Kizlar nerelerdesinz herkes hamis olunca kimse ugramaz oldu yalniz kaldim dun geldi kirmizilar neharim bebis gelmistir tahminen ins iyisindir..
Selam kızlar Nasılsıniz. .aybikecim malesef doguramadim daha bekliyoruz..sali günü randevum var eğer o zamana kadar gelmezse sezayen icin gün vercek doktorumuz. .
Uyku sorunu bizimde aynı düzene girer diye ümit ediyorum:))emziriyorum çokşükür.ilk baslarda k.validem sağolsun sütun yetmiyor mama verelim deyip durdugu için verdik ama şükür ki şu an sadece emziyorum.sen emzirmeye devam et sütun artacaktır ve herkes bol bol ye der süt olsun diye onlar sadece kilo yapar.dr.um bana süt yapan tek şey bol bol su içmek demişti.yetmezse mecbur yapicaksin onun için sıkma canınıbebisinin sağlığı yerindedir inşallah..gel ara ara kimsesiz kaldı buralar:)
Faceden konuşuyorsaniz benide eklermisiniz
Bebekten fırsat buldukça bakıyorum ama kimse olmuyor.sendende en kısa zamanda güzel haberler duyariz inşallah canım
Cnm farkli bir agri kesici attim sanirim ondan oldu inss cnm benimde ikizlerim oluro umutlar olmasa yaşayamayız kuzummmm dualarımdasın
Her ağrı kesici farklı sonuçlar gösterebiliyor canım aynı ağrı kesiciyi mi içtin farklı bişey içtiysen belki ondan olabilir belki rahim bebiş arıyordur öyle derler ya eskiler
Cnm farkli bir agri kesici attim sanirim ondan oldu inss cnm benimde ikizlerim olur
kızlar nasılsz gen cuma kontrol için dr gittm nst çektilr sancı çıktı 3 gün hastanedeydm yarında tekrar kontrole gidecm dua edin bana.
nehar inş rahat bir doğum geçirirsn
ayike bebişler hiç beklenmdk zamnda geliyo inan..
nerde eski sohbetler kim ne yapıyo haberimz yok..ben yazmk istedm kimse topiğe uğramasada..
inşallah canım inşallah Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah zor dönemlerden geçiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
sağol canım inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırsın minişini kucağına
Neharımızın yağızı bu sabah dünyaya geldi neharın ağrıları dışında herşey yolunda şükür maaşallahh subhanallahhh
bizde hastanelerde koşturuyoruz minişlerimden birinde gelişim geriliği var beslenemiyor o yüzden her hafta doppler çekiliyor dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi
HAYIRLI CUMALAR CANLARRRR.......
Allah razı olsun canımmm aminnnnnnnnnnnCnm bnm Allah yardimcin olsun bebislerini sana bagislasin
oh çok sevindm nehara..yağızı yanında hemen toparlanır eminim..
mevla yardımcımız olsun inş bizde sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
Neharim cnm cok sukur kavustun bebisine Allah size bagislasin ins iyisindir..
selam kızlar...
aybikecim beklemek zor.. bende yaşadım 16. defada Rabbim nasip etti.. inşallah gönlüne göre olur hersey..
zerbas.. geçmiş olsun canım.. bu vakitten sonra korkma.. bebişler kendı belırlıo gelceklerı vakti.. inşallah istediğin zamanda sağlıkla gelir kızçen..
bende gün sayıorum.. hala çalısıorum gelecek hafta da çalışıp ızne ayrılcam.. bırazda dınleneyım.. opuyorum sizleri..
Aybike face gelemedin watshappa gelsene .....
cnm hayırlı dogumlar inşşş...evet beklıyorum ama sımdıye kadr gelmedı melegım ınss banada nasıp eder Rabbim.bnde senı opuyorummselam kızlar...
aybikecim beklemek zor.. bende yaşadım 16. defada Rabbim nasip etti.. inşallah gönlüne göre olur hersey..
zerbas.. geçmiş olsun canım.. bu vakitten sonra korkma.. bebişler kendı belırlıo gelceklerı vakti.. inşallah istediğin zamanda sağlıkla gelir kızçen..
bende gün sayıorum.. hala çalısıorum gelecek hafta da çalışıp ızne ayrılcam.. bırazda dınleneyım.. opuyorum sizleri..
cnm ablacım Allah rahmet eylesın Allah sıze sabır versın..
Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...
Çoğu arkadaşımız doğum yapmış hepsini tebrik ediyorum huzurlu sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum evlatlarınız ve tüm sevdiklerinizle birlikte..Doğum için gün sayan arkadaşlarımada sağlıklı doğumlar diliyorum..
Henüz hamile kalmaya çalışan bir kaç arkadaşımada tez vakitte bu güzel duyguyu yaşamalarını diliyorum..
Bana gelince ; çok zor yoğun ve yorucu geçen 1 yılı geride bıraktım !!! Ne yazıkki 1 hafta önce eniştemi ebediyete uğurladık( Yaşadıklarımı ,ruh halimi buraya sığdırmamın imkanı yok size sadece şunu söyleyebilirim ki bu hayat gerçektende yalan!!!!
Beni merak eden soran tüm dostlara sevgilerr
İyi günlerde iyi haberlerde görüşmek üzere..
fatmacım twitter de var bnm ordn konusabılırz..
cnm hayırlı dogumlar inşşş...evet beklıyorum ama sımdıye kadr gelmedı melegım ınss banada nasıp eder Rabbim.bnde senı opuyorumm
cnm ablacım Allah rahmet eylesın Allah sıze sabır versın..
Rabbim huzurlu gunler nasıp etsın bundan sonra
benı sorarsan bebıs hala gelmedı bakalım ne zman geleck..öpuyorum senı
Aybike grup watshapda ondan öyle dedim cnm.
sen ne yaptım hsg çektirecektin varmı gelişme.bizde aşılama için dr.la görüşmeye gideceğiz haftaya
rainbow başın sağolsun cnm insanın başına nerde ne gelecek hiç belli değil ölüm bir nefes kadar yanımızda...