Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Nasil ozluyorum o gunleri yaa:KK43:( tamam canimcim bilgisayara gectigim anda yazacagim kizceler bebislerinizin isimlerini yazar misiniz hepsini hatirlayamayabilirim simdiden ozur:KK16:

Canim benimmm bu ay olacak insallahhh Rabbim nasip edecek tez zamanda dualarim seninle:KK16:

Hic gerek kalmayacak insallahhhhh

Aminnnnmmnnnn:KK16:

Inss cnm bnm inss bugun dr a gittim adetn 3. Gunu diye hormon testi yapildi. Kizlar dr birsey yok dedi yine serephone verdi kizlar kullansammi yoksa bu ay boyle gecirsemmi bide kizlar bi arkadsn akrabasina gittim kadin agir kaldirmissin dedi kasiklarmdn karnima dogru bastrdi..bi kac kez yapti. Annemde dio bende yaptrmstm sonrasinda hamile kalmis

Inss cnm bnm inss bugun dr a gittim adetn 3. Gunu diye hormon testi yapildi. Kizlar dr birsey yok dedi yine serephone verdi kizlar kullansammi yoksa bu ay boyle gecirsemmi bide kizlar bi arkadsn akrabasina gittim kadin agir kaldirmissin dedi kasiklarmdn karnima dogru bastrdi..bi kac kez yapti. Annemde dio bende yaptrmstm sonrasinda hamile kalmis

Aybike yumurtlama sıkıntın yoksa kullanma cnm sonuçta hormon ilacı fazlası zarar.onun yerine bal tarçın ye birşeyler yapmak istiyorsan.
nasıl anladı kadın senin durumunu.bu yöntemden sonra hamile kalanlar duymuştum cnm sende niye olmasın bende öyle birini bulsam keşke eşim ameliyat olduğu zamanlar çok ağır kaldırdığım durumlar olmuştu.

Nasılsınız canlar?
Benim günlerim çok yoğun ve stresli geçiyor.küçük kızım gece gündüz sallattiriyor kendini.hiçbir iş yapamıyorum.bazen yazdıklarınizi okuyorum cevap yazmaya fırsat olmuyor.suan bile bir elimle beşik salliyorum.

Zeynepçim seninde az kalmış hayırlı doğum diliyorum sana.

Aybikecim sendende güzel haberler alacağız yakın zamanda inşallah.

Aybike yumurtlama sıkıntın yoksa kullanma cnm sonuçta hormon ilacı fazlası zarar.onun yerine bal tarçın ye birşeyler yapmak istiyorsan.
nasıl anladı kadın senin durumunu.bu yöntemden sonra hamile kalanlar duymuştum cnm sende niye olmasın bende öyle birini bulsam keşke eşim ameliyat olduğu zamanlar çok ağır kaldırdığım durumlar olmuştu.

Cnm yumurtlamada sikintim yok ilaci icmiycem annemde icme dedi bu ay gecsn dedi.cok agriyo suan dokunamiyorum ins Rabbim tez zamanda yollar..bal tarcin corek otu yiyorum cnm

Nasılsınız canlar?
Benim günlerim çok yoğun ve stresli geçiyor.küçük kızım gece gündüz sallattiriyor kendini.hiçbir iş yapamıyorum.bazen yazdıklarınizi okuyorum cevap yazmaya fırsat olmuyor.suan bile bir elimle beşik salliyorum.

Zeynepçim seninde az kalmış hayırlı doğum diliyorum sana.

Aybikecim sendende güzel haberler alacağız yakın zamanda inşallah.

Sagol bitanem insallah..rabbim korusun bebisini maşallah

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:400

KALAN 2700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Kizlarr nerelerdesiniz yaa ozlettiniz kendinizi:KK16:

cnm buradayımmm sen neredsnnn kimse neler yapıyo bir şey yazdığı yok herkes başka topiklerde...
nasılsn güzelim geçti mi kanamalr cinsiyeti neymiş bebişlerin inş bi kız bir erkektir ne şanslı böleleri..

cnm buradayımmm sen neredsnnn kimse neler yapıyo bir şey yazdığı yok herkes başka topiklerde...
nasılsn güzelim geçti mi kanamalr cinsiyeti neymiş bebişlerin inş bi kız bir erkektir ne şanslı böleleri..
Evde yattigim icin esim bilgisayar kullanmami yasakladi canimcim firsat bildukca teldrn giriyorum iste cok sukur kanamamiz bitti ama dinlenmeye devam ignelerde bi kac gune bitecek insallah rahatlayacagim:KK16: cinsiyetlerini daha gosteremediler yaa sakliyorlar pek bi utangaclar bizimkiler:KK1::KK1::KK1::KK1:

