Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kizlarr sizi cok ozledim ama isyerinde problemlerim var bilgisayarim elimden gitti evde de kocis pc basina oturmama izin vermiyor:KK50: ama size guzel haberlerle geldim daha iyiyiz cok sukur hareketlenmeye basladik bu arada bi kizimiz bi oglumuz olacak Allahimin izniyle:KK16::nazar:

asbem hayırlı uğurlu olsun kııznda oğlunda ne kadar şanslısın..çok çekenin sonu böle güzel olur işte...maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun

Kizlarr nasilsinzz bakalim.
Asbecim cnm bnm ne guzel hem kiz hem erkek masallah Rabbim korusun sizi banada nasip etsin ikiz bebek..
Calismalara devam ins geleck yakinda nazli bebis..

hepinizi çok özledim...
hepinizi merak ediyorum...
ablamdan haberi olan var mı ???
asbecim gözünaydın canım...
aybikem duadasın...
en çokta feryalle özlemi merak ediyorum...
sağsalim alın kucağınıza inş. bebeklerinizi...
hepinizi öpüyorumm...

hepinizi çok özledim...
aybikem duadasın...
hepinizi öpüyorumm...

Canım srn nasılsın kızcen nasıl kocaman oldumu :) op yerımıze
Ozlemın son haftası canım bebıs heran gelebılır benımde 1 ay kaldı guzel duan ıcın sagol canım muckss

Ozlemın son haftası canım bebıs heran gelebılır benımde 1 ay kaldı guzel duan ıcın sagol canım muckss

oldu oldu feryal teyzesiii :) pıtırcığım o benimmm.3,5 aylık olduk.inan dinlenmeye oturmaya vaktim bile yok.
heran onunlayım.ilgi istiyor oyun istiyor.birde gazlı bir bebek zor o yüzden yani :KK66:

lohusayken aman üşütmeyin... doğum anında da kendinizi kasmayın yazıyorum yine.sancılar gelirken çömelin geçince yürüyün...
bebeğinizi düşünün o anlarda hep ve la havle çekin...
bir avazda kurtulun inşşşşşşş :KK16:

Feryal seninde az kalmış.özleme ve sana hayırlı ve kolay bir doğum olmasını dilerim.

Merhaba Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri...

Biz de oğluşumuzu 8 Kasım Cuma günü kavuştuk.Daha 10 günümüz vardı ama sezeryan olunca 10 gün önceye aldı doktor.
Çok şükür herşey yolunda.Darısı bekleyenlerin başına inşallah.

Ben bugün 138. günümü yaşıyorum. Cinsiyetini daha kesin olarak geçtiğimiz perşembe öğrendim. Kızım olacak inşallah. :-)

Kizlar nerelerdesinz herkes hamis olunca kimse ugramaz oldu yalniz kaldim dun geldi kirmizilar neharim bebis gelmistir tahminen ins iyisindir..

Kizlar nerelerdesinz herkes hamis olunca kimse ugramaz oldu yalniz kaldim dun geldi kirmizilar neharim bebis gelmistir tahminen ins iyisindir..

Aybike nehar doğurmadı daha cnm.aslında biz (ben,missyaman.zeynep .elif,asbe ,savaş,nehar,rımel ) görüşüyoruz. telefondan daha kolay oluyor grupta görüşmek.keşke sende gelebilsen.arada adın geçiyor unutmadık seni.

bende bekliyorum senin gibi cnm .akupunktura başladım kilo vermek için eşimde yakında varikoselden ameliyat olacak nasipse .bir süre daha beklemedeyiz yani.
senin yazdığını görünce acaba bebiş haberimi var diye geçti içimden....

