine gideceğim hızla kilo veriyorum test yaptırmam lazım.
kızım 2 aylık koca kız oldu öper ellerinizden.
hamileler doğurun artık yavvvv
aybikem sende sıkma canını tatlım vardır muhakkak vakti saati
hepinizi öpüyorum arkadaşlar Allaha emanet olun

Hayırlısı olsun cnm bu ay cektircekmisin hsg.en kötüsü de sebepsiz olan sanırım cnm .bizde bu ay yumurtlamayi kacirdik iyimi :))
Raginda cokmu kilo verdin cnm ne testi yaptircaksin azda ben versemya kilo

aybikecim büyük ihtimal ben doğumdayken senin yumurtlama günlerin o an bütün dualarım seninle olacak canım benim artık anneciğini bekletmeyecek bebiş ben inanıyorum bu kadar çok sormam ondan canım yanlış anlama seni üzmek strese sokmak için değil sen sadece moralini yüksek tut

Hayırlısı olsun cnm bu ay cektircekmisin hsg.en kötüsü de sebepsiz olan sanırım cnm .bizde bu ay yumurtlamayi kacirdik iyimi :))
Raginda cokmu kilo verdin cnm ne testi yaptircaksin azda ben versemya kilo

Cnm dr kasimda cektrlm dedi hsg yi...tabi o zamana kadaar bebis gelmisse kalacak insallahhh..

Yok canım yanlis anlamiyorum tabiki soracaksinz sadece adet oldugum anda bir hayal kırıklığı yasadim ama gecti tatlım Rabbim sana hayirli dogumlar nasip edeeer inss.Allah yardımcın olsun tesekkur ederim cnm ilgileniyosun ins gelecek bebisim cnm icimde hep bir his var kasimda olck diye Rabbim nasip ederse insallah

fatmaipek evet cnm kolestrol şeker guatr bakıldı bugün ama bir sorun çıkmadı emzirirken benden gidiyor ne varsa sanırım ondan zayıflıyorum

Bende kilo vermek istiyorummmmmm
aybike son bat Ekim'di bnm seninde öle olsunnnnnnn inşAllah (((;

eskiden sayfaları takip edemezdik hey gidi günler heyyyyyy aybikem bata az kalmış neşelendir şu topiğimizi hadi inşalllaahhhh..
asbem şu patiklerede prenslerimizin ve prenseslerimizin isimlerini yazsak ya
Nasil ozluyorum o gunleri yaa( tamam canimcim bilgisayara gectigim anda yazacagim kizceler bebislerinizin isimlerini yazar misiniz hepsini hatirlayamayabilirim simdiden ozur
Zeynepcim fatmacim merak etmissnz girip size guzel haberi vermk isterdim ama az once adet oldum.. neden olmuyor anlamiyorum ...
Canim benimmm bu ay olacak insallahhh Rabbim nasip edecek tez zamanda dualarim seninle
Cnm dr kasimda cektrlm dedi hsg yi...tabi o zamana kadaar bebis gelmisse kalacak insallahhh..
Hic gerek kalmayacak insallahhhhh
Bende kilo vermek istiyorummmmmm
aybike son bat Ekim'di bnm seninde öle olsunnnnnnn inşAllah (((;
Aminnnnmmnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…