]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:400

KALAN 2700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Herkes nereys gitti yaaaaaaa:KK50:

Evde yattigim icin esim bilgisayar kullanmami yasakladi canimcim firsat bildukca teldrn giriyorum iste cok sukur kanamamiz bitti ama dinlenmeye devam ignelerde bi kac gune bitecek insallah rahatlayacagim:KK16: cinsiyetlerini daha gosteremediler yaa sakliyorlar pek bi utangaclar bizimkiler:KK1::KK1::KK1::KK1:

asbem senin bebişler bayağı büyüdü neden böle kanamalar oluyo tuhaf...bebkler tutunduktan sonra olmaması lazım..kahverengi akıntılar olabilir panikleme o eski kandır önemli olan parlak kırmızı kan gelmemesi..seni çok iyi anlıyrm ben 2,5 ay yattm ne çektm ben bilirim..yerim ben onları göstermiyolar mı kendilerini oyyyy minnaklar...

kimse yok asbem nerde bizim kızlr yaaaaaaaaaaaa....

asbem senin bebişler bayağı büyüdü neden böle kanamalar oluyo tuhaf...bebkler tutunduktan sonra olmaması lazım..kahverengi akıntılar olabilir panikleme o eski kandır önemli olan parlak kırmızı kan gelmemesi..seni çok iyi anlıyrm ben 2,5 ay yattm ne çektm ben bilirim..yerim ben onları göstermiyolar mı kendilerini oyyyy minnaklar...

kimse yok asbem nerde bizim kızlr yaaaaaaaaaaaa....

Bebisin plasentasi rahim agzina cok yakinmis o yuzden risk tasiyoruz canimcim bizde 1ayi bitirdik yata yata sukur ki igneleri bitirdik sjmdilik bi daha da gerekmez insallah:KK16: c.tesi gidecegiz insallah cikolata yiyecegim gitmeden belkk gosterirler gerci saglikli olduklarini bilmek yetiyor su anda ama artik kizim oglum diye sevmek istiyorumm:KK16::KK16:
Kactilar kactilar tatlim aybikede kayboldu merak ediyorum yani:KK50:

Bebisin plasentasi rahim agzina cok yakinmis o yuzden risk tasiyoruz canimcim bizde 1ayi bitirdik yata yata sukur ki igneleri bitirdik sjmdilik bi daha da gerekmez insallah:KK16: c.tesi gidecegiz insallah cikolata yiyecegim gitmeden belkk gosterirler gerci saglikli olduklarini bilmek yetiyor su anda ama artik kizim oglum diye sevmek istiyorumm:KK16::KK16:
Kactilar kactilar tatlim aybikede kayboldu merak ediyorum yani:KK50:

ctesi bende kontrole gidecm cnm..inş çok güzel haberler alırız...

evet kimse gelmiyo artık topiğe kim ne halde bilmiyorz..

dr gelince yaz merakta bırakma beni inş ççokkkkkkkkkk iyidir bebişlerin...

Merhabalar,nasılsınız bakalım?kimsecikler uğramıyor artık topik bomboş kalmış.epeydir bakmadım ama hiç sayfa ilerlememis.nerdesiniz kızlar?
Biz yavaş yavaş buyuyoruz.50günlük olduk çok şükür.zeynep doğum yaptimi acaba?asbe seninde zor günlerin geçmiş maşallah.zaman çabuk geçiyor

malesef elfidacım hala doğuramadım :KK70::KK70: inatçı çıktı bizim sıpa pazartesi suni sancı verilerek doğum başlatılcak hakkımda hayırlısı olsun artık

malesef elfidacım hala doğuramadım :KK70::KK70: inatçı çıktı bizim sıpa pazartesi suni sancı verilerek doğum başlatılcak hakkımda hayırlısı olsun artık

Seninkide bizim kız gibi desene.icerde rahatlari yerinde:)sanırım doğumun olmuştur.bayram hediyesi olmuş size.resim bekliyoruz sendende

Benım ilk yol arkadaslarımmmmm
heyrcanımızı an be an paylaştık
bazen mutlu bazen üzücü haberler aldık
ama birbirimiz için en güzelini istemeyi hiç unutmadık
bu gece cok cok mübarek bir gece ben hala mucizesini bekleyen tatlı anne adaylarına bol bol dua ediyorım
oğluma her sarılığımda rabbim arkadaslarıma da nasip et diyorum
buraya bizi şok edecek bi gebelik haberi şart oldu en son cananımız bize çifte mutluluk yaşattı ikizleri ile..
haydı sırayı kim kapıyo Zeynep'den bnm takvimi Canan kapmıştı ((:-)
bu gece bi takvim daha boşa çıkıyor (((;
herkese hayırlı bayramlar Emirimle öpüyoruz siziiiii

X