Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kizlar nerelerdesinz herkes hamis olunca kimse ugramaz oldu yalniz kaldim dun geldi kirmizilar neharim bebis gelmistir tahminen ins iyisindir..

Bebekten fırsat buldukça bakıyorum ama kimse olmuyor.sendende en kısa zamanda güzel haberler duyariz inşallah canım

Selam kızlar Nasılsıniz. .aybikecim malesef doguramadim daha bekliyoruz..sali günü randevum var eğer o zamana kadar gelmezse sezayen icin gün vercek doktorumuz. .

Artik bebisler geç geliyor çoğumuzun böyle oldu.kolay bir doğum dilerim özlemcim hayırlısı olsun

Selam kizlar beni tanidinizmi bi aralar bende dualara katiliyordum.masallah doguranlar olmus hamileler cogalmis. Hamile haberi verecekler azalmis Rabbim gonlunuze gore versin Insaallah. Ben Rainbow arkadasi merak ettim hersey yolundadir Insaallah haberi olan varmi

Faceden konuşuyorsaniz benide eklermisiniz

elfida iyiyiz ana su cicegi cikardi oglum 1 haftadir onunla ugrasiyoruz
sana ozelden facedeki adimi yazacagim ekle konusmaya gel sende tabiki

Cnm farkli bir agri kesici attim sanirim ondan oldu inss cnm benimde ikizlerim olur

kızlar nasılsz gen cuma kontrol için dr gittm nst çektilr sancı çıktı 3 gün hastanedeydm yarında tekrar kontrole gidecm dua edin bana.
nehar inş rahat bir doğum geçirirsn
ayike bebişler hiç beklenmdk zamnda geliyo inan..
nerde eski sohbetler kim ne yapıyo haberimz yok..ben yazmk istedm kimse topiğe uğramasada..

sağol canım inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırsın minişini kucağına
Neharımızın yağızı bu sabah dünyaya geldi neharın ağrıları dışında herşey yolunda şükür maaşallahh subhanallahhh

bizde hastanelerde koşturuyoruz minişlerimden birinde gelişim geriliği var beslenemiyor o yüzden her hafta doppler çekiliyor dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi
HAYIRLI CUMALAR CANLARRRR.......

Neharim cnm cok sukur kavustun bebisine Allah size bagislasin ins iyisindir..

oh çok sevindm nehara..yağızı yanında hemen toparlanır eminim..

mevla yardımcımız olsun inş bizde sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

selam kızlar...
aybikecim beklemek zor.. bende yaşadım 16. defada Rabbim nasip etti.. inşallah gönlüne göre olur hersey..
zerbas.. geçmiş olsun canım.. bu vakitten sonra korkma.. bebişler kendı belırlıo gelceklerı vakti.. inşallah istediğin zamanda sağlıkla gelir kızçen..
bende gün sayıorum.. hala çalısıorum gelecek hafta da çalışıp ızne ayrılcam.. bırazda dınleneyım.. opuyorum sizleri..

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...

Çoğu arkadaşımız doğum yapmış hepsini tebrik ediyorum huzurlu sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum evlatlarınız ve tüm sevdiklerinizle birlikte..Doğum için gün sayan arkadaşlarımada sağlıklı doğumlar diliyorum..

Henüz hamile kalmaya çalışan bir kaç arkadaşımada tez vakitte bu güzel duyguyu yaşamalarını diliyorum..

Bana gelince ; çok zor yoğun ve yorucu geçen 1 yılı geride bıraktım !!! Ne yazıkki 1 hafta önce eniştemi ebediyete uğurladık ( Yaşadıklarımı ,ruh halimi buraya sığdırmamın imkanı yok size sadece şunu söyleyebilirim ki bu hayat gerçektende yalan!!!!

Beni merak eden soran tüm dostlara sevgilerr

İyi günlerde iyi haberlerde görüşmek üzere..

saol rimelim..doğuma sayılı günler kaldı bizim için mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş...

Aybike face gelemedin watshappa gelsene .....

fatmacım twitter de var bnm ordn konusabılırz..
cnm hayırlı dogumlar inşşş...evet beklıyorum ama sımdıye kadr gelmedı melegım ınss banada nasıp eder Rabbim.bnde senı opuyorumm

cnm ablacım Allah rahmet eylesın Allah sıze sabır versın..
Rabbim huzurlu gunler nasıp etsın bundan sonra
benı sorarsan bebıs hala gelmedı bakalım ne zman geleck..öpuyorum senı

Aybike grup watshapda ondan öyle dedim cnm.

sen ne yaptım hsg çektirecektin varmı gelişme.bizde aşılama için dr.la görüşmeye gideceğiz haftaya

rainbow başın sağolsun cnm insanın başına nerde ne gelecek hiç belli değil ölüm bir nefes kadar yanımızda...

anladım cnmwatshap nasıl bişi bılmıyorum cnm glrsem yazarım..
tatlım cektırmedım dr en son erken demıstı bnde 2 aydır dr a bıle gıtmıyorum cunku hep aynı seylerı söyluyor..
cnm hadı hayırlısı bakalım ınss güzel haberler verırsn tatlım ben cıkmak zorundayım görüşmek üzere öpuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…