Kizlarr sizi cok ozledim ama isyerinde problemlerim var bilgisayarim elimden gitti evde de kocis pc basina oturmama izin vermiyorama size guzel haberlerle geldim daha iyiyiz cok sukur hareketlenmeye basladik bu arada bi kizimiz bi oglumuz olacak Allahimin izniyle
Kizlarr nasilsinzz bakalim.
Asbecim cnm bnm ne guzel hem kiz hem erkek masallah Rabbim korusun sizi banada nasip etsin ikiz bebek..
Calismalara devam ins geleck yakinda nazli bebis..
hepinizi çok özledim...
hepinizi merak ediyorum...
ablamdan haberi olan var mı ???
asbecim gözünaydın canım...
aybikem duadasın...
en çokta feryalle özlemi merak ediyorum...
sağsalim alın kucağınıza inş. bebeklerinizi...
hepinizi öpüyorumm...
Canım srn nasılsın kızcen nasıl kocaman oldumu :) op yerımıze
Ozlemın son haftası canım bebıs heran gelebılır benımde 1 ay kaldı guzel duan ıcın sagol canım muckss
Canım srn nasılsın kızcen nasıl kocaman oldumu :) op yerımıze
Ozlemın son haftası canım bebıs heran gelebılır benımde 1 ay kaldı guzel duan ıcın sagol canım muckss
Kizlar nerelerdesinz herkes hamis olunca kimse ugramaz oldu yalniz kaldim dun geldi kirmizilar neharim bebis gelmistir tahminen ins iyisindir..
Sağol canım benim Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımiza alabilirsek bizden mutlusu olmayacak insallahhhasbem hayırlı uğurlu olsun kııznda oğlunda ne kadar şanslısın..çok çekenin sonu böle güzel olur işte...maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun
Amin nn kuzum aminnnn dualarımiz sizinle inşallah senden de tez zamanda alacağız güzel güzel haberleeKizlarr nasilsinzz bakalim.
Asbecim cnm bnm ne guzel hem kiz hem erkek masallah Rabbim korusun sizi banada nasip etsin ikiz bebek..
Calismalara devam ins geleck yakinda nazli bebis..
Sağol tatlimmhepinizi çok özledim...
hepinizi merak ediyorum...
ablamdan haberi olan var mı ???
asbecim gözünaydın canım...
aybikem duadasın...
en çokta feryalle özlemi merak ediyorum...
sağsalim alın kucağınıza inş. bebeklerinizi...
hepinizi öpüyorumm...
Maasallahh Allah analı babalı buyutsun cankmMerhaba Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri...
Biz de oğluşumuzu 8 Kasım Cuma günü kavuştuk.Daha 10 günümüz vardı ama sezeryan olunca 10 gün önceye aldı doktor.
Çok şükür herşey yolunda.Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
nasilsiniz kizlarrrrr herkes iyidir insallah kimler dogurdu acabaa scorpimmmm be neharda sira sanirim haydi hayirlisiyla kurtulursunuzz kizlarrrr
bizi soracak olursaniz kizim 4 aylik oldu masallh tosun gibi sadece anne sutu veriyorummm tabiki uyutmuyor beni sabah 6 da ya da 7 yatiyorrrrrrrr suan arabistandayizz 1 aydir buaradayiz hepinizi opuyorummmmm
Cnm keske verebilsem oyle guzel bi haber ama yok bazen umut kalmiyo bazen guclu bi sekilde diorumki olacak ozledim sizi muhabbetlerimiziAybike nehar doğurmadı daha cnm.aslında biz (ben,missyaman.zeynep .elif,asbe ,savaş,nehar,rımel ) görüşüyoruz. telefondan daha kolay oluyor grupta görüşmek.keşke sende gelebilsen.arada adın geçiyor unutmadık seni.
bende bekliyorum senin gibi cnm .akupunktura başladım kilo vermek için eşimde yakında varikoselden ameliyat olacak nasipse .bir süre daha beklemedeyiz yani.
senin yazdığını görünce acaba bebiş haberimi var diye geçti içimden....
Selam kızlar Nasılsıniz. .aybikecim malesef doguramadim daha bekliyoruz..sali günü randevum var eğer o zamana kadar gelmezse sezayen icin gün vercek doktorumuz. .
Asbecim inss veririm guzel haberler her ay bir umut ondn sonra bir bosluk sonra yine umut..cnm bu arada bu ay adetim cok az sanki ilk gun bir agri kesici attim normalde attigmda boyle olmazdi..
Aybike nehar doğurmadı daha cnm.aslında biz (ben,missyaman.zeynep .elif,asbe ,savaş,nehar,rımel ) görüşüyoruz. telefondan daha kolay oluyor grupta görüşmek.keşke sende gelebilsen.arada adın geçiyor unutmadık seni.
bende bekliyorum senin gibi cnm .akupunktura başladım kilo vermek için eşimde yakında varikoselden ameliyat olacak nasipse .bir süre daha beklemedeyiz yani.
senin yazdığını görünce acaba bebiş haberimi var diye geçti içimden....