tatlım asbe yazmıssn yanlışlk oldu sanırım :)
cıkarkn de barısır gıbı oldu ama :)
yoruluyorum ztn okul acıldı streslıyım ona fazla tepkı verınce kaldramıyor sanırım bnde cok aglıyorum o da bana herseye aglama dıyor...
herhalde gecıcek bızımde bu tartısmalrmz bebıs gelsin bi an önce..
tatlım asbe yazmıssn yanlışlk oldu sanırım :)
cıkarkn de barısır gıbı oldu ama :)
yoruluyorum ztn okul acıldı streslıyım ona fazla tepkı verınce kaldramıyor sanırım bnde cok aglıyorum o da bana herseye aglama dıyor...
herhalde gecıcek bızımde bu tartısmalrmz bebıs gelsin bi an önce..
kusura bakma cnm ya yanlış yazmışım.kavgalar evliliğin tuzu biberi....sen ne öğretmeniydin cnm sizin bu hafta başladı ya stres çoktur tabi.bat ne zamandı Aybike senin....
Stresten kuzum stresten tamamiyle erkekler bizi anlamiyorlar duz mantiklar bizim gibi ince degiller maalesef insallah bir an once eski huzurunuza kavusursunuz
Hayırlısı olsun cnm bu ay cektircekmisin hsg.en kötüsü de sebepsiz olan sanırım cnm .bizde bu ay yumurtlamayi kacirdik iyimi :))
Raginda cokmu kilo verdin cnm ne testi yaptircaksin azda ben versemya kilo
aybikecim büyük ihtimal ben doğumdayken senin yumurtlama günlerin o an bütün dualarım seninle olacak canım benim artık anneciğini bekletmeyecek bebiş ben inanıyorum bu kadar çok sormam ondan canım yanlış anlama seni üzmek strese sokmak için değil sen sadece moralini yüksek tut
Nasil ozluyorum o gunleri yaaeskiden sayfaları takip edemezdik hey gidi günler heyyyyyyaybikem bata az kalmış neşelendir şu topiğimizi hadi inşalllaahhhh..
asbem şu patiklerede prenslerimizin ve prenseslerimizin isimlerini yazsak ya
Canim benimmm bu ay olacak insallahhh Rabbim nasip edecek tez zamanda dualarim seninleZeynepcim fatmacim merak etmissnz girip size guzel haberi vermk isterdim ama az once adet oldum.. neden olmuyor anlamiyorum ...
Hic gerek kalmayacak insallahhhhhCnm dr kasimda cektrlm dedi hsg yi...tabi o zamana kadaar bebis gelmisse kalacak insallahhh..
AminnnnmmnnnnBende kilo vermek istiyorummmmmm
aybike son bat Ekim'di bnm seninde öle olsunnnnnnn inşAllah (((;