Selam kızlar Nasılsıniz. .aybikecim malesef doguramadim daha bekliyoruz..sali günü randevum var eğer o zamana kadar gelmezse sezayen icin gün vercek doktorumuz. .

nasilsiniz kizlarrrrr herkes iyidir insallah kimler dogurdu acabaa scorpimmmm be neharda sira sanirim haydi hayirlisiyla kurtulursunuzz kizlarrrr

bizi soracak olursaniz kizim 4 aylik oldu masallh tosun gibi sadece anne sutu veriyorummm tabiki uyutmuyor beni sabah 6 da ya da 7 yatiyorrrrrrrr suan arabistandayizz 1 aydir buaradayiz hepinizi opuyorummmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

asbem hayırlı uğurlu olsun kııznda oğlunda ne kadar şanslısın..çok çekenin sonu böle güzel olur işte...maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun
Sağol canım benim Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımiza alabilirsek bizden mutlusu olmayacak insallahhh
Kizlarr nasilsinzz bakalim.
Asbecim cnm bnm ne guzel hem kiz hem erkek masallah Rabbim korusun sizi banada nasip etsin ikiz bebek..
Calismalara devam ins geleck yakinda nazli bebis..
Amin nn kuzum aminnnn dualarımiz sizinle inşallah senden de tez zamanda alacağız güzel güzel haberlee:KK16:
hepinizi çok özledim...
aybikem duadasın...
hepinizi öpüyorumm...
Sağol tatlimm
Merhaba Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri...

Biz de oğluşumuzu 8 Kasım Cuma günü kavuştuk.Daha 10 günümüz vardı ama sezeryan olunca 10 gün önceye aldı doktor.
Çok şükür herşey yolunda.Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Maasallahh Allah analı babalı buyutsun cankm
nasilsiniz kizlarrrrr herkes iyidir insallah kimler dogurdu acabaa scorpimmmm be neharda sira sanirim haydi hayirlisiyla kurtulursunuzz kizlarrrr

bizi soracak olursaniz kizim 4 aylik oldu masallh tosun gibi sadece anne sutu veriyorummm tabiki uyutmuyor beni sabah 6 da ya da 7 yatiyorrrrrrrr suan arabistandayizz 1 aydir buaradayiz hepinizi opuyorummmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ohh kocaman olmuş prenses maasallahhh:KK16::KK16:Allah kolaylik versin canım:KK16:

Aybike nehar doğurmadı daha cnm.aslında biz (ben,missyaman.zeynep .elif,asbe ,savaş,nehar,rımel ) görüşüyoruz. telefondan daha kolay oluyor grupta görüşmek.keşke sende gelebilsen.arada adın geçiyor unutmadık seni.

bende bekliyorum senin gibi cnm .akupunktura başladım kilo vermek için eşimde yakında varikoselden ameliyat olacak nasipse .bir süre daha beklemedeyiz yani.
Cnm keske verebilsem oyle guzel bi haber ama yok bazen umut kalmiyo bazen guclu bi sekilde diorumki olacak ozledim sizi muhabbetlerimizi

Selam kızlar Nasılsıniz. .aybikecim malesef doguramadim daha bekliyoruz..sali günü randevum var eğer o zamana kadar gelmezse sezayen icin gün vercek doktorumuz. .

Cnm sag salim al kucagina Rabbim yardimcin olsun dualarinda unutma cnm opuyorum

Asbecim inss veririm guzel haberler her ay bir umut ondn sonra bir bosluk sonra yine umut..cnm bu arada bu ay adetim cok az sanki ilk gun bir agri kesici attim normalde attigmda boyle olmazdi..

Asbecim inss veririm guzel haberler her ay bir umut ondn sonra bir bosluk sonra yine umut..cnm bu arada bu ay adetim cok az sanki ilk gun bir agri kesici attim normalde attigmda boyle olmazdi..

o umutlar olmasa yaşayamayız kuzummmm dualarımdasın:KK16:
Her ağrı kesici farklı sonuçlar gösterebiliyor canım aynı ağrı kesiciyi mi içtin farklı bişey içtiysen belki ondan olabilir belki rahim bebiş arıyordur öyle derler ya eskiler:KK34:

Faceden konuşuyorsaniz benide eklermisiniz

X